Skocz do zawartości

Seriale

n_i_m_h

Rekomendowane odpowiedzi

Oglądać czwarty odcinek i do końca bo komenty raczej nie zachęcają?

Co wszyscy widzą w tych suits to ja nie rozumiem.

Przecież można by ten serial nazwać brodzikiem intelektualnym bo głębi tam nie ma za grosz. Zwykły, badziewny procedural.

Już pomijam, że to w zasadzie ciut zmieniony Dr. House, tylko w innym otoczeniu i z delikatnymi zmianami. Nawet k**** postacie podobne

Cody-Jessica

Wilson- Mike

Jedynie Louis jest czymś innym ale to mizeria ogólnie. Wielki, genialny prawnik, który wygrywa w 99% sprawach, ma swojego oddanego pachołka, wymagającą ale mającą do niego słabość szefową i problemy z życiem w związku. Dajcie spokój, dobre dla ludzi, którzy żyją z minimalnej pensji i lubią sobie popatrzeć na dostatnie życie i fajne dupy (wyjątkowo nie na redtubie).

Sorry ale pierdolicie Panie. Mówić, że postacie są nudne i pominąć Donnę to trzeba umieć. Sztampowa to jest Rachel, ale za to świetna z niej dupencia. Suits w 720p pozwalają poczuć się jak na ostatnim pietrze drapacza chmur. Ten serial lśni jak psu dupa. Ja się za bardzo zaczniesz jarać garniakami Spectora to nawet i gejowsko się można poczuć, ale tak nieszkodliwie ;] ten obraz ma wszystko

Jak tam finał Peaky Blinders, jak dla mnie nie zawiódł.

Mam dużo ulubianych themów z seriali ale to mnie poskładało totalnie:

Edytowane przez LeweBiodroSmoka

Peaky blinders rozwalają system - gra aktorska , klimat Birmingham intryga wszystko wręcz jest idealne

Choć muszę przyznać że Watahę też się dobrze oglądało. Ostatni odcinek świetnie zrobiony i zakończenie takie jakie lubię bez żadnego sentymentalizmu i pieprzonego happy endu

Peaky blinders rozwalają system - gra aktorska , klimat Birmingham intryga wszystko wręcz jest idealne

Choć muszę przyznać że Watahę też się dobrze oglądało. Ostatni odcinek świetnie zrobiony i zakończenie takie jakie lubię bez żadnego sentymentalizmu i pieprzonego happy endu

Moja ulubiona scena z 1eS2 gdy Peaky Boys wchodzą do lokalu makarona - muza, klimat i Arthur on fire. Mistrzostwo.

Lilyhammer - świetny pomysł: gangster korzysta z programu ochrony świadków i ląduje na zadupiu w Norwegii, gdzie wcale nie ma zamiaru oglądać zorzy polarnej ;)

Klimat jest, Stevena Van Zanda fajnie się ogląda, można się sporo pośmiać, kilka smaczków, ale cała fabuła grubymi nićmi szyta. Jak bohater nie może czegoś dostać w urzędzie, to zaraz znajduje haka na urzędnika i może go szantażować. Jak podoba mu się laska, to za chwilę przypadkowo pomaga jej rodzinie, wkradajac się w jej łaski. Jak chce kupić lokal i rozkręcić biznes, to akurat pierwszy do którego wchodzi na browara jest od zaraz na sprzedaż. Wraz z nim oczywiście przybywa mnóstwo innych barwnych emigrantów, bo przecież każdy Arab czy Rosjanka marzy o mieszkaniu za kołem podbiegunowym. Itepe, itede. Wybory głównego bohatera też niezbyt jasne. Do tego nie sądzę, żeby w takiej wiosce w Norwegii działy się rzeczy, które w dwóch pierwszych odcinkach są pokazane (inaczej nie mogę, żeby nie spoilerować).

Szkoda, bo był potencjał. Można obejrzec dla rozryki i humoru, ale mnie takie głupoty w scenariuszu za bardzo męczą i nie zamierzam ciągnąć dalej.

Koniec Watahy celowo tak zrobiony, pod drugi sezon. 

jest już gdzieś oficjalne info co do 2 sezonu, czy to tylko Twoje przypusczenia?

gdzieś czytałem, że planowali tylko 6 odcinków i finito. O 2 sezonie nie było wogóle mowy.

Edytowane przez kiwi