Kraso Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 jest gdzies w sieci 8 odcinek night of? widziałem wczoraj torrenta na btgigs, więc śmiga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2016 (edytowane) No powiem, że"night of" dupska nie urywa. jakiś serial o wampirach, byle dobry? Edytowane 30 Sierpnia 2016 przez ptak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Oglądał ktoś na TVP1 "Komisję morderstw"? ładne zdjęcia Wrocławia (szczególnie jak się tu mieszka), chaotyczna fabuła i mierne aktorstwo. Ja nie wiem czy to kwestia produkcji że wszystkie polskie seriale aktorsko wyglądają mega sztucznie. Szkoda bo kolejny zmarnowany potencjał. Aż ciekawe jak tam Wataha 2 wypadnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 (edytowane) no własnie sam sobie zaprzeczyłeś. dodałbym jeszcze oficera, więzy krwi, a co do komisji morderstw, to aktorsko nie tak źle, ale fabuła przaśna. a co z wampirami? Edytowane 31 Sierpnia 2016 przez ptak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Nikt tu chyba seriali o wampirach nie ogląda bo tu raczej sami hetero są... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Oglądałem True Blood. Przez pierwsze 3 sezony było całkiem dobre, potem zrobiło się tak c***owe, że 6 sezon z trudem wmusiłem, a 7 już nawet nie dałem mimo prób. Chyba, że supernaturals liczysz - całkiem spoko, takie solidne 6/10. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2016 (edytowane) Nikt tu chyba seriali o wampirach nie ogląda bo tu raczej sami hetero są... się nie śmiej w wakacje byłem w Volterze. z kobietą i dzieckiem Edytowane 31 Sierpnia 2016 przez ptak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 skoro "gra o tron" jest na motywach książki to znaczy, że jest już napisana nowa książka, żeby można było nakręcić kolejny sezon? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 skoro "gra o tron" jest na motywach książki to znaczy, że jest już napisana nowa książka, żeby można było nakręcić kolejny sezon? Nie motywy z książki skończyły się już wcześniej, a i tak były mocno przeinaczone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 4 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2016 NARCOS! Cudowny jest drugi sezon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Drugi sezon Narcos świetny.,Obejrzałem za jednym podejściem,.Dobrze ,że Netflix udostępnił go w piątek przed długim weekendem ., Czekam na trzeci sezon., Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 (edytowane) ktoś oglądał polski serial Pakt? krtóki 6 odcinków, warto się za to zabierać? widziałem poslką watachę i krew z krwi i mi sie podobały więc podobny klimat? Edytowane 5 Września 2016 przez Dnc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 ktoś oglądał polski serial Pakt? krtóki 6 odcinków, warto się za to zabierać? widziałem poslką watachę i krew z krwi i mi sie podobały więc podobny klimat? Stanowczą odradzam. Strata czasu. Zaoszczędzisz 6h życia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Stanowczą odradzam. Strata czasu. Zaoszczędzisz 6h życia. Poważnie aż tak źle? na filmwebie ma 7.7 więc zaczałem rozważać inne polskie też Ci sie nie podobały? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mirwir Opublikowano 5 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2016 Poważnie aż tak źle? na filmwebie ma 7.7 więc zaczałem rozważać inne polskie też Ci sie nie podobały? Pakt - to aptacja norweskiego Układ/Mamon, nasza wersja jest mało wiarygodna, jeśli jesteś ciekawy historii to lepiej obejrzeć pierwowzór. Wataha mi się podobała. Teraz ma być 2 sezon Paktu, nawet nie podchodzę. Ryzykujesz tylko 6h ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Netflix oficjalnie potwierdził kolejne dwa sezony Narcos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 tak długo chcą ciągnąć te kilka lat życia Pablo? wygląda to jak Hobbit, wyciągnąć jak najwięcej kasy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 Netflix oficjalnie potwierdził kolejne dwa sezony Narcos TAK TAK TAK! :D tak długo chcą ciągnąć te kilka lat życia Pablo? wygląda to jak Hobbit, wyciągnąć jak najwięcej kasy. Najpierw obejrzyj 2 sezon i trailer 3 a potem się wypowiadaj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 z największą ochotą. zawsze miałem do Pabla słabość, a serial urywa dupsko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 6 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2016 tak długo chcą ciągnąć te kilka lat życia Pablo? Pablo Escobar zgodnie z faktami ginie w ostatnim epizodzie drugiego sezonu.Serial ten nie jest o Escobarze,Głównymi bohaterami serialu są dwaj agenci DEA Steve Murphy i Javier Pena,zresztą Murphy jest narratorem.,Po zakończeniu polowania na Escobara obydwaj pracowali dla DEA przez ponad 20 lat.Javier Pena brał czynny udział w walce z kartelem Cali i prawdopodobnie 3 sezon Narcos będzie o tych wydarzeniach opowiadał.,Murphy ze względu na zdjęcie z ciałem Escobara na dachu,nigdy więcej nie był delegowany do pracy w "US Embassy Janitorial Services" i resztę kariery w DEA spędził w USA.,Więc prawdopodobnie w kolejnych sezonach Narcos centralną postacią będzie Pena., Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi