fluber Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 7 minut temu, Mirwir napisał: Serial to serial, ma dostarczyć rozrywki. Jeśli traktujesz go jako coś więcej to Twój problem, a nie serialu. No to ma mniej więcej tyle sensu, co oglądać mecz NBA i przy remisie, w ostatniej akcji rezerwowi przewracają wszystkich rywali, trener bierze piłką pod pachę, przebiega cały parkiet bez kozłowania i wrzuca piłkę do kosza równo z końcową syreną, a sędziowie zaliczają punkty. i po meczu stwierdzić, że wszystko ok, bo dostarczyli nam rozrywki. Jeżeli oglądam film, którego główną osią fabuły jest napad na bank, to jeżeli ucieczka z banku będzie polegała na tym, że napadający za pomocą czarów zmienią się w niewidzialne stwory mogące przenikać przez ściany i w ten sposób uciekną, to chyba normalne, że byłbym rozczarowany??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 (edytowane) A mnie bawi. Ulubionym bohaterem Berlin choć szkoda ze jego sadystyczne zacięcie zostało przesłonięte przez te weselne sceny. Choć jak ktoś się śmieje z muszki to musi przewidywać kłopoty 6 minut temu, fluber napisał: No to ma mniej więcej tyle sensu, co oglądać mecz NBA i przy remisie, w ostatniej akcji rezerwowi przewracają wszystkich rywali, trener bierze piłką pod pachę, przebiega cały parkiet bez kozłowania i wrzuca piłkę do kosza równo z końcową syreną, a sędziowie zaliczają punkty. i po meczu stwierdzić, że wszystko ok, bo dostarczyli nam rozrywki. Jeżeli oglądam film, którego główną osią fabuły jest napad na bank, to jeżeli ucieczka z banku będzie polegała na tym, że napadający za pomocą czarów zmienią się w niewidzialne stwory mogące przenikać przez ściany i w ten sposób uciekną, to chyba normalne, że byłbym rozczarowany??? Wiesz ile bym dał aby tego rodzaju końcówkę w finałach obejrzeć na żywo przy 3:3. mysle ze kwotę pięciocyfrową. jezeli uznają i nie będzie odwołania a piłkę rzuci Pop na koniec kariery ps. Pod warunkiem ze tymi rezerwowymi będą Mills Forbes i Belli Edytowane 23 Kwietnia 2020 przez ignazz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 (edytowane) 4 minuty temu, january napisał: Lorak mądrze, a Ty fluber mnie zadziwiasz:) SPOOOOOOOOOOOOOOOOOOOILEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEER Przecież pod względem fabularnym ogólnie akcja "napadu" już w sezonach 1-2 jest kompletnie naiwna i opiera się na tym kto jest większym idiotą Sezony 1 i 2 jeszcze bazowały na jakimś efekcie świeżości i przede wszystkim dla mnie dało się to jeszcze wyjaśnić jakimś fartem, czy szczęśliwym zbiegiem okoliczności ( jak w wielu serialach zresztą np. w Homeland). Ale jak widzę to drugi raz tylko 10 razy bardziej przesadzone to moje granice pękły:) Edytowane 23 Kwietnia 2020 przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 7 minut temu, january napisał: Tokio wjeżdżająca na motocyklu z powrotem do mennicy" w sensie, że mennica otoczona, ona się wydostaje, a potem wraca?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 19 minut temu, lorak napisał: w sensie, że mennica otoczona, ona się wydostaje, a potem wraca?! https://www.youtube.com/watch?v=Cm1d2zSdElM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 OJP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 3 godziny temu, fluber napisał: https://www.youtube.com/watch?v=Cm1d2zSdElM Nawet tego fragmentu nie byłem w stanie obejrzeć do końca. Serial skończyłem gdzieś w połowie 2 sezonu bo dalej nie dałem rady. Szkoda, bo pomysł ciekawy, kilka fajnych, charakterystycznych postaci a poszło to wszystko w jakimś karykaturalnym, niestrawnym kierunku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 (edytowane) Ja w połowie drugiego odcinka pierwszego sezonu, powiedziałem "STOP", po tym jak zobaczyłem amatorsko przedstawione służby specjalne. Podobnie było z serialem "Boduguard:, gdzie w jednym odcinku głównodowodzącym policji podczas jednej akcji była kobieta, saperem była kobieta i snajperem też była kobieta Edytowane 23 Kwietnia 2020 przez DeltaCenter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Zakrywajcie spoilery ktoś przewijając może je przeczytać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 15 minut temu, Dnc napisał: Zakrywajcie spoilery ktoś przewijając może je przeczytać Zdradziłbyś jak to się robi?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 6 godzin temu, jack napisał: poszło to wszystko w jakimś karykaturalnym, niestrawnym kierunku. karykatura to slowko najlepiej opisujace ten serial zona ogladala a ja lukalem jednym okiem i szczegolnie jest to widoczne porownujac sezony (drugi wyglada jak karykatura pierwszego, ktory sam w sobie byl niezle przerysowany). a pomysl faktycznie mial potencjal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 1 godzinę temu, fluber napisał: Zdradziłbyś jak to się robi?:) [.spoiler] wywal kropki [/.spoiler] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Oglądałem 1 sezon, mieli dość ciekawy ogólny pomysł, ale brakło im skilla na napisanie sensownego scenariusza i wyszedł serial momentami żenujący i obraźliwy dla widza. Coś jak mix 1 i 4 sezonu Prison Breaka. Za to najbardziej byłem rozczarowany, jak się okazało, że hiszpański-hiszpański to nie jest taki cool jak wersja z Meksyku tylko jakaś bieda wersja dla lamusów XD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 2 godziny temu, Chytruz napisał: Oglądałem 1 sezon, mieli dość ciekawy ogólny pomysł, ale brakło im skilla na napisanie sensownego scenariusza i wyszedł serial momentami żenujący i obraźliwy dla widza. Coś jak mix 1 i 4 sezonu Prison Breaka. Trochę niestety tak jest - La Casa De Papel, to serial który ogląda się dla paru dobrze napisanych postaci (Berlin fan), im dalej w las tym ilość absurdów jest coraz większa, trochę trzeba wyłączyć przy tym serialu krytyczne myślenie i dać się porwać licentia poetica, wtedy serial dostarcza przyzwoitej rozrywki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2020 No właśnie mnie dziwi ze zamiast płynąc z serialem to ludzie narzekają. Przecież to aktorzy wiec i tak to na niby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Te dwa ostatnie odcinki 3 sezonu "Ozark" miały mnie rzekomo z kapci wywalić, a tu takie meh. Może już po tak ogromnej ilości obejrzanych seriali i zawartych w nich plot twistów takie "myki" nie robią na mnie wrażenia? Ale 3 sezon zdecydowanie lepszy niż 2. Czy ktoś oglądał na HBO GO dokument "Jinx"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polskignom Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Te garniaki w tym last dance, człowiek już zapomniał o temacie modowym, a tu wróciło z przytupem. Pippen i jego marynarki jakby szyte na 2,5 m wzrostu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Zawsze podziwiałem te garnitury Hilla Pippena czy Duncana. kumulacja jest na zdjęciu pewnego draftu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 2 godziny temu, ignazz napisał: Zawsze podziwiałem te garnitury Hilla Pippena czy Duncana. kumulacja jest na zdjęciu pewnego draftu Nie poznaje tego obok melo (2 od lewej w brazowym) ale szacunek za płaszczo - marynarkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rw30 Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2020 Bosh? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi