Gość (Przemek...) Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 4 typy so far i nie ma tego gówna "gry o tron". Przywracacie mi wiarę w ludzkość. Jeżeli czyta to jakiś mod, to niech wydzieli oddzielny temat. Chyba, że się komuś tagi nie spodobają to niech to zgłosi gdzie trzeba i samo się zrobi. Ja dam swoje typy wieczorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 W sensie mocno mnie dziwi The Wire za HIMYM i Czterdziestolatkiem, ale jestem fanboyem, wiec pewnie dlatego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Teraz, Lucas napisał: W sensie mocno mnie dziwi The Wire za HIMYM i Czterdziestolatkiem, ale jestem fanboyem, wiec pewnie dlatego Ja niestety nie oglądałem w ogóle The Wire:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Teraz, fluber napisał: Ja niestety nie oglądałem w ogóle The Wire:) Polecam, "wcisnąłem" go wielu znajomych i nie widziałem u nich potem na FW niższej oceny niż 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2019 W dniu 14.08.2019 o 14:09, lorak napisał: nie daję seriali, które były świetne na początku, ale z czasem się popsuły - jak homeland, GoT, HoC, Dexter. 7 sezon homeland to mozliwe ze najlepszy sezon tego serialu, choc rzeczywiscie poziom tam spadal w ostatnich sezonach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2019 Mindhunter 2 sezon trzyma poziom 1? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polskignom Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2019 W dniu 17.08.2019 o 13:53, ptak napisał: Mindhunter 2 sezon trzyma poziom 1? tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enba1 Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2019 (edytowane) W dniu 17.08.2019 o 15:08, ptak napisał: Mindhunter 2 sezon trzyma poziom 1? Po 7 odcinkach uważam że jest lepszy. Edytowane 18 Sierpnia 2019 przez enba1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2019 obejrzalem 6, jest dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Nowy Mindhunter fajny, wchłonąłem w trymiga. Stranger Things to nie do konca moj klimat- tj. niby spoko, ładny obrazek, ale... no nie. Nie mogę doczekać się Wiedzmina. A póki co zaczynem To old to die young Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 @ptak "City On a Hill" Ktoś widział pierwszy sezon? Ciekawie się zapowiadający. Boston, lata 90-te, Kevin Bacon w głównej roli. Ben Affleck i Matt Damon jako producecni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Fajny, widziałem chyba 4 pierwsze odcinki, na resztę nie mam czasu. Za sam Boston już jest bonus, a Bacon jako agent świetny. Producenci odpowiadający za "buntownika z wyboru" (swoją drogą kto to przetłumaczył) chały nie zrobią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Coś takiego jak Czarnobyl to akurat dla mnie idealny pocisk 5 godzinek całość zasysnieta dupcia w jeden dzisiejszy poranek. No bo w serialach czy w sumie ze wszystkim co z tv kinem teatrem czy innymi podobnymi zwiazane chyba właśnie o to chodzi zeby odpalic i obejrzeć. O to chodzi żeby tak cię dojebalo żebyś nie szedł się odlac co 20 minut, żebyś nie jadł jak naprawdę ci się chce żeby jak stara ci się o 10:30 pyta czy pies był odpowiedzieć zaraz pójdę bo oglądam po czym to samo powtórzyć jeszcze 4 razy do 12 aż w końcu babsko zrozumie i pójdzie sama. Absolutny top. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Ósma ofiara? ktoś coś? własnie mi wpadł w oko na Netflix i nie wiem czy warto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 W dniu 24.08.2019 o 20:57, Dnc napisał: Ósma ofiara? ktoś coś? własnie mi wpadł w oko na Netflix i nie wiem czy warto Polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 pojawiły się dwie dobre nowości. "boys" czyli w końcu realistyczny film o superbohaterach (na podstawie świetnego komiksu) oraz "euforia" - trochę przerysowany, ale ciekawy serial o życiu ; ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 28 Sierpnia 2019 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2019 11 minut temu, lorak napisał: "euforia" - trochę przerysowany, ale ciekawy serial o życiu ; ] nuda ale materiał na dobry sezon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bogut Opublikowano 1 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2019 (edytowane) Cobra Kai nie obił się szerszym echem w Polsce a to naprawdę dobry serial. Słysząc, że aktorzy z Karate Kid (1984) postanowili kontynuować sagę można było spodziewać się odcinania kuponów i kiczu a wyszedł wciągający serial w którym więcej uwagi poświęcono Johnny'emu Lawrence'owi, blondwłosemu antagoniście z Karate Kid, William Zabka świetnie się spisał. Nieźle udało się zbalansować nawiązania do historii sprzed ponad 30 lat, muzykę z lat 80. z wątkami dotyczącymi współczesnych amerykańskich nastolatków, podopiecznych Daniella LaRusso i Lawrence'a. Brak tu jasnej i ciemnej (no może poza Kreesem) strony mocy. Serial na Youtube, 1 sezon jest w tej chwili za free, bez potrzeby dostępu do Youtube Premium Edytowane 1 Września 2019 przez Bogut Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 3 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 (edytowane) Ogląda może ktoś serial Power? Widziałem pierwszy sezon parę lat temu i był świetny ale potem nie mogłem znaleźć kolejnego sezonu. Widzę, że jest już emitowany 6 sezon a oceny odcinków na IMDb bardzo wysokie. Edytowane 3 Września 2019 przez jack Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 3 Września 2019 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2019 Bo ciekawe opinie. Daj znać czy warto Jest na Netflix czy HBO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi