Skocz do zawartości

Seriale

n_i_m_h

Rekomendowane odpowiedzi

W dniu 5.05.2019 o 10:53, Mirwir napisał(a):

Tylko te 25-30 minutowe zazwyczaj mają >20 odcinków w sezonie, więc wyjdzie na to samo. A ta 1h na odcinek to z górką jest.

Rozwiń  

ja chyba m. in. właśnie dlatego się wkręciłem w anime, bo tam 20 minut to standard - 2-3 odcinki na telefonie przed spaniem i jest git, a po 1,5h GoT juz jest rano serialowy kac

GOT wpadł chyba lekko w pułapkę LOSTów.

Generalnie naotwierali tyle wątkówi tak rozciąnęli wszystko, że maja teraz problem, żeby to sensownie przedstawić i pozamykać

Pokaż ukrytą zawartość

właśnie skończyłem 4 sezon gomorry i jestem mile zaskoczony. Naczytałem się sporo, że jest c***owy, więc może stąd ten pozytywny odbiór, sam nie wiem:) 4 ostatnie odcinki rzeczywiście kozackie, leciały jeden po drugim ;] Sezon jak najbardziej na plus, zresztą jak wszystkie do tej pory. Gomorra chyba wskakuje na 2 miejsce w moim top 3 seriali. Dawać 5 sezon!

Co do Gomorry: 

Pokaż ukrytą zawartość
Edytowane przez Przemek_Orliński

Po zakończonym sezonie to można sobie pisac jak to się wszystko wiedziało. Ja w trzecim sezonie, po tym jak Genny dostał po ryju, i była scena rozmowy z Ciro w pokoju hotelowym(jakoś 4 czy 5 odcinek) , powiedziałem kumplowi że Ciro nie skończy żywy tego sezonu, więc też sobie mogę pisać jak to było dla mnie wszystko przewidywalne. W ogóle to zwykle pieprzenie, pierwszy sezon też był przewidywalny, od pierwszego odcinka było wiadomo że Ciro będzie chciał przejąć władze. Zresztą o czym my tutaj gadamy, każdy serial ma swoje momenty, gdzie już wiadomo jak się rozwinie sytuacja, i dotyczy to wszystkich typ top produkcji jak The Wire, Sopranos, The Shield, Breaking bad itd. 

Ja podtrzymuje zdanie, 4 ostatnie odcinki świetne, i czekam na 5 sezon, nawet jeśli znów będzie trzeba czekać 8 odcinków zyby akcja się rozwinęła.