BothTeamsPlayedHurd Opublikowano 20 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2019 Love, Death and Robots z netflixa - animowana seria pełna przemocy, seksu i robotów sztos, zbieram szczękę z podłogi, dawno czegoś tak świeżego nie było https://www.youtube.com/watch?v=wUFwunMKa4E Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 24 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 Skończyłem chwalony wszem i wobec "Ozark". Dawno nie skonfrontowałem się z tak przecenionym serialem, który okazał się nudną, wtórną historią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 26 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2019 Genialna przyjaciółka- na HBO GO, serial idealny- klimat, muzyka, gra aktorska, dialogi, scenariusz, reżyseria- rewelacyjny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Skończyłem chwalony wszem i wobec "Ozark". Dawno nie skonfrontowałem się z tak przecenionym serialem, który okazał się nudną, wtórną historią. Ja nie przebrnąłem nawet przez kilka odcinków i zastanawiałem się czy tylko mi to się wydawało nudne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Ja nie przebrnąłem nawet przez kilka odcinków i zastanawiałem się czy tylko mi to się wydawało nudne. Ja dałem się zwieść zapewnieniom, że 2 sezon jest lepszy. Za to mogę polecić "Miłość, śmierć i roboty" bo ma to potencjał do stania się (w pewnym sensie) następcą "Black Mirror". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enba1 Opublikowano 27 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2019 Ja dałem się zwieść zapewnieniom, że 2 sezon jest lepszy. Za to mogę polecić "Miłość, śmierć i roboty" bo ma to potencjał do stania się (w pewnym sensie) następcą "Black Mirror". Chłopie dzięki za Line of Duty. W temacie typowy kryminał to jest absolutny top, obok https://www.filmweb.pl/serial/W+pu%C5%82apce-2015-753852 FortitudeThe Killing czy Bron / Broen polecam też pierwszy sezon Egzorcysty i Nawiedzonego domu na wzgorzu dla ludzi lubiących seriale o zabarwieniu horroru. No i to: https://www.filmweb.pl/serial/4+Blocks-2017-784212 pierwszy sezon, słaba kasa na produkcje, ale serial stał się hitem w Niemczech. Drugi sezon to Gomorra po niemiecku (trochę słabsza). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 30 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 Jak ktoś ma możliwość to własnie na HO3 leci BarberShop odcinek z Le Bronem i Draymondem Greenem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 30 Marca 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2019 ten dokument o F1 na netflixie to niezłe sztosiwo,zwłaszcza dla kogoś, kto nie wie jakim rezultatem skończy się dany wyścig kapitalna sprawa Właśnie skończyłem oglądać i pełna zgoda. Chociaż nie przepadam za F1 to oglądało się znakomicie. Człowiek nawet nie zastanawia się czasem, ile się dzieje za kulisami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 każdemu kto czeka na nowy sezon GoTa polecam obejrzeć cały serial od nowa (o ile nie robi tego cyklicznie jak ja ) ja wiem, że nie każdemu podchodzi, ale serio, długo nikt nie wymyśli nic lepszego goat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Po tym jak przeczytałem książki to długo nie mogłem zabrać się za serial. Jak dla mnie bez szału, przerost formy nad treścią. Nie wiem czy było o S4 gomorry. Jest kozak a po pierwszym odcinku myślałem, że ch.jnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Nie wiem czy było o S4 gomorry. Jest kozak a po pierwszym odcinku myślałem, że ch.jnia. Dobra to obejrzę drugi, bo po pierwszym totalnie straciłem zapał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 (edytowane) Panowie lekkim spojlerem rzuciliście. Miałem dzis zamiar obejrzeć Gomorre S04e01 i będę oglądać z nastawieniem na nudy. Co do GoT to dla mnie serial jest tylko na jeden raz. Max 3 odcinki wydawały mi się wow, które mogłbym obejrzeć jeszcze raz. Książki to co innego. Te już 3 razy przeczytałem, a jak Martin ogłosi wydanie TWoW to ptzeczytam po raz czwarty. Edytowane 2 Kwietnia 2019 przez DeltaCenter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 c***nia w porównaniu do poprzednich sezonów. Tak to byś stwierdził, że całkiem spoko serial. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Panowie lekkim spojlerem rzuciliście. Miałem dzis zamiar obejrzeć Gomorre S04e01 i będę oglądać z nastawieniem na nudy. Jak to jest dla Ciebie spoiler to w ogóle nie powinieneś zaglądać do tego tematu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Gomorra zwykle się wolno rozkręca, a w tym sezonie to już nie powinno w ogóle dziwić skoro tło fabuły tak się zmieniło co do GoTa to tak jak mówiłem, jak nie jesteś wielkim fanem serii to oglądanie kolejny raz pewnie nie jest dla Cb, ja tam się bawię świetnie i choć sezony są nierówne, to już trzeci i czwarty na przykład to dla mnie arcydzieła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Wczoraj łyknąłem jak gąsior kluchy dwa nowe odcinki "Gomorry". Miałem obawy, ale szybko zostały one rozwiane :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Potwierdzam, drugi odcinek zmienił moje nastawienie do tego sezonu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Afterlife - najnowsza produkcja Ricky'ego Gervais - solidne 7/10 - życiowe, przejmujące, miejscami zabawne - trochę w klimacie Kominsky Method Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 pisanie o GoT że nie wymyślili nic lepszego to lekko przesada, bo część zaadaptowana z książek jest (po przeczytaniu ich najpierw) mocno średnia momentami, a część wymyślona to rozmienienie na drobne potencjału (wliczając w to samego Martina, który woli odinać kupony i balować zamiast dokończyć dzieło życia) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 pisanie o GoT że nie wymyślili nic lepszego to lekko przesada, bo część zaadaptowana z książek jest (po przeczytaniu ich najpierw) mocno średnia momentami, a część wymyślona to rozmienienie na drobne potencjału (wliczając w to samego Martina, który woli odinać kupony i balować zamiast dokończyć dzieło życia) Przecież nie chodź tylko o fabułę, przy tak dużym świecie i takiej ilości bohaterów to nie jest wykonalne aby zadowolić każdego i jeszcze zmieścić się w budżecie. Te ograniczenia powodują logiczne mindfucki i inne, ale to wciąż serial wybitny. Martin przynajmniej pomaga przy serialu, a nie jak Sapkowski, który został chyba frajerem stulecia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi