Koelner Opublikowano 10 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2019 Serial na netflixie o sunderlandzie to mistrzostwo świata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 11 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2019 Serial na netflixie o sunderlandzie to mistrzostwo świata a mówiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek Wójcik Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Dobra to pytanie za milion dolarów z cyklu polskie seriale. Czy inżynier Karwowski z 40latka miał romans? (pytam całkiem serio, nie chce mi się tego całego oglądać, a co jakis czas gdzies trafiam na odcinek i tak ten temat sie tam przewija). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 13 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2019 Dopiero 20 lat później z Irena Jarocka piosenkarką Do 40 chyba nie Nie kojarzę aby mu dupy były w głowie Człowiek papec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 26 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2019 Angie Tribeca zajebisty serial jak ktoś tęskni za humorem w stylu Nagiej Broni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 27 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2019 oglądał ktoś Escape at Dannemora? podobno strong shit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 30 Stycznia 2019 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2019 oglądał ktoś Escape at Dannemora? podobno strong shit Super zagrane, ładnie zrobione i sama historia też spoko. Bardzo dobre ogólnie, ale nic wybitnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 jakiś serial o nba "Wysokie Loty" pojawia się na netflixie , ktoś wie czy warto ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 8 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2019 ja z Netflixa polecam dokumenty o Fyre Festival oraz "Wild Wild Country" oba grube zerwikaptury Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 11 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 Detektyw 3 sezon - chyba jednak nie polecam. Przekombinowany, przegadany a odcinki niewiele wnoszą do rozwiązania tematu... A jest już 6 odcinek.. Chcieli zagmatwanej historii ala Lynch ale wyszedł z tego bezsensowny galimatias Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek Wójcik Opublikowano 19 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Jade przez Wawe i mega hype z bilbardow netflix puszcza mi w oczy Umbrella academy, komiks czytalem i byl dobry, ale zawsze mam obawy jak cos tam mocno sie promuje, poki co jestem po pierwszym odcinku i nie jest źle. Z dokumentow na Netflixie Abstrack serial o artystach w drugim odcinku projektant Jordanow, a i sam MJ co nie co przewija. Polecam ps netflixowe dokumenty sa duzo lepsze niz serialowy stuff, ktos ogladal Bad blood? jakies wrazenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 19 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2019 Jade przez Wawe i mega hype z bilbardow netflix puszcza mi w oczy Umbrella academy, komiks czytalem i byl dobry, ale zawsze mam obawy jak cos tam mocno sie promuje, poki co jestem po pierwszym odcinku i nie jest źle. Z dokumentow na Netflixie Abstrack serial o artystach w drugim odcinku projektant Jordanow, a i sam MJ co nie co przewija. Polecam ps netflixowe dokumenty sa duzo lepsze niz serialowy stuff, ktos ogladal Bad blood? jakies wrazenia? jak ktoś może polecić więcej dobrych netflixowych dokumentów, to będę bardzo wdzięczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artlan Opublikowano 21 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 Detektyw 1 sezon - chyba jednak nie polecam. Przekombinowany, przegadany a odcinki niewiele wnoszą do rozwiązania tematu... A jest już 6 odcinek.. Chcieli zagmatwanej historii ala Lynch ale wyszedł z tego bezsensowny galimatias Poprawiłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek9248 Opublikowano 21 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 Obejrzałem BoJacka (dobra zostaly mi 2 odcinki) i to chyba jeden z lepszych seriali jakie ostatnio widzialem. Bardzo zaskakujace, bo zwykle nie trawie zadnych animacji. Jeśli ktoś nie ma nic przeciwko dużej dawce czarnego humoru podszytej dozą irracjonalności to bardzo polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TuPalnik Opublikowano 23 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 Skończyłem ostatnio Narcosa (z Meksykiem włącznie). Czy ktoś może powiedzieć, czy warto teraz rzucić okiem na ten serial El Chapo? Wiem, że to nie jest nic połączone z Narcosem, aczkolwiek kusi mnie aby pozostać w tematyce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 23 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 Jak dla mnie nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 23 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 Skończyłem ostatnio Narcosa (z Meksykiem włącznie). Czy ktoś może powiedzieć, czy warto teraz rzucić okiem na ten serial El Chapo? Wiem, że to nie jest nic połączone z Narcosem, aczkolwiek kusi mnie aby pozostać w tematyce. pierwszy sezon jeszcze jeszcze ale drugi dno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 23 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 (edytowane) zacząłem oglądać SoA i no no, ma klimatszkoda tylko że patrząc na Wandy widzę tempo dziwkę z Californication ;/ Edytowane 23 Lutego 2019 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 23 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 a nową Suburrę? bo pierwszy sezon szału nie robił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeff Hanneman Opublikowano 23 Lutego 2019 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 Skończyłem ostatnio Narcosa (z Meksykiem włącznie). Czy ktoś może powiedzieć, czy warto teraz rzucić okiem na ten serial El Chapo? Wiem, że to nie jest nic połączone z Narcosem, aczkolwiek kusi mnie aby pozostać w tematyce. El Chapo przy Narcos wygląda jakby robiła go ta sama ekipa co polskiego Wiedźmina. Szczególnie po świeżej "lekturze" Narcos będziesz bardzo rozczarowany... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi