Koelner Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 nic nie wiem, o 1983, ale słyszałem, że Holland już zdążyła nawrzucać hejterkom, więc mocne prawdopodobieństwo kupy raczej no i jest 6.7 na fw jak na Polski to dobry ale ogólnie średni. Ślepnąć od Świateł narazie deklasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 "1983" to dystorpiczna wersja historii alternatywnej.,Kopia serii Amazona "The Man on The High Castle" .,Czy udana kopia?? Trudno powiedzieć, Dla mnie zbyt mocno oparta na założeniach pierwowzoru, w dodatku polskie dialogi nie wróżą temu serialowi powodzenia., Na pewno symbole swastyki , mundury SS i ONR-rowskie pozdrowienia w serii Amazona są bardziej wymowne od stylizowanych odznak SB i mundurów ZOMO w serialu Netflixa,.Dodatkowo postać przyzwoitego milicjanta Janowa wykreowana przez Więckiewicza nie jest w stanie dorównać kreacji Rufusa Sewella w roli Obergrupenfuhrera SS Smitha.,Mimo wszystko warto obejrzeć, chociażby po to żeby bardziej docenić pierwowzór., Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artlan Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 O, dawno nie wyszło nic z Więckiewiczem w obsadzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 O, dawno nie wyszło nic z Więckiewiczem w obsadzie. No tak w "Klerze" grał brat bliźniak Roberta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 Nie ma Roberta wśród nas. Bratem Jerzym zwany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artlan Opublikowano 7 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2018 No tak w "Klerze" grał brat bliźniak Roberta To była ironia. W trzech najgłośniejszych polskich produkcjach AD 2018 Więckiewicz gra główne role. A niedawno ruszyły też zdjęcia do drugiego sezonu ,,Odwróconych", gdzie również będzie na pierwszym planie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 8 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 Sciagnalem All American i zgnilem tak szybko jak nigdy dotad w pierwsze 17 minut, o k**** jaki rak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 8 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2018 (edytowane) Sciagnalem All American i zgnilem tak szybko jak nigdy dotad w pierwsze 17 minut, o k**** jaki rak. A winny oglądaniu tego jesteś: Edytowane 8 Grudnia 2018 przez RappaR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 9 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2018 A winny oglądaniu tego jesteś: Zdesperowany byłem - jestem chory i nie miałem co robić, a o serialu nie wiedziałem nic oprócz tego, że jest o futbolu i że ktoś go tutaj polecał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 (edytowane) Jak wyszła Utopia to właśnie wtedy obejrzałem jakiś cały sezon danego serialu więc dość dawno. Do wczoraj, bo wpadłem na Unsolved o śledztwach w sprawie śmierci packa i biggiego. Generalnie dla fanów historii panow czy ich muzy raczej must see. Dobry scenariusz, całkiem ok aktorstwo, no i co najwazniejsze raczej fakty które naprawdę miały miejsce a nie reżyserskie domysly. Netflix Edytowane 16 Grudnia 2018 przez marzec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 (edytowane) Jak wyszła Utopia to właśnie wtedy obejrzałem jakiś cały sezon danego serialu więc dość dawno. Do wczoraj, bo wpadłem na Unsolved o śledztwach w sprawie śmierci packa i biggiego. Generalnie dla fanów historii panow czy ich muzy raczej must see. Dobry scenariusz, całkiem ok aktorstwo, no i co najwazniejsze raczej fakty które naprawdę miały miejsce a nie reżyserskie domysly. Netflix dla mnie scenariusz i aktorstwo 2/10 bylem mocno zawiedzony ale kto co lubi Edytowane 16 Grudnia 2018 przez człowiek...morza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 (edytowane) The Kominsky Method - 8/10 fenomenalne kreacje hollywoodzkiej starszyzny wiele odcieni starości, od absurdalnie zabawnych po gorzko smutnych. Warto obejrzeć Edytowane 16 Grudnia 2018 przez P_M Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marzec Opublikowano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 (edytowane) scenariusz i aktorstwo 2/10 Troche przesada tak z 7 za scenariusz aktorstwo z 5 ale 2 to nieeee nie tak łatwo zrobić taki serial, trzeba wziąć pod uwagę że głównymi bohaterami nie byli raperzy a gliniarze. Ciężka sprawa ale ocena za surowa Edytowane 16 Grudnia 2018 przez marzec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 dla mnie scenariusz i aktorstwo 2/10 bylem mocno zawiedzony ale kto co lubi Utopia czy te mambo dżambo o raperach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 16 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2018 mambo dzambo utopia spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 18 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2018 berlińskie psy dobry serial , żałuję że nasi potrafią tak zjebać a Niemcy zrobić prosty , łatwy, przyjemny film do oglądania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 20 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2018 Mała ciekawostka z Raya Donovana, taki epizodzik. Terry walczył w szóstym sezonie z jakimś byłym polskim specialsem i najemnikiem w ustawce. Kawał byka z wielkim orłem na klacie: Tylko nie mogę znaleźć zrzutu z całym orłem, ale wyglądał nieźle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ttr Opublikowano 21 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2018 Dobra panowie. Ostatnio wiele potencjalnie ciekawych pozycji wyszło? Magiczne pytanie: ktoś ? coś ? - polski rodzynek na Netflix: "1983" - The First z Seanem Pennem - Das Boot Warto? Das Boot nawiązuje choć trochę do klasyki z lat 80-tych? Hiszpański "Sin Identidad" ktoś poleca? The First to nie jest serial stricte o podróży na Marsa - to jest tylko tłem. Całkiem fajny klimat, dobra muzyka i gra aktorów oraz kilka wątków psychologicznych. To jest dramat, obyczajowy więc jak ktoś się nastawił na typowe scifi i sporo akcji to raczej się zawiedzie, ale według mnie warto obejrzeć bo serial porusza w ciekawy sposób życie astronautów i ich przygotowania do misji oraz sens takich wypraw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 22 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 Mała ciekawostka z Raya Donovana, taki epizodzik. Terry walczył w szóstym sezonie z jakimś byłym polskim specialsem i najemnikiem w ustawce. Kawał byka z wielkim orłem na klacie: Tylko nie mogę znaleźć zrzutu z całym orłem, ale wyglądał nieźle. 4 albo 5 odcinek. Ogolnie nie dokonczylem jeszcze tego sezonu i nie wkem czy to zrobie. Gdyby Ray Donovan skonczyl sie po 3 sezonie bylby dla mnie top3 seriali, a ze sie nie skonczyl, to pozniej bylo juz tylko slabiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 22 Grudnia 2018 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2018 jak z większością seriali mających n-serii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi