Qcin_69 Opublikowano 6 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 Właśnie skończyłem Mad Mena i tak jak chwaliłem Raya Donovana, tak Don Draper i reszta agencji Sterling Cooper to znacznie lepsza propozycja. W zasadzie poza ostatnim sezonem, który mnie nudził i troche meczacymi watkami romansow które w pewnym momencie staja sie zbyt nachalnie wrzucsne w fsbule, cały serial oglada sie fantastycznie. Teraz zacząłem Shameless angielski i pierwszy sezon jest bardzo dobry, natomiast 2wystartowal kiepsko, liczę ze sie rozkręci, bo 1 sezon świetnie rokował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 6 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 odpuść sobie wersje angielska i bierz się za tą US jest o niebo lepsza trzyma dalej poziom mimo dziewiątego już sezonu, gość grający Franka przekozak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 6 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 Stacja komercyjna powinna chyba być nastawiona na widza, a nie na opinie krytyków. to kto wg Ciebie jak nie płatne HBO ma robić ambitniejsze seriale niż W-11 czy inny Klan tudzież Belle Epoque? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 7 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 Czy Ash vs Evil kończy się cliffhangerem? Zastanawiam się czy obejrzeć s2 i s3, ale tylko jeśli historia ma odpowiednie zakończenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 7 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2018 (edytowane) odpuść sobie wersje angielska i bierz się za tą US jest o niebo lepsza trzyma dalej poziom mimo dziewiątego już sezonu, gość grający Franka przekozak chciałem, ale na netflixie tylko angielska Edytowane 8 Listopada 2018 przez Qcin_69 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cardi Opublikowano 8 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 Puściłem sobie kilka odcinków Tato, a Marcin powiedział. To naprawdę jest świetne, szkoda, że zapomniane. Dobre, jasne że tak. Jak już takie wspominki, to czy tylko ja lubię wracać do Kasi i Tomka? Wilczak w roli typowego faceta jest fantastyczny IMO. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 8 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 8 Listopada 2018 (edytowane) Zacząłem oglądać pierwszy odcinek brytyjskiego "Bodygurda". Zastanawiam się tylko czy to brytyjska wersja Seksmisji czy ta politpopr już naprawdę Angolom poeeała we łbach. Pierwsza scenka, gdzie w pociągu chce się wysadzić młoda muzułmanka. Brytyjskiem oddziałem szturmowym dowodzi.....kobieta, głownym snajperem jest......kobieta, saperem jest...... kobieta. No, ok rozumiem, zwiększyć udział kobiet, ale to nie wygląda zbyt realnie. Na dodatek dowodząca oddziałem , celuje z broni i ręka jej się trzęsie jak Muhamedowi Ali. Chyba pozostałą część odcinka sobie odpuszczę. Edytowane 8 Listopada 2018 przez DeltaCenter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 9 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 Całkiem sympatyczny serial. Jak na siłę nie doszukujesz się takich pierdół tylko oglądasz to może być. Jedną z głównych bohaterek jest PANI minister. Ochroniarz ma żonę, córkę, itd. sporo kobiet. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 9 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2018 (edytowane) To nie jest doszukiwanie się na siłę, tylko zwrócenie uwagi na brak realizmu. W UK te obrazki wywołały dyskusję. https://www.radiotimes.com/news/tv/2018-08-27/bodyguard-first-episode-women-female-jobs-train-on-time/ https://www.glamourmagazine.co.uk/article/bodyguard-bbc-tv-series-feminism Edytowane 9 Listopada 2018 przez DeltaCenter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 12 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Skończyłem właśnie ostatni sezon House of Cards właściwie tylko z obowiązku, żeby skończyć serial, na przestrzeni 8 odcinków, może z dwa były dobre.Zakończenie mocno rozczarowuje. Ogólnie całość dość nużąca, miałka i przedstawiona po łebkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 12 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2018 Ślepnąc od świateł, no rozp***dala. W jeden dzień prawie cały sezon obejrzałem - ostatni odcinek sobie zostawiłem na jutro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 13 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 Zacząłem oglądać pierwszy odcinek brytyjskiego "Bodygurda". Zastanawiam się tylko czy to brytyjska wersja Seksmisji czy ta politpopr już naprawdę Angolom poeeała we łbach. Pierwsza scenka, gdzie w pociągu chce się wysadzić młoda muzułmanka. Brytyjskiem oddziałem szturmowym dowodzi.....kobieta, głownym snajperem jest......kobieta, saperem jest...... kobieta. No, ok rozumiem, zwiększyć udział kobiet, ale to nie wygląda zbyt realnie. Na dodatek dowodząca oddziałem , celuje z broni i ręka jej się trzęsie jak Muhamedowi Ali. Chyba pozostałą część odcinka sobie odpuszczę. Mi się akurat to w oczy nie rzuciło ale zobaczyłem cały i byłem zadowolony Ktoś ogladał Modliszke? warto? I jeszcze mam pytanie o serial Safe, ktoś coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 15 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 Nie wiem czy ktoś z was oglądał kiedyś Interny, chyba po Friends najlepsza komedia jaką widziałem, może nawet na równo, ale poza ogólnym wysokim poziomem, miała bardzo silny akcent rosyjski. Teraz pytanie - znacie dobre polskie seriale komediowe, które są jednocześnie, cóż - polskie(!). Wiedźmina nie liczę, nie o ten typ humoru mi chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 15 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 Miodowe lata z pierwszą Alinką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 15 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2018 Polecam "Babylon" na Netfixie dla wszystkich, którzy lubią brytyjskie seriale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 16 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 (edytowane) Polecam "Babylon" na Netfixie dla wszystkich, którzy lubią brytyjskie seriale. sprawdzę altered carbon , zawiodłem się godless jeszcze bardziej ale duński Warrior ciekawy Edytowane 16 Listopada 2018 przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutko86 Opublikowano 16 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 "Dark" od Netflixa, ciekawy niemiecki thriller z w klimatach mystery. Póki co jeden sezon, 10 odcinków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mayor Opublikowano 16 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2018 Na Netflix jest już dostępny 4 sezon Narcos Mexico Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 19 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2018 sprawdzę altered carbon , zawiodłem się godless jeszcze bardziej ale duński Warrior ciekawy o tym ostatnim powiesz coś wiecej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 21 Listopada 2018 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2018 ale dziadostwo na Netflixie wczoraj miała być premiera trzeciego sezonu Last Kingdoms który sami produkują ...no w i sumie wszędzie na świecie była za to w PL nie bo Netflix sprzedał licencje na pokazywanie serialu w naszym kraju Canalowi+ i to oni najpierw go pokażą Kurestwo i upadek zasad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi