Mailman Opublikowano 4 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 (edytowane) Henry Cavill (superman)zagra Geralta z Rivii w Wiedzminie Netflixa. Że zacytuję Jurasa: "Łooooooooooooooooooo!" Edytowane 4 Września 2018 przez Mailman Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 4 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2018 po cichu liczyłem na kogoś innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 5 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2018 (edytowane) Cavill jako Geralt, to jest boom. Czekać tylko na nagłówki poratli: "Superman zagra Wiedźmina". Choć taki portal natemat Cavilla kojarzy jedynie z roli w najnowszym MI "Fallout". Można i tak. Edytowane 5 Września 2018 przez DeltaCenter Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 5 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2018 Cavill jako Geralt, to jest boom. Czekać tylko na nagłówki poratli: "Superman zagra Wiedźmina". https://www.empik.com/empikultura/superman-zagra-wiedzmina,17481,a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 5 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2018 - Zaraza! - FUCK! #TakBędzie :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 5 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2018 A „bywaj” „dalej płotka” ? kultowe zwroty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mailman Opublikowano 5 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2018 Płotke zagra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 7 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 Ja o pierwszym sezonie pisałem właśnie. A ten klimat jest naprawdę fajny. sezon drugi się rozkręcił Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baptizia Opublikowano 7 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2018 (edytowane) sezon drugi się rozkręciłTo i tak muszę zaczekać aby go udostępnili w HBO GO PS Dokończyłem właśnie pierwszy sezon i muszę przyznać, że jest świetny. Solidne 8/10 Edytowane 8 Września 2018 przez Baptizia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irale Opublikowano 10 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 A propos Wiedźmina, została jeszcze kwestia wielu innych kluczowych postaci. Ciri, Yennefer, Vesemir i wielu innych. Ostatnio była burza właśnie, bo ktoś pomyślał, że w castingu na Cirillę przyjmują tylko niebiałe aktorki. Na szczęście okazało się to fake newsem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pg13 Opublikowano 10 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 Mnie w sons of anarchy zmęczyło co innego, tyle trupów, akcji na koncie, konfliktów a oni dalej żyli i Mieli się świetnie, policja ich nie szukała, nikt nic nie wiedział itp. Ogólnie sons of anarchy z sezonu na sezon coraz bardziej mnie obrzydzalo. Jestem ciekaw właśnie twojej opinii po obejrzeniu wszystkiego, bo widziałem ze pierwsze sezony ci się podobały i się wkręciłes. Na którym sezonie jesteś? Nie chce psuć ci zabawy ale sam stwierdzisz to samo, ze im dalej w las tym bardziej głupie to jest. Skończyłem dzisiaj, wymęczył mnie ten serial. zdecydowanie nie zasługuję na tak wysokie noty, jakie ma na wszelakich portalach filmowych. Zarzuty te same, które wypisywaliście na stronie poprzedniej, telenowela się z tego zrobiła, bez ładu i składu. Bohaterowie jak duchy, nikt ich nie może trafić, policja nie może połączyć najprostszych faktów, itd. Nie wiem też jak to się stało, że wątek z kartelem z odcinka na odcinek się rozmył. Sprawę ratuję dopiero Vic Mackey, który w ostatniej scenie rozjeżdża Tellera ciężarówką.;-) Bohaterowie też są słabi. W porównaniu do poprzednio obejrzanych The Wire i The Shield, gdzie postacie były świetnie napisane, i nawet role drugoplanowe były niezwykle istotne, to tutaj pod tym względem totalny zawód. 6/10 bym dał, więcej nie. Nie wiem czy mi się przewidziało, ale w 7 sezonie w jednej scenie wystąpił chyba Melo Anthony, czy ktoś również go widział? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 10 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 (edytowane) Tak. Carmelo był sekundę w tym serialu. Lepsze cameo zrobił Stephen King :] Edytowane 10 Września 2018 przez Przemek_Orliński Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pg13 Opublikowano 10 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 https://www.filmweb.pl/Kompania.Braci/episodes#rok2001 To dobre jest? po tych maratonach chętnie obejrzę coś krótszego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 10 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 klasyk, wciągaj bez obaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DeltaCenter (zablokowane) Opublikowano 10 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2018 Band of Brothers - klasyka. 15/10. Pamiętam jak to chyba TVN puszczał kilkanaście lat temu i co tydzien czekalo się na kolejny odcinek. Małą rólke zagral tam nawet, nikomu wtedy nie znany Tom Hardy. Pacific słabszy. Z wojennych filmów /seriali to jak dla mnie tylko A bridge too far lepszy niż BoB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 11 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2018 Kompania braci jest niesamowita, tym bardziej że to nie fikcja. Kumpel miał HBO i nagrywał mi na VHS, które potem inni znajomi brali i oglądali. "Polaków nie biorą do SS" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wujek Wójcik Opublikowano 12 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 Kompania klasyk, jebane reklamy na tvn niszczyli mi dzieciakowi wtedy sen i życie rano;) książka też w moim top 10 chociaż sam autor nie pisze jakoś wybitnie to ludzie napisali czynami to dzieło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pg13 Opublikowano 12 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 12 Września 2018 Nadrobię tą kompanie może w weekend, dziś natomiast obejrzałem Rojst. Czekam na finał sezonu, ale już teraz mogę powiedzieć, że jest to udana produkcja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptak Opublikowano 13 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2018 To chyba się skusze. Teraz walczę z Czkawką i Szczerbatkiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 14 Września 2018 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 wie ktoś może gdzie można ściągnąć Rojsta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi