wowo Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Skąd k**** Joe bierze prawilny proch? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2015 Leslie jest taka śliczna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Skończyłem Utopię. Co za jebany cliffhanger... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Już za 2 dni Daredevil. Ktoś czeka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 W dniu 8.04.2015 o 14:40, Przemek_Orliński napisał(a): Już za 2 dni Daredevil. Ktoś czeka? Baa. Ciekaw jestem Kingpina. Przerażał mnie ten gość za gnoja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2015 film był taki sobie z tego co pamiętam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Wczoraj z moją połówką, zacząłem oglądać House Of Cards - 2 odcinki obejrzeliśmy jak na razie jest świetnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Ktoś wcześniej wspomniał Black Books, więc po raz kolejny odświeżyłem serię przygód niepokornego właściciela księgarni. Kto nie zna niech nadrabia. Na zachętę; Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrzBeatka Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 to nie moze byc qrwa prawda , wybralem zla pigulke Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Właśnie chciałem to wrzucić. Ten sezon zapowiada się wybitnie c***owo, szczególnie po tym, jak wysoko poprzeczkę zawiesili Matt i Woody. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tegotamtego Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Colin Farrell? Za przeproszeniem kogoś tam w HBO pojebało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Cały czas mam nadzieję, że ludzie z HBO po prostu wiedzą co robią, jak zwykle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kulfon Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 (edytowane) jakby w I sezonie byl farrell, a w II zamiast niego mial grac matthew mc to bylaby tu taka sama rozpacz Cytat lub ludzie nie czekaliby na drugi sezon kto czeka, ten czeka... Edytowane 10 Kwietnia 2015 przez kulfon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 lub ludzie nie czekaliby na drugi sezon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
t3jlor Opublikowano 10 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2015 http://newsexaminer.net/television/breaking-bad-season-6-announced-walt-did-not-die/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 W dniu 8.04.2015 o 14:40, Przemek_Orliński napisał(a): Już za 2 dni Daredevil. Ktoś czeka? chyba cały komiksowy światek czekał i póki co (jestem po dwóch odcinkach) wygląda to znakomicie. co do "gomorry" to aż tak realistyczne to nie jest. a kilka strzelanin czy scena na morzu to już w ogóle była fantastyka. najmocniejszą stroną tego serialu jest to, że pokazuje światek całkiem inny niż z filmów amerykańskich. ale też zobaczymy czy zdołają utrzymać poziom w drugim sezonie. w każdym razie raczej temu bliżej do bardzo dobrego "the shield" niż rewelacyjnego "the wire". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 W dniu 11.04.2015 o 12:09, lorak napisał(a): chyba cały komiksowy światek czekał i póki co (jestem po dwóch odcinkach) wygląda to znakomicie. Rzuć linkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 http://seansik.tv/act/watch/id/46039/episode/255781 Torrenta nie znalazłem ale nie szukałem długo. Śmiga elegancko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 11 Kwietnia 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2015 W dniu 11.04.2015 o 15:40, Findek napisał(a): http://seansik.tv/act/watch/id/46039/episode/255781 Torrenta nie znalazłem ale nie szukałem długo. Śmiga elegancko: na kickassie, nie wchodziłem na niego od powrotu tpb Złapałem już otrrenta na kickassie. Nie cierpę streamingu i do tego jeszcze polskie napisy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi