RappaR Opublikowano 5 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2015 Właśnie skończyłem. Obniżyli loty w stosunku do dwóch pierwszych sezonów. Ja po 2 odcinków na razie stwierdzam, że najlepszy. Może nie jakąś wielką przewagą, ale jednak jak na razie najbardziej mi się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Skończyłem HoC i muszę przyznać, że końcówka dała radę. Początek wydawał mi się przynudny, odcinek z Putinem i tysiącem aluzji był okropny, ale dalej szło już gładziutko. Z odcinka na odcinek lepsze tempo, nowe problemy, świetne dialogi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Obejrzałem 2 sezony BB (własnie leci 1odc 3 sezonu) i póki co to wszystkie kobiece role sa wkurwiajace, szczególnie ta pizda Jane, dobrze, że się zaćpała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 Obejrzałem 2 sezony BB (własnie leci 1odc 3 sezonu) i póki co to wszystkie kobiece role sa wkurwiajace, szczególnie ta pizda Jane, dobrze, że się zaćpała Niestety w kwestii ról kobiecych wiele na lepsze się nie zmieni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 jakoś ta Jane mi nie utkiwała w głowie jako wybitnie wkurwiające, czego nie można powiedzieć o Skyler. Strasznie mnie wkuriwiała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 10 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2015 jak zaczeła "szantażować" Walta to mnie wkurwiła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 ma ktod napisy to the wire w hd : s04e12 i 2 ostatnie odicnki 5go sezonu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 Sam jestem przy samym końcu i też nie mam tych napisów, posiłkuje się kontem na kinoman.tv, bieda z lektorem, ale co zrobisz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halfoat Opublikowano 11 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2015 są na napisy24.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 z tego co widze na tych napisac trzeba byc zalogowanym a ja nie mam konta, ma ktos do tych odcinkow o ktorych pisalem ? podrzuc ktos jak mozesz na aremix@tlen.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Sorry za głupie pytanie, ale nie używacie NapiProjekt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 12 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2015 Sorry za głupie pytanie, ale nie używacie NapiProjekt? Nie wszystko znajduje, ja się przesiadłem na bs player i on póki co nigdy mnie jeszcze nie zawiódł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Będzie 3 sezon "The Fall" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 z tego co widze na tych napisac trzeba byc zalogowanym a ja nie mam konta, ma ktos do tych odcinkow o ktorych pisalem ? podrzuc ktos jak mozesz na aremix@tlen.pl a może jeszcze obejrzeć i ci streścić żebyś się nie musiał wysilać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Jezu, jestem w połowie 3 sezon BB i tu są prawie same wkurwiające postacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Kto mi poleci najlepszy serial crime/mystery. Chodzi mi o coś jak najbliżej True Detective a jak najdalej CSI. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 Luther? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 (edytowane) The Killing, Luther też nie jest zły, Peaky Blinders oczywiście, Fargo też Nie wiem co już widziałeś. Nie widziałem postu House'a. Edytowane 13 Marca 2015 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter12 Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 The Shadow Line, kapitalny klimat w dodatku bodajże 8 odcinków. Polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halfoat Opublikowano 13 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2015 również polecam Shadow Line, z brytyjczyków także Edge of darkness z 1985 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi