blackmagic Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Zupelnie nie to. Tak jak ci pisalem wczesniej a pomimo czego ironizujesz, seriale sf żądzą sie swoimi prawami. Niestety bsg po ktoryms sezonie tez zrobil sie slaby (nie pamietam po ktorym bo daaawno ogladalem) ale i tak calosciowo byl dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 (edytowane) Sylvinho., dnia 22 Lut 2015 - 16:27, napisał: Polecicie może serial podobny do House of Cards lub Suits?The West Wing swoją drogą całkiem spoko serial się zapowiada z niezłą obsadą: Bosch - zrobiony dla Amazona Titus Welliver - Black Men z LostówLance Reddick - uwaga jako tadaaa... szef policjiAnnie Wersching - Renee Walker z 24iJamie Hector, czyli Marlo po drugiej stronie barykady xD Edytowane 23 Lutego 2015 przez Me Myself and I Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okar19 Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 1szy sezon PB był dobry imo, zluzujta lejce. Każdy lubi co innego i nie ma co się wykłócać o serial. Osobiście wolałbym gdyby było kilka sezonów w więzieniu ale poza nim było równie emocjonująco. Nikt się z tym nie musi zgadzać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karl Opublikowano 23 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Sylvinho., dnia 22 Lut 2015 - 16:27, napisał: Polecicie może serial podobny do House of Cards lub Suits? The West Wing swoją drogą całkiem spoko serial się zapowiada z niezłą obsadą: Bosch - zrobiony dla Amazona Titus Welliver - Black Men z Lostów Lance Reddick - uwaga jako tadaaa... szef policji Annie Wersching - Renee Walker z 24 i Jamie Hector, czyli Marlo po drugiej stronie barykady xD obejrzałem w przedostatni weekend cały pierwszy sezon i mogę powiedziec ze jest bardzo dobrze. Czołówka ostatnich lat. Titus jest świetny, gdzie reszta aktorów tez nie zostaje w tyle. Muzyka świetna (Lost Light odc8 - najlepszy pod tym względem). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 (edytowane) Zdaje mi się czy piratebay znów szlag trafił? W takim razie - kto wie skąd wziąć 4ty odcinek better call saul? Edytowane 24 Lutego 2015 przez Luki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Ja oczywiscie sam nie korzystam ale slyszalem o kickass.to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qooniu Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Torrentbutler Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Zdaje mi się czy piratebay znów szlag trafił? W takim razie - kto wie skąd wziąć 4ty odcinek better call saul? Jeśli nic nowego się nie wydarzyło, to gdzieś czytałem że pojawiło się z końcówką ".to". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 (edytowane) Dzięki Panowie. Better Call Saul na razie rzeczywiście miodne. Dawno tak szybko nie zlatywało mi 50 minut w serialu (czyżby w pierwszym sezonie BB? ) Edytowane 24 Lutego 2015 przez Luki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 A tutaj macie wszystkie piretebaye i kickassy w jednym: http://torrentz.eu/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Dzięki Panowie. Better Call Saul na razie rzeczywiście miodne. Dawno tak szybko nie zlatywało mi 50 minut w serialu (czyżby w pierwszym sezonie BB? ) Jestem w trakcie ponownego oglądania BB i nie zgodzę się z tym, że odcinki szybko lecą, jest dużo przestojów(akcja w piwnicy, narada rodzinna z poduszką), a prawdziwa akcja zaczyna się moim zdaniem od powstania Heisenberga i interesów z Tuco. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Dla mnie 1 sezon był zdecydowanie najlepszy, szczególnie przemiana głównego bohatera. Choć niewykluczone, że duży wpływ miał na to efekt nowości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkozi Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Oglądał ktoś może Generation Kill? HBO i okularnik z OZ zachęcają, ale nie wiem czy warto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Gdize moge zassac wszystkie sezony My Wife & Kids? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 shiiiiiiiit chyba sobie podaruję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Cholera, w tym samym celu tutaj właśnie wbiłem Farella nigdy nie lubiłem, a tutaj mnie irytuje samymi zdjęciami. Nie wiem, czy się do tego zabiorę. Więcej: http://www.comingsoon.net/tv/news/408339-photos-from-the-set-of-true-detective-season-2?slideshow=125415#/slide/1 Słabo (i tanio!) to wygląda, nigdy nie lubiłem takich stylizacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
montana Opublikowano 24 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 Rachel McAdams też jakoś średnio mi pasuje do tego serialu, ale zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 Wczoraj zaczalem the americans i polecam, 4 odcinki na szybko wciagnalem i nie mogę się doczekac zeby wrocic z roboty i kontynuowac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 The Americans polecam mocno wszystkie sezony, świetnie się ogląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 25 Lutego 2015 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2015 zdzierżyłem pół odcinka, nuda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi