just like mike Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 A Omara polubiłeś? Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 (edytowane) Kto podobnie jak ja nie glądał Spartacus: Gods of Arena bo został wydany później niż Blood and Sand, a do tego opowiada o wydarzeniach sprzed pojawienia się Spartakusa - to mimo wszystko polecam, wyjaśnia wiele wątków i nie odbiega poziomem od reszty na pewno. Dobra napierdalanka i intryga. Aha no i jeśli ktoś jeszcze nie oglądał a ma zamiar to koniecznie musi zacząć właśnie od GoA. Edytowane 8 Grudnia 2014 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 SPOILER k**** SPOILER k**** SPOILER k**** SPOILERZakończenie The Wire było jednym z najlepszych zakończeń jakie widziałem, o ile nie najlepsze. Zamknięte koło, cykl zaczyna się od nowa - kto oglądał ten wie. Piąty sezon był o tyle słaby, że wątki dziennikarskie były nudne do porzygu ale żeby uzupełnić pełen obraz, był niestety potrzebny, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 (edytowane) Mi sie nie podobało to konkretnie, ze ta akcja Mcnultyego nic nie dała w zasadzie, zakończenie wątku Marlo też dziwne no i liczyłem, że zobacze Avona Edytowane 8 Grudnia 2014 przez just like mike Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Mi sie nie podobało to konkretnie, ze ta akcja Mcnultyego nic nie dała w zasadzie, zakończenie wątku Marlo też dziwne no i liczyłem, że zobacze Avona Nie wiem co dziwnego było w zakończeniu wątku Marlo. Tak jak Findek napisał, właśnie to "nic nie danie" jest najlepszym podsumowaniem tego serialu i historii Baltimore. Nie w każdej historii Bruce Willis musi ratować świat i zmieniać bieg historii. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
just like mike Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Nie wiem co dziwnego było w zakończeniu wątku Marlo. Tak jak Findek napisał, właśnie to "nic nie danie" jest najlepszym podsumowaniem tego serialu i historii Baltimore. Nie w każdej historii Bruce Willis musi ratować świat i zmieniać bieg historii. Tacy jak Marlo nie kończą w ten sposób w realnym życiu, juz lepiej by było jakby dostał kulke od Michaela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Tacy jak Marlo nie kończą w ten sposób w realnym życiu, juz lepiej by było jakby dostał kulke od Michaela Ale przecież Marlo w końcu dostanie kulkę, bo widać, że wróci do gangsterki, zwłaszcza, że nie został zapamiętany, a o Omarze latają legendy - to go na pewno mocno zabolało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adison Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Ktoś z was śledzi Chicago Fire ? Waszym zdaniem poziom się trzyma nadal ? Dla mnie serial genialny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Nie wiem co dziwnego było w zakończeniu wątku Marlo. Tak jak Findek napisał, właśnie to "nic nie danie" jest najlepszym podsumowaniem tego serialu i historii Baltimore. Nie w każdej historii Bruce Willis musi ratować świat i zmieniać bieg historii. Amen. Głównie dlatego ten serial jest powszechnie uznawany za najlepszy w oddaniu realiów gangowo-narkowtykowych. Tam ani jedna postać nie jest albo czarna albo biała, nie ma wzniosłych przemów i szczęśliwego zakończenie. No kurde, samo życie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MullenR Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Widzieliście serial "Gomorra"? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Tak, jest mega. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zatoka Pirata zamknięta! Gdzie ja teraz będę ściągał seriale? (Serio pytam, nie znam innych "zaufanych" stron z torrentami). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zatoka Pirata zamknięta! Gdzie ja teraz będę ściągał seriale? (Serio pytam, nie znam innych "zaufanych" stron z torrentami). torrentz.eu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zatoka Pirata zamknięta! Gdzie ja teraz będę ściągał seriale? (Serio pytam, nie znam innych "zaufanych" stron z torrentami). thepiratebay.cr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zatoka Pirata zamknięta! Gdzie ja teraz będę ściągał seriale? (Serio pytam, nie znam innych "zaufanych" stron z torrentami). kickass.so tutaj nawet lepiej niż w zatoce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 (edytowane) thepiratebay.cr dzięki kickass.so tutaj nawet lepiej niż w zatoce wchodzę tylko kiedy nie znajdę czegoś w zatoce, co zdarza się raz na pół roku maksymalnie wolę zatokę z powodu przejrzystości, nie rozkurwia mi oczu pierdyliardem detali na stronie, milion przycisków, idź Pan w cholerę Edytowane 10 Grudnia 2014 przez Findek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halfoat Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Eztv padła razem z zatoką, do tego jeszcze kilka innych stron. Generalnie to co było na piratebay dalej można znaleźć, tylko w bardziej upierdliwy sposób bo przez znalezienie kopii strony w google. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zakończenie "Sons of Anarchy" to parodia. Liczyłem na coś pokroju zakończenia jakie było w "The Shield" ale nie pykło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 (edytowane) racja, smętnie, trochę nijak, zero szoku. myślałem że chociaż wjedzie jak tatuś w tą samą ścianę. jedyne za czym będę tęsknił w tym serialu to muzyka... ps a niedawno odpaliłem se 1 odcinek - zbieranie kasy z zaległych składek było boskie Edytowane 10 Grudnia 2014 przez Me Myself and I Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość (Przemek...) Opublikowano 10 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 jedyne za czym będę tęsknił w tym serialu to muzyka... Co racja to racja: świetny cover i chyba najlepsze zakończenie sezonu w SoA... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi