sirkozi Opublikowano 27 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2014 Skończyłem Oz. Nie bardzo mogłem się do niego zabrać, bo obawiałem, się że będzie c***nia, ale jednak podobał mi się. Warto obejrzeć. No i micha się cieszyła za każdym razem jak ktoś nowy z The Wire się pojawiał. Odnośnie The Wire, to zacząłem potem Luthera. Stringer gadający po brytyjsku to jakiś kosmos. Sam serial jeszcze nie wiem czy mi się podoba. Niby wszystko spoko, fajny klimat (ale na pewno nie tak ciężki jak piszą w recenzjach), tylko to wszystko jakoś mało logiczne mi się wydaje. Może zmienię jeszcze zdanie na ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Cały serial jest total mindfuck. Jeden z lepszych w tym roku. To fargo można oglądać jak nie widziałem filmu czy lepiej film wciągnąć przed? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 29 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2014 Serial wciągaj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 1 odcinek Fargo to już mindfuck, ten jej zajebał młotkiem, ten wpakował dwie kulki w policjanta jakby to była kukiełka, a ja myślałem, że to będą jedne z "głównych drugoplanowych" postaci Aż chce się oglądać następny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 30 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2014 Czy was tez tak wkurwia ta gruba z Fargo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Chłopaki czy do współdziałania z napiprojektem potrzebuje jakiegoś wyrafinowanego playera zamiast poczciwego WMP? Bo mi nakoś napisy nie załapują do Fargo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Chłopaki czy do współdziałania z napiprojektem potrzebuje jakiegoś wyrafinowanego playera zamiast poczciwego WMP? Bo mi nakoś napisy nie załapują do Fargo A sprawdziłeś, czy Napi projekt w ogóle masz włączone, bo u mnie jak film ma domyślnie ustawiony WMP jako odtwarzacz to wystarczy prawym przyciskiem wybrać "dopasuj napisy". Ewentualnie możesz włączyć Napi i z menu na pasku (tym po prawej stronie koło zegarka) znaleźć miniaturkę - prawy przycisk myszy i wybierz napisy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 (edytowane) Tak, wszystko mam po włączane i wszystko robiłem ale dalej mi nie łapie. Spróbuje ALLPlayerem. @edit Okej w ALLPlayerze wszystko spoko to nie bede sie zaglebial w ten Media Player Windowsa Edytowane 1 Grudnia 2014 przez double. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 Swoją drogą nie wiem, czy ktoś tu propsowal, ale Utopia to totalny sztos. Najlepszy serial od lat. Obejrzałem 3 minuty i już mi się podoba. Zapowiada się na niezły mózgojeb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goozman Opublikowano 1 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2014 oj Utopia to jeden znajlepszych mózgojebów w historii.. szkoda, że nie będzie 3 serii no i Amerykanie wykupili prawa i mają robić swoją wersję.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Pamiętam, że obejrzałem prolog pierwszego odcinka i zdębiałem. Nie miałem czasu, coś mnie rozkojarzyło, zapomniałem o nim na śmierć. Dzięki za przypomnienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Aha. Co raz więcej sensacji w Walking Dead ale wczorajszy odcinek był rewelacyjny. Zwłaszcza prolog. Ło Jezu, włosy mi dęba stanęły. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Masole... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zastanawiam się co wrzucać następne House of Cards czy True Detective. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Zastanawiam się co wrzucać następne House of Cards czy True Detective. Twin Peaks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Twin Peaks zassane już dawno. Z tych dwóch wybieram. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 Już wiem skąd ta młodzież taka zryta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 12lat miałem jak Twin Peaks oglądałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 True Detective polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Findek Opublikowano 2 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2014 12lat miałem jak Twin Peaks oglądałem To obejrzyj jeszcze raz bo gwarantuję Ci, że gówno zrozumiałeś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi