Koelner Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 pi****le te wszystkie filmy o zombie. na tvp 1 w któreś święta lekko nawalony oglądam te walking dead z pare minut, obrzydlistwo. później to gówno mi się śniło . przejebane . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 The Walking Dead odpuściłem w poprzednim sezonie, jednak to już było za dużo dla mnie. To samo teraz zrobiłem z SoA i wcale mi nie brakuje ani jednego ani drugiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 The Wire, Vikings, TWD, Breaking Bad ogladalem, a za polskimi nie przepadam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Sopranos. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Dajcie cos mocno świeżego 2013/2014, bo wczesniejsze wszystko lepsze widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 (edytowane) Dajcie cos mocno świeżego 2013/2014, bo wczesniejsze wszystko lepsze widziałem.Ale co ty myślisz że dobre seriale to na drzewach rosną? Na filmwebie masz ranking może znajdziesz coś dla siebie. @Koelner Ja z Walking Dead wytrzymałem całe dwie minuty, wyłączyłem od razu w momencie jak zombiak wyszedł z lasu Nie wiem, nie mam pojęcia co ludzie w tym widzą. Edytowane 18 Listopada 2014 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 (edytowane) A ta Gomorre czy Gromorre ktoś ogląda? Oceni I poleci? Edytowane 18 Listopada 2014 przez double. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Oglądaj, zajebista. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tegotamtego Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 oglądaj Pitbulla i nie pierdol świerzak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 oglądaj Pitbulla i nie pierdol świerzak Ok weteran, jutro sprawdzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 a nie makowca z naczelnikem wpierdalasz Ok weteran, jutro sprawdzę Możesz obejrzeć najpierw fabularnego Pitbulla na rozgrzewkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Dzieki panowie, Pan z wami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Dzieki panowie, Pan z wami. Długo Cię klepie widze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
double. Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 Długo Cię klepie widze. :D nie dasz mi teraz spokoju, nie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 18 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2014 No masz takie wejście, że no trudno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 19 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Dajcie cos mocno świeżego 2013/2014, bo wczesniejsze wszystko lepsze widziałem. True Detective, Boardwalk Empire, The Borgias, Homeland, The Americans, Wataha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 19 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 (edytowane) tak z ciekawosci zapytam, czemu seriale wolicie ogladac a nie filmy? wnioskuje po czestotliwosci wpisow w tematach i narzekaniach typu nie mam co ogladac Edytowane 19 Listopada 2014 przez Kubbas Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 19 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 Bo są lepsze, bardziej rozbudowane. Wiele filmów jest robiona po macoszemu, żeby tylko zmieścić więcej akcji/wydarzeń w krótkim czasie. Przez to powstaje zamieszanie. Po obejrzeniu sporej ilości nowych filmów moim pierwszym wnioskiem jest "byłby z tego dobry serial". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 19 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 W dodatku w serialu dopiero reżyser może wykazać się geniuszem,ma większe pole do popisu,więcej miejsca.Czasem aż człowiek się łapie za głowę i myśli ''jak on na to wpadł,ale genialnie to poprowadził'.Żeby nie spoilerować za bardzo to napiszę tylko sprawa Gusa Fringa w Breaking Bad,to połączenie z Hectorem,ogólnie wszystko co z tym serialem jest powiązane budzi u mnie wielki podziw i szacun,zupełnie nie wiem jak można do tego porównać serial typu Walking Dead o wampirach czy to ciągnące się The Wire. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 19 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2014 A ta Gomorre czy Gromorre ktoś ogląda? Oceni I poleci? Gomorrę najpierw oglądałem w oryginale potem jednak dialekt neapolitański sprawił że pewnych niuansów nie załapałem ale Gomorra to niesamowicie realistyczne kino. Byłem w Neapolu kiedyś 4 dni i większość tych dzielnic tak wygląda. To inny klimat niż peaky blinders ale zajebiste A jak lubisz dziwne klimaty to polecam most nad sundem - niezły kryminał szwedzki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi