kulfon Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 No to dla rownowagi powtorze, ze drugi sezon jest nudny jak flaki z olejem i nie przebrnalem dalej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Bluźnisz synu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Frank Sobotka to był gość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Fakt ze drugi i ostatni najslabsze ale to ciagle poziom nieosiagalny dla 95% produkcji. Shieeeeet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Drugi jest kluczowy dla całego serialu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 20 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Drugi sezon nudny dla Polaka? No way Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Syny są z grubsza zamaskowaną kopią The Shield (nawet team i chyba z 20 aktorów się dubluje), serialem, w którym postawiono na akcję opierającą się na tym, że grupce głównych bohaterów grunt pali się pod nogami 24h na dobę. Tylko, że The Shield radzi sobie z tym świetnie, utrzymując tą akcję, jednocześnie skutecznie trzymając się z daleka od terytorium bujdy na resorach, a Syny tego terytorium prawie nie opuszczają. Co za dużo, to za dużo. Nie dałem rady przetrwać nawet pierwszego sezonu the shield. Osoba odpowiedzialna za wybranie łysego do głownej roli powinna być pochowana razem z osobą która wybrała charlesa bronsona do życzenia śmierci i osobami które dały na to hajs. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Nie dałem rady przetrwać nawet pierwszego sezonu the shield. Osoba odpowiedzialna za wybranie łysego do głownej roli powinna być pochowana razem z osobą która wybrała charlesa bronsona do życzenia śmierci i osobami które dały na to hajs. Też nie byłem jego fanem na samym początku, ale później ciężko sobie wyobrazić tam kogoś innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 The Wire jest wielki to fakt ale i tak włoska Gomorra miażdży go prawie pod każdym względem . Widać że dużo jest inspiracji Prawem Ulicy ale jest chyba jeszcze bardziej realistyczne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 The Wire jest wielki to fakt ale i tak włoska Gomorra miażdży go prawie pod każdym względem . Widać że dużo jest inspiracji Prawem Ulicy ale jest chyba jeszcze bardziej realistyczne Mogę prosić linka do dl z napisami? Mogą być angielskie. Bo ostatnio ściągnąłem taką wersję, że żadnych nie szło znaleźć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Rozumiem że chodzi ci o gomorre? http://www.primewire.ag/watch-2748423-Gomorra tam znajdziesz do każdego odcinka z angielskimi napisami. Polska wersja była z lektorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 W necie jest cały sezon w HD na kickass i są polskie napisy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 @ maciek Z tym że jeśli byś chciał się z tego serialu uczyć włoskiego to odradzam bo po prostu oni dużo mówią w dialekcie którego duża część Włochów nie ogarnia. To jest dość specyficzny włoski Jest tylko jedna mafia moim zdaniem gorsza od neapolitańskiej to są Albańczycy którzy obecnie rządzą praktycznie całą Europą i nawet Ruski im nie fikają jeśli chodzi o here czy handel kobietami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samekontuzj Opublikowano 21 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 Czy ja wiem. Ci włoscy gangsterzy wyglądają jak erazmusi na imprezie, ciągle się całują no i ten włoski... Ale trzeba oddać, że klimat tych osiedli mają przejebany. Jako serial zdecydowanie wolę The Wire Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barcalover Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Gomorra też ma swój klimat, ale wg mnie The Wire to nadal poziom wyżej. Może częściowo na minus działa ten rumuńsko-włoski język Generalnie i tak oba te tytuły są naprawdę obowiązkowymi pozycjami do obejrzenia, jeśli ktoś lubi te klimaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 W necie jest cały sezon w HD na kickass i są polskie napisy pytanie takie, czyli trzeba ściągać pojedyncze odcinki bo jakiegoś pakietu to tam nie widzę? Gomorra La Serie X z holenderskimi napisami - to zasysać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 pytanie takie, czyli trzeba ściągać pojedyncze odcinki bo jakiegoś pakietu to tam nie widzę? Gomorra La Serie X z holenderskimi napisami - to zasysać? ściągnąłem to i za c***a napisów do tego nie było. Przynajmniej na napi projekt, bo gdzie indziej szukać mi się nie chciało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Colin Farrell oficjalnie w True Detecitve Season 2 Słabo. Ciekawe, co wymyślą, ale nie lubię typa i dla nie to jest cienki aktor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Farrell całkiem fajnie zagrał w Pride and Glory i In Bruges. Na pewno nie można o nim powiedzieć, że jest cienkim aktorem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 22 Września 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2014 Jest tylko jedna mafia moim zdaniem gorsza od neapolitańskiej to są Albańczycy którzy obecnie rządzą praktycznie całą Europą i nawet Ruski im nie fikają jeśli chodzi o here czy handel kobietami źródło ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi