Koelner Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Rome, Boardwalk Empire, Game of Thrones, Vikings i Czas Honoru ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkozi Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 House of Cards, Firefly + potem film Serenity, Kompania Braci. Z krótkich polecam Angels in America, bodajże ze 4 odcinki ma. Tematyka ciężka bo dużo o gejach, AIDS i religii, ale obsada świetna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 W dniu 14.04.2014 o 13:10, Koelner napisał(a): Rome, Boardwalk Empire, Game of Thrones, Vikings i Czas Honoru ;]Czytałem, że dobre, ale zupełnie nie moje klimaty. W dniu 14.04.2014 o 13:17, sirkozi napisał(a): House of Cards, Firefly + potem film Serenity, Kompania Braci. Z krótkich polecam Angels in America, bodajże ze 4 odcinki ma. Tematyka ciężka bo dużo o gejach, AIDS i religii, ale obsada świetna.HoC oglądałem, umknęło mi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 aaaaaaaa Kompania Braci też świetny , Pacific nieco słabszy ale też w dobrym klimacie. dużo osób poleca Sons of Anarchy ale jakoś nie mam czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Doctor Who i Battlestar Galactica Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Shamless US, Banshee, Entourage Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halfoat Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Sons of Anarchy cierpi na syndrom Dextera tzn. powinni to skończyć kilka sezonów temu. z jeszcze niewymienionych Six Feet Under, Oz, Justified (pierwszy sezon imo najsłabszy, potem forma rośnie), Treme, Walking Dead, Entourage Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 (edytowane) Hannibal - drugi sezon jest masakrycznie wciągający. A i jeszcze Elementary - niby nic specjalnego, ale przyjemnie się ogląda. Edytowane 14 Kwietnia 2014 przez SkoczekS1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Boardwalk Empire,The Borgias The Americans mogą podpasować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Berni Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Po przerwie na ekrany wrócił prawdopodobnie ostatni sezon Californication Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ely3 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Właśnie obejrzałem pierwszy odcinek Peaky Blinders. Niesamowicie dobre kino brytyjskie i gangsterskie. Polecam wszystkim którzy lubią porządne kino a nie efekciarstwo. P.S Drugi sezon Wikingów to coraz większe rozczarowanie. Odcinki przegadane - akcja się nie posuwa do przodu. A pierwszy odcinek był taki dobry a potem taka przewidywalna beznadzieja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jinks Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 W dniu 14.04.2014 o 13:54, Koelner napisał(a): dużo osób poleca Sons of Anarchy ale jakoś nie mam czasu Taka amerykańska bajka, ale wciąga i miło się ogląda. Nie jest jakiś serialowy top, ale warto rzucić okiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Synowie Anala bywają momentami zajebiście irytujący, zdecydowanie nie jest to serial z najwyższej półki, ale da się oglądać - z wyjatkiem sezonu "irlandzkiego" (chyba 3), który jest rekordowo kretyński. Całościowo still better than Dexter. Pokaż ukrytą zawartość Ja z upodobaniem śledziłem perypetie Otto, gość miał ciężkie życie ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jinks Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 (edytowane) Niektóre akcje z SoA są tak debilne, że przy nich nawet odcinek Family Guy;a, w którym Peter chciał poślubić własnego syna dla spadku, wydaje się stosunkowo racjonalny. Generalnie wszystkie sezony są na równym, dość dobrym poziomie. Nie jest to serial do kontemplacji stosunków międzyludzkich czy dychotomii egzystencjalnych, a pseudo-gangsterska młócka na motorach. Mokry sen Zakka Wylde;a. Otto zawsze miał pod górkę, ale show kradnie ten trans Edytowane 15 Kwietnia 2014 przez Jinks Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 (edytowane) Wczoraj obejrzałem pierwszy odcinek Orphan Black i muszę powiedzieć, że jestem mile zaskoczony. Ciekawa fabuła i dobra realizacja. Zdjęcia w tym serialu są naprawdę dobre. Cholera... dobry ten shit. jutro znowu nie będę miał co oglądać. Edytowane 23 Kwietnia 2014 przez SkoczekS1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Toraach Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Breaking Bad, Mad Men, Downton Abbey, - obejrzałem całość. Teraz oglądam House of Cards, bardzo dobry serial, ale sobie myślę, że u nas na poziomie gminny lepsze przekręty odchodzą The Americans takie fantasty szpiegowskie, ale fajnie się ogląda. Zakazane Imperium, obejrzałem tylko pierwszy odcinek, ale świetnie wygląda ten serial. Gra o Tron też super czekam na nowe odcinki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2014 Wczoraj zacząłem drugi raz The Sopranos i podoba mi się jeszcze bardziej niż za pierwszym razem. Te wszystkie smaczki, szczegóły, teksty(z lektorem traci połowe uroku), gra aktorska - majstersztyk. 10/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2014 Cytat Właśnie obejrzałem pierwszy odcinek Peaky Blinders. Niesamowicie dobre kino brytyjskie i gangsterskie. Polecam wszystkim którzy lubią porządne kino a nie efekciarstwo. oglądałem i pochwalam. masz jakieś seriale takie typu? coopers jest podobny klimat i realia ale jak w filmie jedyny murzyn gra najmądrzejszego to automatycznie odechciewa mi się oglądać tą poprawność polityczną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 (edytowane) dzięki ely za rekomendacje Peaky Blinders - połknąłem w dwa wieczory - świetne zdjęcia, dobre aktorstwo, polecam... szkoda tylko, że taki krótki moje ulubione seriale to: Rome, Spartacus, Suits, GoT, Breaking Bad, The Wire, House of Cards, Sopranos, , Czas Honoru, Boardwalk Empire obecnie mielę True Detective oraz pierwszy sezon Wikingów Edytowane 2 Maja 2014 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Berni Opublikowano 2 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2014 Wikingowie podobno dość kiepscy. Czy to prawda ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi