matek Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Ogląda ktoś drugi sezon The Americans? Pierwszy odcinek niczego sobie i liczę, że dalej też będzie ciekawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 10 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 (edytowane) No i skończył się True Detective, który został nazwany w kilku artykułach najbardziej rozkminianym przez fanów serialem w historii. Ostatecznie muszę powiedzieć, że serial był mega, po obejrzeniu całości może nie powiem, że najlepszy w historii, ale top topów na pewno. Końcówka troszkę mnie rozczarowała bo oczytałem się chyba 500set możliwych zakończeń wymyślonych przez randomowych ludzi, z których kilka było naprawdę niesamowitych. To rzeczywiste zakończenie złe nie było, ale kilka rzeczy zostało wyjaśnionych dość pobieżnie. Jednak za klimat, napięcie, historię, postacie itd... wielkie propsy. Dość wysoko została postawiona poprzeczka kolejnym sezonom i kolejnym detektywom/detektywowi, ale na pewno z chęcią obejrzę bo ten Pizolatto ma łeb do scenariuszy i dialogów. Edytowane 11 Marca 2014 przez Luki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 11 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 (edytowane) z tego co się orientuje to Chytruz lubi Famiy Guya i pewnie nie tylko on ale ta produkcja może być niezła http://www.youtube.com/watch?v=fDa9DVuwRDc#t=178 Edytowane 11 Marca 2014 przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 W dniu 3.03.2014 o 22:06, Koelner napisał(a): Vikngs 2 sezon się mocno zaczął prawda to, drugi odcinek jeszcze lepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MVPrzemek Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 ja skonczylem lostow ostatnio. co myslicie o zakonczeniu tego serialu? dla mnie padaka juz od drugiego sezonu ale sie zmusilem by dokonczyc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 13 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2014 W dniu 11.03.2014 o 18:43, Koelner napisał(a): z tego co się orientuje to Chytruz lubi Famiy Guya i pewnie nie tylko on ale ta produkcja może być niezła http://www.youtube.com/watch?v=fDa9DVuwRDc#t=178 O lol Jeszcze jest coś takiego Ale raczej nie moje klimaty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 (edytowane) Mniej więcej moja reakcja na końcówkę 11 odcinka House of Cards. Edytowane 16 Marca 2014 przez Maciek9020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Jim Carrey jest ponadczasowy. moja była taka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 16 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2014 Ja aktualnie katuję workaholics. Niskobudżetowy i to czuć, jednak naprawdę fajnie się ogląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Nie mam polskich napisów do ostatnich dwóch odcinków Elementary, a oglądanie tego z angielskimi napisami to prawdziwa katorga, bo słownictwo często jest dość zaawansowane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 shameless jest naprawde spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 19 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2014 Deadwood ktoś oglądał? Jak wrażenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rahu Opublikowano 20 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2014 W dniu 19.03.2014 o 22:08, Julius napisał(a): shameless jest naprawde spoko Mówimy rzecz jasna o wersji US...jeśli tak to jak najbardziej serial godny uwagi nawet go chyba tu już polecałam, Frank mistrz. Banshee na sobotni kacowy poranek też warto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
falcao Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 no i Emmy Rossum:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 21 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2014 W dniu 19.03.2014 o 22:25, matek napisał(a): Deadwood ktoś oglądał? Jak wrażenia? Bardzo ok, świetny klimat. Jedna z najlepszych produkcji HBO co jest już wystarczającą reklamą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Ogladal ktos z was serial Detektyw? Jak wrazenia? Bo ja sie ostro jaram i licze ze beda kontynuoowac watek tej calej sekty w 2 seznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Świetny. Ale rozczaruję - w nowym sezonie nowi bohaterowie i nowe zagadnienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halfoat Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Deadwood i Carnivale tego HBO nie wybaczę. Przynajmniej Treme jakoś dokończyli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kubbas Opublikowano 6 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2014 W dniu 6.04.2014 o 04:08, matek napisał(a): Świetny. Ale rozczaruję - w nowym sezonie nowi bohaterowie i nowe zagadnienie. Lipa. Zwlaszcza ze dla mnie ten watek nie do konca zostal rozwiazany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 (edytowane) Dobra, po chyba roku czasu skończyłem wreszcie The Sopranos, jako całokształt serial o wiele lepszy niż się to wydawało w trakcie oglądania. Brakowało mi cliffhangerów, jak oglądasz niektóre seriale to natychmiast musisz włączyć następny odcinek, wpadasz w ciąg, z którego ciężko wyjść, a tutaj czegoś takiego nie było. Poleci ktoś coś do oglądania? Seriale, które odpadają, gdyż oglądałem/oglądam: The Wire, The Shield, The Sopranos, Breaking Bad, True Detective, Twin Peaks, House Of Cards, Homeland, Suits, Luther, Sherlock, White Collar, The Killing, Dexter, House, Chuck, Mentalist, Castle, Ray Donovan, NCIS, Californication. Pozdro Edytowane 14 Kwietnia 2014 przez Maciek9020 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi