sirkozi Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Nie za szybko na takie wnioski po 8 odcinkach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 8 odcinków to będzie w pierwszym sezonie, na razie wyszło 6. Dziś w nocy będzie siódmy. No i oczywiście mówię jak jest OBECNIE bo niestety umiejętności patrzenia w przyszłość jeszcze nie opanowałem. Ale biorąc pod uwagę jak dobrze jest dotychczas nie sądzę żeby był jakiś mega spadek jakości. Zresztą tacy ludzi jak pracują w tym serialu by do czegoś przeciętnego się nie pisali. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cloud Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 (edytowane) True detective jest zajebisty, ale ja się zgadzam z Wowo. The wire nic nie przebije. A skoro już o The wire mowa, to w Poznaniu w uniwersytecie imienia Adama Mickiewicza, będą czy są wykłady o The Wire. Piękna sprawa i może dzięki temu troszkę więcej ludzi się zapozna z tym serialem. Edytowane 2 Marca 2014 przez Cloud Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkozi Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Coś więcej o tych wykładach? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halfoat Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 chwila z google i proszę: http://www.graniczne.amu.edu.pl/moodle/course/view.php?id=47 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Rola życia Mcconghueya jak nic. W Dallas Buyers Club był niezły, ale tutaj rozwala system. Polecam mega, razy 1000. Trochę się pośpieszyłeś. Watpię żeby sam zainteresowany podzielił twoją opinię, szczególnie po wczorajszej nocy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Są wersje nawet w 1080p, więc jakość pewnie lepsza niż w TV. Czekam ciągle na napisy do ósmego odcinka. HoC2 temat sam sie rozwiązał bo 2 pierwsze odcinki drugiego sezonu w fHD dała nc na dekoderze za darmo w zakładce VOD seriale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Vikngs 2 sezon się mocno zaczął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Jestem w ciężkim szoku, a to dlatego, że właśnie przeczytałem to: "Nieznana dotąd 31-latka", a to na temat Lupity Nyong'o - jak ktoś oglądał oskary to wie o kim mówię... serio ja bym powiedział, że ma jakieś 17 lat... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 3 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2014 Po Commubnity, kiedy się dowiedziałem, że Britta i Annie to rówieśniczki mało co mnie dziwi. Dobrze dojebana była też obsada animorphs, goście po 20 lat wyglądali na 12. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 4 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Odcinki 4-7 detektywa miazga poziom, pierwsze trzy troszkę wolno sie rozkręcały. Czekam na finał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Akcji w nich rzeczywiście było mniej, ale była tam masa smaczków które potem fajnie łączą tę historię w całość. No i bardziej się wtedy skupili na przedstawieniu postaci co wg mnie było mega pomysłem bo są niesamowicie nietuzinkowi . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Oglądał ktoś może taki serial jak "Poirot"? Dość stary, ale słyszałem że dobry. Ktoś coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Oglądał ktoś może taki serial jak "Poirot"? Dość stary, ale słyszałem że dobry. Ktoś coś? moja mama lubi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkozi Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Oglądał ktoś może taki serial jak "Poirot"? Dość stary, ale słyszałem że dobry. Ktoś coś? To ma coś wspólnego z Agathą Christie i detektywem Poirot? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Tak, o to chodzi. Skończyłem wszystkie współczesne kryminalne warte zachodu i szukam czegoś starszego. moja mama lubi Mi mówiła, że lubi co innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkozi Opublikowano 5 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Książki są świetne, więc jeśli serial chociaż trochę oddaje oryginał, to powinno być dobrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jendras Opublikowano 6 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Mi mówiła, że lubi co innego. . zejdźmy z matek. ja z twojej zlazłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 6 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 +1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tegotamtego Opublikowano 9 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2014 Odcinki 4-7 detektywa miazga poziom, pierwsze trzy troszkę wolno sie rozkręcały. Czekam na finał. prawie 5 na zegarku, stan mocno wskazujący a nie moge sie oderwać kurewsko dobry serial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi