Koelner Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Dzięki, nie wiedziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Napisałes RappaR, "seriale, ale chińskie" a że na to jestem wyczulony to musiałem sprostować. Sirkozi - porada językowa - powinno być an art, a do trollowania mi daleko, na anime zjadłem zęby, nawet byłem redaktorem jednego serwisu, którego poświęcony był DB :-) EoT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkozi Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Gratulacje P_M, dwukrotnie poległeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 24 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2014 Dzięki ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bananowy_joe Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 (edytowane) Właśnie skończyłem Spartakusa i szukam seriali o podobnej tematyce - słyszałem o "Rzymie", jakie opinie? obiło mi się o uszy, że lepszy od Spartakusa i bardziej historyczny Edytowane 25 Lutego 2014 przez bananowy_joe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 (edytowane) Spartakus to przy Rome wielki shit. Rome to dla mnie osobiście jeden z najlepszych jak nie najlepszy serial historyczny ever z odzwierciedleniem świetnym ówczesnych czasów. nie wszystkim przypadł do gustu ale to wielki serial. z pewnością mniej akcji oraz cycków i Spartakus ciężko nazwać serialem opartym na faktach historycznych. Edytowane 25 Lutego 2014 przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tegotamtego Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Spartakus to przy Rome wielki shit. Rome to dla mnie osobiście jeden z najlepszych jak nie najlepszy serial historyczny ever z odzwierciedleniem świetnym ówczesnych czasów. nie wszystkim przypadł do gustu ale to wielki serial. z pewnością mniej akcji oraz cycków i Spartakus ciężko nazwać serialem opartym na faktach historycznych. Podpisuje się pod tym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bananowy_joe Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 Spartakus ogólnie mi się podobał, choć za dużo było w nim zapychaczy w postaci cycków i dicków plus te wątki homo. Fakt, Spartakus to nie jest serial oparty dokładnie na faktach historycznych, można rzec, że to taki komiksowy serial, coś jak właśnie 300, czyli trochę prawdy, ale więcej bajek Sprawdzę "Rome" i mam nadzieję, że mi się spodoba, w sumie jestem nawet pewien, że mi przypadnie do gustu, bo starożytnym rzymem interesowałem się zawsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 25 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 to polecam do czytania Orły ImperiumAutor: Simon Scarrow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 The Borgias zobacz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Julius Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Spartakus to przy Rome wielki shit. Rome to dla mnie osobiście jeden z najlepszych jak nie najlepszy serial historyczny ever z odzwierciedleniem świetnym ówczesnych czasów. nie wszystkim przypadł do gustu ale to wielki serial. z pewnością mniej akcji oraz cycków i Spartakus ciężko nazwać serialem opartym na faktach historycznych. Rome był elegancki, Pullo był zajebistą postacią. Idalny przyklad jak zrobic nie za długi serial, ale tresciwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 (edytowane) Idalny przyklad jak zrobic nie za długi serial, ale tresciwy gdzieś czytałem, że miało być nawet 5 sezonów. ale pierwszy sezon podobno się słabo sprzedawał, drugi rekordowo (tak naprawdę DVD po premierze zaczął się hype Rome) i trochę śmiercią Vorenusa sobie popiepszyli dalsze losy. pamiętam, że te dwa sezony miały być bardziej rozbudowane (brakowało trochę walk Antoniusza z Oktawianem) oraz miał być wątek z pojawieniem się Jezusa z Nazaretu. tak miał się kończyć ten serial więc dość mocno. Edytowane 26 Lutego 2014 przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 HoC2 już jesteście po? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 tak się zastanawiam... bo z jedej strony korci aby już przyatakować ale jak oglądałem powtórkę na Ale Kino urzekła mnie jakość w HD i tak myslę czy nie szkoda na laptopie to zaliczyć czy czekać? jak jakość? mozna porównać do TV wersji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metlik Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 (edytowane) oglądam właśnie 1. odc. drugiego sezonu HoC i to jest jednak prawdziwy majstersztyk, nie wiem czy widziałem kiedyś lepszy serial Edytowane 26 Lutego 2014 przez metlik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 tak się zastanawiam... bo z jedej strony korci aby już przyatakować ale jak oglądałem powtórkę na Ale Kino urzekła mnie jakość w HD i tak myslę czy nie szkoda na laptopie to zaliczyć czy czekać? jak jakość? mozna porównać do TV wersji? Co za problem ściągnąć w Hd? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkozi Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 tak się zastanawiam... bo z jedej strony korci aby już przyatakować ale jak oglądałem powtórkę na Ale Kino urzekła mnie jakość w HD i tak myslę czy nie szkoda na laptopie to zaliczyć czy czekać? jak jakość? mozna porównać do TV wersji? Są wersje nawet w 1080p, więc jakość pewnie lepsza niż w TV. Czekam ciągle na napisy do ósmego odcinka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 26 Lutego 2014 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 dla mnie Jordanem seriali będzie cały czas The Wire. HOC jest spoko też jestem po drugim sezonie ale the wire daleko przed nim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 2 Marca 2014 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2014 Panowie jak chcecie znać nowego Jordana seriali to polecam True Detective. Holender, tak ciężko oderwać się od serialu nie było mi od.... no bardzo dawna. Postacie (a zwłaszcza jedna ), historia, klimacik, sposób kręcenia i podawania fabuły kawałeczek za kawałeczkiem w taki sposób, że chce się wiecej i więcej... Niesamowite. Rola życia Mcconghueya jak nic. W Dallas Buyers Club był niezły, ale tutaj rozwala system. Polecam mega, razy 1000. A House of Cards też zajebisty. Pierwszy mi się trochę bardziej podobał, ale ogólnie można stwierdzić że wybitny poziom został utrzymany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi