Dnc Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 cool, to się może skuszę ktoś może potwierdzić opinię Koelner'a? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 19 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2013 BBT jest sporo lepsze od IT crowds, szczególnie sezony 3 i 4, gdzie Sheldon miażdzy. . sheldon to moze mossowi co najwyżej obciągnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Soprano sie przekrecił. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 Przykra sprawa, musiał być z niego naprawdę dobry aktor bo podobno w realu sympatyczny chłop z niego był (wyjaśniam że chodzi mi o to że zawsze chyba grał albo kanalie albo twardzieli i wychodziło mu to tak naturalnie jak gdyby był taki faktycznie) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pln2003rok Opublikowano 20 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2013 sheldon to moze mossowi co najwyżej obciągnąć Chyba odwrotnie. W IT crowd za mało było po 1 sezonie IT a za dużo pierdzielenia o tym jak to moss nie umie gadać z laskami. Serial fajny ale mocno jednopłaszczyznowy. BBT jest ciekawszy a jeśli sheldon nie jest geniuszem w swojej roli to ty możesz zacząć obciągać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 Hannibal - muszę powiedzieć że jestem bardzo zaskoczony, po pierwszych odcinkach było najwyżej dziwnie, przełom był jako pokazali Hannibala w akcji, a potem to już coraz mocniej i mocniej, ostatnie 4 odcinki obejrzałem jednym ciągiem pokręcony klimat, mrocznie, ciężko i totalny brak happy endu - nie spodziewałem się tego a szczególnie po NBC, ale lubię to! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 21 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2013 (edytowane) Po ogarnięciu całego sezonu zmieniam jednak zdanie co do Hannibala. Mimo że momentami niektórymi scenami mocno męczy to jednak pod koniec fajnie się rozkręca. Edyta: Nie widziałem postu MM&I ale mialem podobnie dzis sie nudzilem i praktycznie z nudow wrocilem do Hannibala i tez wciagnalem 3/4 odciniki po kolei koncoweczka bardzo przyjemna. Ciekawy jestem drugiego sezonu. Edytowane 21 Czerwca 2013 przez PH#1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 a w ogóle chłopaki na jakich stronach oglądacie seriale? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 22 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2013 Ja kupuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 tpb Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek92 Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Oglądał ktoś Rectify? Podobno bardzo dobry serial. Jakieś opinie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halfoat Opublikowano 23 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2013 Jestem właśnie po czwartym odcinku. Jeśli ktoś szuka akcji to zdecydowanie nie polecam, bo tempo ma bardzo powolne. Mi ten nastrój i powolna narracja się podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 2 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2013 Start 8 sezonu Dextera ktoś widział?? Zapowiada się strasznie kiczowaty ostatni sezon jak dla mnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Widziałem, co raz bardziej naciągane to wszystko. Nie jaram się już tak jak kiedyś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 3 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2013 Wczoraj był 1 odcinek 3 serii Luthra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 8 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2013 Start 8 sezonu Dextera ktoś widział?? Zapowiada się strasznie kiczowaty ostatni sezon jak dla mnie... drugi odcinek jeszcze bardziej żęnujący, dramat Debry, popierdółki z Quinnem ciąg dalszy i jeszcze tą babkę z kapelusza po 7 sezonach wyciągają i ewidentnie będzie go wrabiać do swojej gierki... nie dziwota że to latem dali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek92 Opublikowano 11 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2013 Jestem właśnie po czwartym odcinku. Jeśli ktoś szuka akcji to zdecydowanie nie polecam, bo tempo ma bardzo powolne. Mi ten nastrój i powolna narracja się podoba. Właśnie skończyłem oglądać ostatni odcinek i... jedno wielkie WOW. Naprawdę serial fantastyczny, a po ostatnim odcinku dalej nie mogę się otrząsnąć. Genialna produkcja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artlan Opublikowano 14 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2013 Do "Dextera" mam ostatnio mieszane uczucia. Z jednej strony pod względem psychologiczno-dramatycznym nie mam żadnych zastrzeżeń. Jest dobrze pokazane, że taki ktoś taki jak Dexter jest osobą destrukcyjną i postacią negatywną, a nie żadnym superbohaterem pomagającym policji jak mogły sugerować pierwsze odcinki. Tak więc zdemitologizowanie głównego bohatera i uwypuklenie jego złej strony zdecydowanie na plus. Inna sprawa to te naciągane zbiegi okoliczności, ratowanie się Dextera z każdej opresji i absurdalne końcówki policyjnych śledztw w sprawach z nim związanych, które zawsze kończą się po jego myśli (vide zabójstwo w kontenerze z 7 sezonu). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 15 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2013 Hehe jak można mówić że coś jest naciagane w serialu gdzie głównym bohaterem jest koleś mordujący bandziorów. Od początku wszytsko jest naciagane jak w 90% tv i kina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artlan Opublikowano 16 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2013 Panie Przemku, może cię to zszokować, ale seryjni mordercy rzeczywiście istnieją. A nawet tacy, którzy przez lata unikają złapania przez policję. A i mający żonę i dzieci się zdarzali. Tak więc sama osoba głównego bohatera nie jest jakaś strasznie absurdalna. Zresztą ja nie wymagam jakiegos stuprocentowego realizmu, bo serial to nie dokument, ale jednak jest jakaś granica bzdur w fabule. Do 4 sezonu wszystko było w miarę ok, na jakieś drobne naciąganie realizmu można było przymknąć oko, ale potem to już scenarzystów ewidentnie poniosło w robieniu z siebie przygłupów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi