sirkozi Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Który to jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 26 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 18 drugiej serii Trzeba powiedziec że Chamberlain jest/był lepszym aktorem No i papieża nie ma jakby ktoś sie do moejej wypowiedzi poprzedniej odnosił w złym stylu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 6 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2013 "Życie jak sen" to był cholera dobry serial, właściwie ciężko się było do czegoś przyczepić, klimat był, naprawdę rewelacyjny humor i jeszcze dodatkowo sporo niezłych roznegliżowanych babek Mistrzów Horroru ktoś ogląda to w sumie też podpada pod serial, różni twórcy różny klimat, czasem absurdalny czasem głupawy, ale od czasu do czasu przytrafi się też coś mocniejszego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PH#1 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Tego Hannibala nawet przyjemnie się ogląda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 12 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2013 (edytowane) Tego Hannibala nawet przyjemnie się ogląda. po pierwszym odcinku - potwierdzam Luther - cholera nie wiedzialem ze angole mogą coś tak dobrego zmontowac Edytowane 15 Kwietnia 2013 przez SkoczekS1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Oglądacie 3 sezon Borgias? Jak wrażenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 będzie 3-ci sezon The Killing. Jaram się! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 To już wiadomo od dawna Za miesiąc startuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Nowy serial podobno w hameryce sie zachwycja [video=youtube;1hThfoBzWxw] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 1 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2013 Odpuszczę, nie lubię sience fiction. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Bardziej fantasy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 natomiast ja chętnie zobaczę co tam Amerykanie wysmażyli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 poza tym strasznie polecam serial Suits, wymiata moje osobisty top3 seriali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
House Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 swoja droga obejrzał ktos Herosów albo 4400 do konca? oplaca sie ogladac jak jestem w polowie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Przebrnąłem przez 3 sezony Dextera. To musi być najbardziej overrated serial ever. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mistrzBeatka Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 swoja droga obejrzał ktos Herosów albo 4400 do konca? oplaca sie ogladac jak jestem w polowie? wstyd sie przyznac ale 4400 ogladalem, nie polecam zakonczenie urwane , niepokonczone watki i tp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Przebrnąłem przez 3 sezony Dextera. To musi być najbardziej overrated serial ever. To dalej już nie oglądaj, bo wydaje mi się, że im dalej tym gorzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
halfoat Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 opinia Sheldona z ostatniego odcinka TBBT: Herosi z sezonu na sezon obniżali loty, aż ludzie nie mogli na to patrzeć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 2 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2013 Dexter powinien się skończyć na pierwszym sezonie. Czwarty jeszcze jest na porównywalnym poziomie, ale reszta to dno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 3 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2013 Przebrnąłem przez 3 sezony Dextera. To musi być najbardziej overrated serial ever. wyobraź sobie, że dwie pierwsze serie są znacznie lepsze niż następne ;/ swoja droga obejrzał ktos Herosów albo 4400 do konca? oplaca sie ogladac jak jestem w polowie? w heroes z każdym odcinkiem jest coraz gorzej i nawet blondyna nie ratuje sytuacji. a 440O to nie wiem, bo wyłączyłem i wyrzuciłem po kilkunastu pierwszych minutach ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi