House Opublikowano 12 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2013 Oglądał ktoś Person of Interest? Jakie wrażenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Polecam The Killing. Fajny klimat Seattle i dwojka policjantow tropiacych zabojce nastolatki. Akcja zamyka sie w dwoch sezonach, wszystko powyjasniane itp itd. Obejrzałem. Niezłe, niezłe. Pierwszy sezon się troszke wolno rozkręcał z tego co pamiętam, dopiero w połowie zaczęło się coś ciekawszego dziać, tak że chciało się od razu odpalać następny odcinek. Najlepsze jest to, że po pierwszym odcinku poprawnie wytypowałem zabójcę No i jak się okazało będzie 3 sezon aczkolwiek nie związany już z tą sprawą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Ja troszkę z opóźnieniem obejrzałem drugi sezon Homelanda... Najgłębszy to ten serial nie jest, ale wciąga niesamowicie, już dawno nie łyknąłem całego sezonu w jeden dzień. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 14 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2013 Co racja to racja. Ale 11 godzin jednego dnia obejrzeć to trochę hardkor Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 No i jak się okazało będzie 3 sezon aczkolwiek nie związany już z tą sprawą.przecież nie będzie 3-go sezonu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 17 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2013 Jak to nie? http://www.indiewire.com/article/television/amc-official-resurrects-the-killing-for-a-third-season W maju startuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 22 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Jak sie okazuje bedzie 3 sezon, co w swoim czasie bylo nieco zaskoczeniem, no ale ja nie mam nic przeciwko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacperro Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Ogląda ktoś suitsów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Tak, dla mnie rewelacja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomeczeg20 Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Walking Dead ktoś ogląda? Właśnie obejrzałem dwa nowe odcinki po halfseason break. Pierwszy odcinek beznadziejny, tak, że nie miałem ochoty zabierać się za drugi. W końcu coś się zaczęło dziać, ale to co zawsze: strzelają do siebie i uciekają przed szwendaczami Zastanawiam się jak skończą ten serial, o ile w ogóle go skończą. Pewnie nagle stwierdzą, że oglądalność spadła i nie będzie żadnego zakończenia A z klasyków co polecacie? Niedawno zabrałem się za Miami Vice, bo wstyd się przyznać ale nigdy nie oglądałem. Serial jest P R Z E G E N I A L N Y. Może dlatego, że spodziewałem się typowego amerykańskiego serialu z glinami bez fabuły i z bezpłciowymi postaciami. Zajebisty klimat Miami lat 80; muzyka, samochody, ciuchy itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacperro Opublikowano 24 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2013 Tak, dla mnie rewelacja. Ostatni odcinek to taki sztos że ja cię pierdziele Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 A z klasyków co polecacie? Niedawno zabrałem się za Miami Vice, bo wstyd się przyznać ale nigdy nie oglądałem. Serial jest P R Z E G E N I A L N Y. Może dlatego, że spodziewałem się typowego amerykańskiego serialu z glinami bez fabuły i z bezpłciowymi postaciami. Zajebisty klimat Miami lat 80; muzyka, samochody, ciuchy itp crime story luknij jesli nie oglądałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sirkozi Opublikowano 28 Lutego 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Twin Peaks. Mój ulubiony serial. Miami Vice na drugim miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mar Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Suits to procedural czy tam jest jakas fabula ciagla? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacperro Opublikowano 1 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 1 sezon praktycznie co odcinek inna sprawa a drugi to już ciągle fabuła przeplatana sprawami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 5 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 serial Vikings polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 No to zbieg okolicznośći bo ja również rozpoczynam Miami Vice. Historyczny serial. jak na razie 2 odcinki, wiec oceniać jak na razie nie będę. Jako dziecko cos tam ogladalem ale nie pamietam za bardzo. Klimat i innowacje lat 80, wielki budzet i gwiazdy kina oraz muzyki. Przełom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przem Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Poza tym, skąd wy macie czas na te wszystkie seriale. ja nie jestem serialowcem, ale bez kitu czasu bym na to nie miał nawet gdyby dobry serial. Jest zycie, jest NBA jest sport, jest Top Model ... hmmm hmmm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 studenci lub bezrobotni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tizz Opublikowano 6 Marca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 studenci lub bezrobotni tudzież nołlajfy ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi