rahu Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Ja tam z czystym sumieniem mogę polecić Shameless wersje amerykańska kończę pierwszy sezon i jednym słowem rozpierdol . Co odcinek bezwstydne, barwne i dynamiczne 40 minut o codziennym życiu naprawdę polecam no i William H. Macy jako Frank mistrz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukic Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Jak bardzo naiwna i popieprzona była końcówka piątego Californication, right? Right? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek9020 Opublikowano 5 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2012 5 sezon jest tak slaby ze po 5 czy 6 odcinkach przestalem go oglądać...dokoncze jak bede mial ochote, ale tylko dlatego bo glupio po tylu sezonach skonczyc oglądać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 14 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2012 ogląda ktoś Justified? bo mnie dzisiaj naszło że Limehouse to ze stylu mówienia wypisz wymaluj Ron Artest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 ogląda ktoś drugi sezon the Borgias? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 ogląda ktoś drugi sezon the Borgias? Właśnie jestem w trakcie 3 odcinka. Poziom póki co tak samo wysoki jak 1 sezon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 ja tez dzis obejrzalem 3 odcinek i moim zdaniem ten sezon bedzie (juz jest) lepszy niz pierwszy. jak twoje odczucia? co sie podoba a co drazni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugoda Opublikowano 21 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Ci Borgiowie mogą wkręcić? znaczy słyszeć słyszałem, ale nie jestem zbytnio w temacie. został mi ustny angielski i matury zrobione czyli wakacje pełną gębą i będę miał maks czasu póki roboty nie znajde i tu pytanie, czy jest to HBO-wski serial? Pieśń Lodu I Ognia przeczytałem wszystkie książki wiec Gra o Tron mnie nudzi jako serial, ale czy na takiej samej zasadzie? Intrygi, seks, morderstwa? Jakieś opinie? I szukam jakiegoś serialu na podobieństwo Prison Break. Na razie kończę 2 sezon, jeszcze 3 i 4 wiec obejrzałbym po tym cos też wciągającego ze szybkimi zmianami w akcji. (PS. Jakby ktoś miał w PDF książki z serii Star Wars to niech na pw napisze, bo potrzebuje jednej ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 21 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Polecam, i mogę jeszcze dodać że sporo moich znajomych ogląda i nikt nie był zawiedziony. Aktualnie jestem przy s02e07 i od dwóch odcinków akcja lekko wyhamowała... ale podejrzewam, że zaraz ponownie ruszy z kopyta bo zostały tylko trzy odcinki tego sezonu. Jeśli masz czas to możesz obejrzeć, tylko nie zniechęć się po połowie pierwszego odcinka bo trochę zamula. I drugi sezon lepszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugoda Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Z The Walking Dead tak samo zamuła jest kilka odcinków więc w sumie się przyzwyczaiłem Skończę Skazanego i zacznę Bordżiów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Moja dziewczyna po połowie pierwszego przestała oglądać, później obejrzała jeden z dalszych ze mną i zaczęła jeszcze raz od początku A oglądałeś Zakazane Imperium (Boardwalk Empire)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugoda Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Buscemi zabawny aktor, ale jakoś obsada mnie nie przekonała, zresztą takie motywy gangsterki lat 20 to jedynie w Ojcu Chrzestnym mi się podobały. Ja dużo czasu poświęciłem House'owi, How I Met Your Mother, Two and Half (Housa i HIMYM obejrzałem wszystkie odcinki). Mam od koleżanki Lie To Me, wie ktoś o czym to w ogóle jest? Polca mi bez patrzenia w recenzje, ale nie lubie kota w worku i warto obejrzeć? [Ogólnie serialami od jakichś 2-3 lat się interesuje, bo wcześniej do dzisiaj to filmy oglądam, coś czuję, że tak ze 300-sta w ciągu 4 lat obejrzałem (dodam, że to od kiedy mam 14 lat zacząłem oglądać na zasadzie hobby, więc przede mną jeszcze więcej i tak, ściągam, ale na zasadzie 'i tak bym do kina nie poszedł')]. ''Wychowany na pierwszej trygolgii Star Wars." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 moim zdaniem zakazane imperium świetne, ale jeśli nie lubisz takich klimatów to całkowicie rozumiem. mi osobiście do gustu ani trochę nie przypadł house i poza pojedynczymi odcinkami (z musu bo moja kobieta oglądała) nie miałem ochoty o tym słuchać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Jak masz nadmiar czasu to sobie jebnij 6 sezonów Soprano. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 jeśli to do mnie to zacząłem niedawno oglądać (2 odcinki obejrzałem), ale teraz zrobiłem przerwę bo piszę pracę. wszystkie sezony mam na dysku i czekają do wakacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Ugoda mówił, że mature zdaje i wakacje ma ;] Ale jebnięcie Soprano mogę polecić każdemu, więc potraktuj to jako uniwersalne przesłanie dla ludzkości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinek92 Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Jak tak zachwalacie Rodzinę Soprano, to może sobie ściągnę i po sesji oglądnę pare odcinków Oglądał ktoś dziś finał House ? Ja szczerze powiedziawszy jestem trochę rozczarowany, jak i jest trochę dwuznacznych kwestii które trochę dają do myślenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kraso Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Rodzina Soprano i The Wire - zawsze i wszędzie godne polecenia każdemu kto nie widział. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugoda Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 No mam wakacje, ale bez spoilerów z Housem proszę. Długo zbierałem się do Rodziny Soprano i chyba w te wakacje obejrze, chociaż 4 sezony. Do października się wyrobie, to znaczy jebne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukic Opublikowano 22 Maja 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Oglądał ktoś dziś finał House ? Ja szczerze powiedziawszy jestem trochę rozczarowany, jak i jest trochę dwuznacznych kwestii które trochę dają do myślenia. Średni jak każdy odcinek finałowy danego sezonu. Ale przynajmniej dobrze, że nie skończyło się tak jak wszyscy myśleli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi