matek Opublikowano 23 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 the borgias osobiscie polecam, za 2 tygodnie drugi sezon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 23 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2012 borgias jest trudne raczej, sporo uważa że nudne i dłużyzny są. dla mnie jest boskie trochę odchodzą od książki ale ogólnie daje radę a Jeremy Irons w roli papieża rządzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 24 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2012 Dzięki Pany. Ja skończyłem 2gi sezon The Walking Dead i szczerze mówiąc średniawka. Może to przez to, że nie lubię tego klimatu, może przez aktorów, którzy są słabi. A Californication, House i Gotowe na Wszystko już mi się tak przejadły, że nie mogę na żaden patrzeć ;o Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aglomeracja Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Najsłabszy w walking dead jest scenariusz. Strasznie schematyczny i przewidywalny, dłużyzny, postacie damskie i dzieci są bezużyteczne i irytujące, a jak nie ma pomysłu na ciekawe wydarzenie, to jakaś z postaci zaczyna mieć kryzys i zrzędzić że świat się skończył... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 Ja ze swojej strony polecam Sons of Anarchy no i oczywiście Gra o Tron - chociaż jak macie czas to przeczytajcie książkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dnc Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 aaaaaaaaaaa no i oczywiście jeszcze One Tree Hill! Jest sporo o baskecie i w dodatku jest romans więc idealne na oglądanie z dziewczyną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 28 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2012 borgias jest trudne raczej, sporo uważa że nudne i dłużyzny są. dla mnie jest boskie trochę odchodzą od książki ale ogólnie daje radę A to w ogóle ma być na podstawie książki? A Walking Dead to serial z ogromnym potencjałem, którego rujnowanie wychodzi twórcom coraz lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 A to w ogóle ma być na podstawie książki? no raczej nie jest to adaptacja książki 1:1 jak ]prawie] Gra o Tron, ale książka jest i trudno się do niej nie odnosić, ewentualnie do faktów historycznych A Walking Dead to serial z ogromnym potencjałem, którego rujnowanie wychodzi twórcom coraz lepiej. Walking Dead jest na podstawie komiksu więc jakieś tam ograniczenia scenariuszowe mają, nie wiem jak to wygląda obecnie bo mnie ten serial zanudzał maksymalnie, już w Dragon Ballu na Namec więcej akcji było... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 no raczej nie jest to adaptacja książki 1:1 jak ]prawie] Gra o Tron, ale książka jest i trudno się do niej nie odnosić, ewentualnie do faktów historycznychto nie jest na podstawie ksiazki, najwyzej z niej czerpie. ale i w ksiazce i w serialu czesc wydarzen nie zgadza sie z faktami historycznymi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Walking Dead jest na podstawie komiksu więc jakieś tam ograniczenia scenariuszowe mają, nie wiem jak to wygląda obecnie bo mnie ten serial zanudzał maksymalnie, już w Dragon Ballu na Namec więcej akcji było... Rujnowanie potencjału nie ma nic wspólnego z ograniczeniami ze strony komiksu, twórcy po prostu spisują się tak sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Walking Dead jest na podstawie komiksu więc jakieś tam ograniczenia scenariuszowe mają, gdyby scenariusz trzymał się komiksu, to ten serial mógłby być tak dobry jak "gra o tron". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 nie napisałem że Borgiowie są na podstawie książki tylko że ciężko uniknąć porównania do niej... a Walking Dead dla mnie jest tak nudne że przestałem oglądać w połowie s1, kiedy melodramat prisonbrejkowej Sary przybrał podobne rozmiary. miał być na podstawie komiksu. nie znam komiksu więc nie wiem, początek niby był. a że to partaczą to wiem, dlatego nie oglądam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luki Opublikowano 29 Marca 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2012 Co do książek "Pieśni Lodu i Ognia" - nie wiem czy nie bardziej opłaca się oglądać serial. Zwłaszcza po przeczytaniu najnowszych części mam wątpliwości czy ten dziadek ma dobrze w główce. Uniwersum stworzył cudowne, ale chyba za bardzo poleciał z szokowaniem czytelnika. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 To co w poniedziałek rusza drugi sezon gry o tron, Jak ktoś ma nke, z wykupionym pakietem npremium full I podłączony dekoder do netu, To ponoć we wtorek będzie miał dostępny ... Czy jakoś tak. Jako alternatywa sky Atlantic ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Me Myself and I Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 yyy a nie łatwiej napisać że jak ktoś ma HBO? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 O faktycznie też jest .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xamel Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2012 Z drugiej strony Boromira już ubili, zbliża się bitwa o Helmowy Jar. Meh Mają być wojownicze żółwie ninja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatBall Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Mnie generalnie seriale nie interesują z jednego prostego względu ciągną się jak smród po gaciach Lubie dobre kino (najlepiej bałkańskie) bo na seriale nie mam czasu. Podchodziłem kiedyś do Prison Break'a obejżałem jeden sezon bez świadomości że są jeszcze 3 i kręcą kolejny. NO k****! mam dość Za młodu pamiętam Ekstradycję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkoczekS1 Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 ja mam za sobą Lost White Collar Homeland The Event The Walking Dead a w trakcie House MD i Person of Interest ale oczywiscie szukam kolejnych . Oglada ktos moze The Firm ? podobno kontynuacja filmu z 1992 roku bodajże ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feanor Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2012 Ja osobiście oglądam obecnie: HIMM, Castle, Big Bang Theory, Mentalist, Revenge, Supernatural, Grimm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi