Kubbas Opublikowano Czwartek o 00:09 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 00:09 a co cie podkusilo zeby w ogole sprobowac takie gowno obejrzec? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano Czwartek o 07:34 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 07:34 6 godzin temu, Kubbas napisał(a): a co cie podkusilo zeby w ogole sprobowac takie gowno obejrzec? S1 to byl niezly serial, wiec kontynuowalem jak wyszly nowe sezony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano Czwartek o 07:58 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 07:58 14 minut temu, Chytruz napisał(a): S1 to byl niezly serial, wiec kontynuowalem jak wyszly nowe sezony. I to byl Twoj blad, ze wszedles dalej tak w ciemno... Tzn pierwszy sezon byl niesztampowy, kreatywny i calkiem dobry, ale haczyk, ze na tym sie mialo zakonczyc, wiec ja tak zrobilem. Bo jak sie czytalo o kontynuuacji to bylo oczywiste, ze drugi i trzeci sezon powstal wlasciwie tylko dlatego, ze Netflix zaplacil za pierwszy sezon jakies psie pieniadze [w porownaniu do skali ogladalnosci/popularnosci tych odcinkow!], wiec to bylo de facto takie finansowe poklepanie po plecach autora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano Czwartek o 07:59 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 07:59 1 minutę temu, wiLQ napisał(a): Bo jak sie czytalo o kontynuuacji to bylo oczywiste, ze drugi i trzeci sezon powstal wlasciwie tylko dlatego, ze Netflix zaplacil za pierwszy sezon jakies psie pieniadze [w porownaniu do skali ogladalnosci/popularnosci tych odcinkow!], wiec to bylo de facto takie finansowe poklepanie po plecach autora. Doubt. I tak swoje zarobili, i to w cholerę. Nie zrobili tego dla autora, bo korporacje takich rzeczy nie robią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano Czwartek o 08:03 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 08:03 Teraz, RappaR napisał(a): Doubt. I tak swoje zarobili, i to w cholerę. Nie zrobili tego dla autora, bo korporacje takich rzeczy nie robią. Pffff, nie napisalem, ze Netflix nic nie zarobil na drugim i trzecim sezonie... Wiadomo, ze zlota kura ma znosic dopoki nie padnie. Ale puenta byla taka, ze po samym sledzeniu newsow wokol tego wiedzialem by unikac tych 2 sezonow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano Czwartek o 08:08 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 08:08 Ja popełniłem jeden błąd z netflixem i obejrzałem gówno do końca cobra kai. Pierwsze dwa sezony były świetne z youtube RED, potem tragedia, ale to tragedia. Szósty sezon to mistrzostwo idiotyzmu, ale to takie mistrzostwo. Perełka to akcja z 10 odcinka 6 sezonu. Za to, że zawodnik został zdyskwalifikowany za sterydy, trener uderza prezesa w twarz za to. W reakcji na to rozpętuje się bójka, gdzie nagle każdy bez powodu zaczyna się z każdym bić. Tak o. Idiotyzmów są setki, jak na przykład przy remisowym wyniku drużyny, o zwycięstwo decyduje pojedynek trenerów XD 5 minut temu, wiLQ napisał(a): Pffff, nie napisalem, ze Netflix nic nie zarobil na drugim i trzecim sezonie... Wiadomo, ze zlota kura ma znosic dopoki nie padnie. Ale puenta byla taka, ze po samym sledzeniu newsow wokol tego wiedzialem by unikac tych 2 sezonow. Ja już wiem po samej produkcji netflix by unikać. Raz popełniłem błąd wsponniany wyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiLQ Opublikowano Czwartek o 08:19 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 08:19 4 minuty temu, RappaR napisał(a): Ja już wiem po samej produkcji netflix by unikać. Raz popełniłem błąd wsponniany wyżej Bez przesady w druga strone, ze nic dobrego nigdy nie wypuscili - chocby w/w pierwszy sezon Squida z lokalnej ciekawostki awansowali na swiatowy hit. Ale ogolnie seriale spotkal ten sam los co innych internetowych tresci, trzeba sie nauczyc filtrowac nadmiar bo inaczej utoniesz w morzu nijakosci. Haczyk polega na tym, ze dla kazdego ten filtr bedzie wygladal inaczej bo co innego sie podoba, a co innego drazni/wkurza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chytruz Opublikowano Czwartek o 08:22 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 08:22 21 minut temu, wiLQ napisał(a): I to byl Twoj blad, ze wszedles dalej tak w ciemno... Nie dramatyzujmy, czasu poswieconego na te 2 sezony bym prawdopodobnie nie spedzil jakos niesamowicie lepiej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Życie_to_mem Opublikowano Sobota o 09:40 Udostępnij Opublikowano Sobota o 09:40 Istnieje w ogóle teraz jakiś serial w którym czarny jest negatywnym (albo chociaż niejednoznacznym) bohaterem? W uniwersum Dextera TRZECI RAZ Z RZĘDU zrobili z czarnego najbardziej poczciwą osobę w całej serii: - New Blood -> Logan - Original Sin -> Bobby - Resurrection -> koleżka z Ubera Nie mam nic przeciwko temu żeby czarny grał najlepszego ziomka w ekipie ale jeżeli w serialu dramatyczno-kryminalnym wszyscy murzyni są typami ,,do rany przyłóż'' to wyraźnie widać, że jest to robione na siłę. W oryginalnej serii był Doakes, który z jednej strony był twardy i nieustępliwy a z drugiej mocno porywczy i trochę dirty. On jako pierwszy rozgryzł Dextera ale nie miało się poczucia, że jego postać jest jakaś mocno przerysowana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano Sobota o 15:27 Udostępnij Opublikowano Sobota o 15:27 5 godzin temu, Życie_to_mem napisał(a): Istnieje w ogóle teraz jakiś serial w którym czarny jest negatywnym (albo chociaż niejednoznacznym) bohaterem? Jak zapytałem Googla o serial z afroamerykaninem w roli złego wskazał mi .... Dojrzewanie. Jebłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano Sobota o 19:56 Udostępnij Opublikowano Sobota o 19:56 Breaking bad - ten boss narkotykowy, tylko on ni czarny ni latino Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano Niedziela o 09:27 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 09:27 23 godziny temu, Życie_to_mem napisał(a): Istnieje w ogóle teraz jakiś serial w którym czarny jest negatywnym (albo chociaż niejednoznacznym) bohaterem? W uniwersum Dextera TRZECI RAZ Z RZĘDU zrobili z czarnego najbardziej poczciwą osobę w całej serii: - New Blood -> Logan - Original Sin -> Bobby - Resurrection -> koleżka z Ubera Nie mam nic przeciwko temu żeby czarny grał najlepszego ziomka w ekipie ale jeżeli w serialu dramatyczno-kryminalnym wszyscy murzyni są typami ,,do rany przyłóż'' to wyraźnie widać, że jest to robione na siłę. W oryginalnej serii był Doakes, który z jednej strony był twardy i nieustępliwy a z drugiej mocno porywczy i trochę dirty. On jako pierwszy rozgryzł Dextera ale nie miało się poczucia, że jego postać jest jakaś mocno przerysowana. Tylko biali mężczyźni mogą być źli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano Niedziela o 09:36 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 09:36 8 minut temu, RappaR napisał(a): Tylko biali mężczyźni mogą być źli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szabla Opublikowano Niedziela o 10:21 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 10:21 Ostatni zły czarny jaki mi na myśl przychodzi to filmowy Simon - z Człowieka Demolki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi