Skocz do zawartości

Seriale

n_i_m_h

Rekomendowane odpowiedzi

5 minut temu, Kily napisał(a):

To mi w sumie nie przeszkadzało, bo nawet jaśniejszy, to to jest wciąż ten sam aktor, który służył wizerunkiem do odwzorowania postaci w grze.

O proszę, nie wiedziałem. 

Swoją drogą ile takich się przewinęło? Matka Ellie - Ellie, przydupas kanibala - Joel, Isaak - Isaak. Ktoś jeszcze? 

Teraz, Szabla napisał(a):

O proszę, nie wiedziałem. 

Swoją drogą ile takich się przewinęło? Matka Ellie - Ellie, przydupas kanibala - Joel, Isaak - Isaak. Ktoś jeszcze? 

Marlene - Marlene

• 4 tygodnie później...
Godzinę temu, Życie_to_mem napisał(a):

Ciekawe czy w 2030 roku reaktywują ,,How I Met Your Mother''. Chyba trudno byłoby mi znieść prawie 60-letniego Barney'a Stinsona. 

Mogliby nagrać inne zakończenie zamiast tego, które przedstawili.

Żony z dziećmi nie było 10 dni więc stwierdziłem że oglądane jakiś serial w spokoju, padło na Better Call Saul.

Szczerze serial ok ale te wszystkie ohy i ahy to dla mnie na wyrost (btw BB dla mnie strasznie się dłużył i poza momentami był zwyczajnie nudny).

Mogłem oglądnąć Last Dance 😛

Edytowane przez agresywnychomik

1 minutę temu, fluber napisał(a):

Mogliby nagrać inne zakończenie zamiast tego, które przedstawili.

Tyle tylko, że tamtego nie da się odzobaczyć. A pójście w motyw typu: ,,to był prank'' albo ,,to był tylko sen jakiegoś bohatera'' nie przejdzie. 

Zresztą zakończenie częściowo nagrano już w drugim sezonem więc niemal od początku byli zdecydowani na to co zobaczyliśmy. 

15 minut temu, agresywnychomik napisał(a):

Żony z dziećmi nie było 10 dni więc stwierdziłem że oglądane jakiś serial w spokoju, padło na Better Call Saul.

Szczerze serial ok ale te wszystkie ohy i ahy to dla mnie na wyrost (btw BB dla mnie strasznie się dłużył i poza momentami był zwyczajnie nudny).

Ogółem oglądnąć Last Dance 😛

imo to nie jest serial by go wciągnąć na raz i docenić w pełni, dlatego fajnie się oglądało jeden odcinek na tydzień

no ale jeśli o BB masz też takie zdanie, to może cała konwencja Ci średnio siedzi

• 2 tygodnie później...

Jak ktoś lubi gangsterkę spod znaku Guy Ritchie to godny polecenia wg mnie Mobland na SkyShowtime. Kozacka obsada ról głównych - Pierce Brosnan, Helen Mirren i Tom Hardy, na razie 3 odcinki, zobaczymy jak się rozwinie.

Dobrze mi też wszedł Dep. Q na Netflixie jak ktoś lubi kryminałki...

17 minut temu, jack napisał(a):

Jestem po pierwszym odcinku. Tempo senne ale jest klimat i ciekawe zawiązanie historii. No i zgrabny zabieg z małym twistem. 

To już Ci dodam że, tempo będzie senne przez cały sezon, ze 2 odcinki mniej byłoby z korzyścią pewnie dla prowadzonej akcji.

Z drugiej strony teraz od groma jest filmów/seriali gdzie wszystko leci na krótkich ujęciach i na łeb na szyję a te trochę ślamazarne tempo nawet pasuje do tych szkockich klimatów : ) Na pewne rzeczy w fabule też trzeba trochę przymknąć oko ale jako całość mi akurat podeszło.

W dniu 17.06.2025 o 09:06, n_i_m_h napisał(a):

To już Ci dodam że, tempo będzie senne przez cały sezon, ze 2 odcinki mniej byłoby z korzyścią pewnie dla prowadzonej akcji.

Skończyłem. Dobry angielski serial. 

Obyśmy nie musieli długo czekać na kolejne sezony.

Edytowane przez jack