RappaR Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu 38 minut temu, Koelner napisał(a): przecież pisze ze swojej perspektywy a nie kumpla który napierdalal 24h w Diablo. nawet jeśli ktoś zaliczył mając 16-17 to ten okres spi****lenia nadal jest 13-15 i to ze w serialu jest to przerysowane to nic niezwykłego, na tym polega „sztuka” i trzeba być jak to ująłeś KOMPLETNYM IDIOTĄ aby traktować to jako dokument Ten okres spi****lenia nie jest 13-15, a 15-17, wtedy następuje okres dojrzewania u chłopców. Celem sztuki było pokazanie autentycznego obrazu, więc jeśli było przerysowane, znaczy, że autor zawiódł swoje pierwotne założenia. Ale mam lepsze pytanie: jesteś trzeźwy czy najebany, że się chwalisz jak to naruchałeś tyle lasek mając 13 lat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 8 godzin temu Udostępnij Opublikowano 8 godzin temu 26 minut temu, RappaR napisał(a): Ten okres spi****lenia nie jest 13-15, a 15-17, wtedy następuje okres dojrzewania u chłopców. tak spojrzałem na szybko że Playboy z Agnieszką Włodarczyk był jak miałem 14 lat więc tak, okres 13-15 lat jest mocny 59 minut temu, jack napisał(a): fluber nie dość, że traktuje to jeszcze rząd dowodów konto w likwidacji ma swoje prawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu 1 godzinę temu, jack napisał(a): fluber nie dość, że traktuje to jeszcze żąda dowodów Powtórzę zatem Chcieliśmy, by ludzie, oglądając „Dojrzewanie”, myśleli: »Boże, to mogło zdarzyć się każdemu z nas!« – podkreśla Stephen Graham, współtwórca serialu. 2 godziny temu, Koelner napisał(a): jesteś mocno spierdolony że wśród 40 latków doszukujesz się przechwalania latami dorastania Mocny cios w @Pablo81 i jego podważanie moich umiejętności czytania:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu (edytowane) 9 minut temu, fluber napisał(a): Powtórzę zatem Chcieliśmy, by ludzie, oglądając „Dojrzewanie”, myśleli: »Boże, to mogło zdarzyć się każdemu z nas!« – podkreśla Stephen Graham, współtwórca serialu. Chciałbym by ludzi jak najczęściej nachodziła refleksja by porozmawiać z domownikami. By poznać ich problemy i ich wesprzeć. Jesteś przeciwny? Dlaczego jesteś temu przeciwny? Edytowane 7 godzin temu przez jack Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu (edytowane) 2 minuty temu, jack napisał(a): Chciałbym by ludzi jak najczęściej nachodziła refleksja by porozmawiać z domownikami. By poznać ich problemy i ich wesprzeć. Jesteś przeciwny? Musisz mi wyjaśnić jak od tego, że nie podoba mi się serial.doszedles do pytania czy jestem przeciwny rozmawianiu z domownikami. A nawet dlaczego jestem przeciwny:) Edytowane 7 godzin temu przez fluber Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 7 godzin temu Udostępnij Opublikowano 7 godzin temu 15 minut temu, fluber napisał(a): Musisz mi wyjaśnić jak od tego, że nie podoba mi się serial.doszedles do pytania czy jestem przeciwny rozmawianiu z domownikami. A nawet dlaczego jestem przeciwny:) Lata doświadczeń na e-nba doprowadziło mnie do takie a nie innej interpretacji Twoich wpisów. Najwyraźniej znam Cię lepiej niż ty sam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu 16 minut temu, jack napisał(a): Lata doświadczeń na e-nba doprowadziło mnie do takie a nie innej interpretacji Twoich wpisów. Najwyraźniej znam Cię lepiej niż ty sam. Trzeba Ci pogratulować nieomylności Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu Teraz, RappaR napisał(a): Trzeba Ci pogratulować nieomylności A to już Twój wniosek do którego masz prawo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agresywnychomik Opublikowano 6 godzin temu Udostępnij Opublikowano 6 godzin temu 2 godziny temu, Koelner napisał(a): przecież pisze ze swojej perspektywy a nie kumpla który napierdalal 24h w Diablo. nawet jeśli ktoś zaliczył mając 16-17 to ten okres spi****lenia nadal jest 13-15 i to ze w serialu jest to przerysowane to nic niezwykłego, na tym polega „sztuka” i trzeba być jak to ująłeś KOMPLETNYM IDIOTĄ aby traktować to jako dokument wiemy ze Ci dużo brakuje Weź poprawkę na to że 2 z 3 big3 to do ślubu czekało xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DLT_Braddock Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu (edytowane) 21 godzin temu, fluber napisał(a): Właśnie obejrzałem. Fajnie, że nakręcili jednym ujęciem i technicznie było to trudne i wymagało świetnego aktorstwa. Ale poza tym to straszne gówno. Chyba nigdy w historii nie było większego międzypokoleniowego odklejenia, o czym świadczy furora jaka robi ten film wśród moich znajomych z dziećmi w wieku 7-25 lat i fakt, że ktoś wymyślił, żeby taki serial w ogóle nakręcić. Sporo racji. Wielka kampania promocyjna, pełno postów "znanych" - "serial wgniata w fotel" Otóż nie wgniata. Tak naprawdę serial niewiele wyjaśnia,a motyw zabójstwa z powodu teorii o kolorze serduszek???? Litości. Gdyby tak było to każdy nastolatek to potencjalnym seryjny mordrca i psychopata. Tak wychwalany trzeci odcinek " to jedna wielka nuda i dosyć amatorska gra tego dzieciaczka". Drugi odcinek to jeden wielki chaos. Próbowano pokazać realia brytyjskiej szkoły, ale poza tęczową flagą na korytarzu, niewiele toa.wspolnego z rzeczywistością. O ofierze nie wiemy nic,a miałem wrażenie że jedynymi ofiarami z tego odcinka: był syn policjanta, koleżanka ofiary i hinduski nauczyciel ciamajda. Nikt z nich nie był biały. Mają kręcić drugi sezon, może tam coś więcej pokażą ale ja od połowy pierwszego odcinka ziewałem. Może ci zachwyceni nie widzieli wcześniej Liama Nessona czy "kapitana Amerykę" w roli ojców kłopotliwych synów 19 godzin temu, fluber napisał(a): , jak biali nauczyciele nie reagują na znęcania się nad biednym afroamerykańskim dzieckiem, Tam jest ciekawy motyw jak tych policjantów oprowadza jakaś pani, sekretarka? nauczycielka?. Nie jest to żaden dyrektor chyba. Pani w świetnym humorze tak jak gdyby ta dziewczyna co najwyżej złamała nogę na przerwie. Nauczyciel Hindus pokazany jako ofiara białych uczniów i w zasadzie jeden kumaty nauczyciel, który jest oczywiście czarny. 6 godzin temu, Koelner napisał(a): jak sobie przypomnę 13 lat czyli 1-2 gimnazjum i jak wtedy chciało się zaruchać i zaliczać kolejne bazy to ja pierdolę. przejebany okres i już koleżanki z cyckami oraz dziewczyny ze starszych klas. piękny okres Chyba z mocno patologicznego środowiska jesteś Edytowane 5 godzin temu przez DLT_Braddock Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 5 godzin temu Udostępnij Opublikowano 5 godzin temu Godzinę temu, agresywnychomik napisał(a): Weź poprawkę na to że 2 z 3 big3 to do ślubu czekało xD W sensie fluber i? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 2 godziny temu, DLT_Braddock napisał(a): Chyba z mocno patologicznego środowiska jesteś TOMB RAIDER 3 godziny temu, agresywnychomik napisał(a): Weź poprawkę na to że 2 z 3 big3 to do ślubu czekało xD ja bym @julekstep OBCIĄGANIE przechodniom w bramie zaliczył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu 4 minuty temu, Koelner napisał(a): ja bym @julekstep OBCIĄGANIE przechodniom w bramie zaliczył znów mnie mylisz ze starym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 3 minuty temu, julekstep napisał(a): znów mnie mylisz ze starym nie wstydź się, jesteśmy z Tobą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 2 minuty temu, Koelner napisał(a): nie wstydź się, jesteśmy z Tobą idź tam Rocco poruchaj Agnieszkę Włodarczyk w okładkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 3 minuty temu, julekstep napisał(a): idź tam Rocco poruchaj Agnieszkę Włodarczyk w okładkę rucha to się Ciebie w usta, z Agnieszką to była true love Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu Teraz, Koelner napisał(a): rucha to się Ciebie w usta, z Agnieszką to była true love była Twoja Rocco ja wierzę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 4 minuty temu, Koelner napisał(a): z Agnieszką to była true love @LAF Jak oceniasz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu O jakim serialu mowa , Dojrzewanie ? Zostałem zwabiony w ten wątek więc zacząłem czytać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu 16 minut temu, LAF napisał(a): O jakim serialu mowa , Dojrzewanie ? Zostałem zwabiony w ten wątek więc zacząłem czytać. Jeśli jeździsz telekomunikacją miejską to Dorastanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi