P_M Opublikowano 15 Marca Udostępnij Opublikowano 15 Marca W dniu 1.02.2025 o 15:17, P_M napisał(a): Zaintrygowałeś - fajny koncept - do obejrzenia! @Domin0właśnie pierwsze 4 odcinki Severance obejrzane, póki co świetny! Dzięki za tę rekomendację. Dawno czegoś tak dobrego, świeżego, angażującego na poziomach moralno-psychologiczno-filozoficznych nie oglądałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 16 Marca Udostępnij Opublikowano 16 Marca Obejrzyjcie jak najszybciej Paradise zanim nie dopadną was przypadkowe spojlery. Gruuuby twist i warto go zaliczyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
the_secret Opublikowano 18 Marca Udostępnij Opublikowano 18 Marca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 20 Marca Udostępnij Opublikowano 20 Marca Ciekawi mnie jak będzie wyglądało to "akceptowanie różnych poglądów" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 20 Marca Udostępnij Opublikowano 20 Marca 6 minut temu, RappaR napisał(a): Ciekawi mnie jak będzie wyglądało to "akceptowanie różnych poglądów" Kobieca solidarność to taka fikcja, że głowa mała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 20 Marca Udostępnij Opublikowano 20 Marca 45 minut temu, RappaR napisał(a): Ciekawi mnie jak będzie wyglądało to "akceptowanie różnych poglądów" No wiadomo jak - dobrze być czarny, gej, drag queen, osoba kelnerska, psiecko. Źle być biały hetero konserwatywny, Aż dziwne że Netflix tego nie kręci. Nie ma to jak nakręcanie spirali Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 20 Marca Udostępnij Opublikowano 20 Marca Adolescence - miazga, zwłaszcza, wg mnie, techniczna. To jedno ujęcie na cały odcinek to jakiś teatr wielopoziomowy. Robi wrażenie a jednocześnie tak jakbyśmy tam byli. A serial boli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 21 Marca Udostępnij Opublikowano 21 Marca 11 godzin temu, blackmagic napisał(a): osoba kelnerska Mimo że byłem tylko 1 dzień kelnerem w Sphinxie w zastępstwie za ziomka to się od nich odpierdol! p.s. Piękne czasy, 50 zł za 8h godzin jebania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackmagic Opublikowano 21 Marca Udostępnij Opublikowano 21 Marca 53 minuty temu, Koelner napisał(a): Mimo że byłem tylko 1 dzień kelnerem w Sphinxie w zastępstwie za ziomka to się od nich odpierdol! p.s. Piękne czasy, 50 zł za 8h godzin jebania Ja nie mam nic do kelnerów. Nawiązywałem do tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 21 Marca Udostępnij Opublikowano 21 Marca 12 minut temu, barski napisał(a): dobre dobre xd dla mnie takie programy to żenada Na pewno piszesz o tym samym? https://www.filmweb.pl/serial/Paradise-2025-10065773 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 26 Marca Udostępnij Opublikowano 26 Marca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RappaR Opublikowano 30 Marca Udostępnij Opublikowano 30 Marca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 31 Marca Udostępnij Opublikowano 31 Marca https://x.com/KinoAlertPL/status/1905722742227517827 Będzie 3 sezon:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 31 Marca Udostępnij Opublikowano 31 Marca Obejrzane oba sezony Severance - szkoda, że rok trzeba czekać na trzeci sezon. Trochę nie do końca mnie ten drugi sezon usatysfakcjonował, zobaczymy co wymyślą w trzecim. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lorak Opublikowano 1 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia właśnie @P_M, warto w ogóle ruszać ten drugi? bo pierwszy mi się podobał, ale mam obawy i gdzieś mi też mignęły takie opinie, że następny cierpi już na typowe bolączki kontynuacji i jest niepotrzebnie rozwleczony. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P_M Opublikowano 1 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia Godzinę temu, lorak napisał(a): właśnie @P_M, warto w ogóle ruszać ten drugi? bo pierwszy mi się podobał, ale mam obawy i gdzieś mi też mignęły takie opinie, że następny cierpi już na typowe bolączki kontynuacji i jest niepotrzebnie rozwleczony. Nadal warto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 4 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia (edytowane) The Pitt - hardkorowy wersja Ostrego Dyżuru Edytowane 4 Kwietnia przez jack Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 15 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia Ruszył drugi sezon Last of Us i cały czas jest świetnie. Kilka smaczków dla graczy. Dina super dobrana. Abby też mi pasuje choć wolałbym ją w innej roli. Eh, ten kamyk w bucie jest wciąż niesamowicie wkurwiający. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kily Opublikowano 15 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 10 minut temu, jack napisał(a): Ruszył drugi sezon Last of Us i cały czas jest świetnie. Kilka smaczków dla graczy. Dina super dobrana. Abby też mi pasuje choć wolałbym ją w innej roli. Eh, ten kamyk w bucie jest wciąż niesamowicie wkurwiający. Jaki kamyk w bucie? Abby to pierwszy casting ewidentnie poprawiający postać względem gry. W końcu wygląda jak kobieta, a nie karykatura. Do opalenizny Marii niestety trudno przywyknąć i pozostaje mieć nadzieję, że będzie jej jak najmniej w kolejnych odcinkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jack Opublikowano 15 Kwietnia Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia Teraz, Kily napisał(a): Jaki kamyk w bucie? Ja cały czas cierpię patrząc na Ellie. Może nie powinienem bo wygląd zewnętrzny nie decyduje o cechach ale growa Ellie miała tą zadziorność a ta z płaską twarzą i koreańskimi oczkami jest anty zadziorna. Ja bym już wolał, żeby ona była czarna to by mi mniej przeszkadzało. Maria to jest postać czwartorzędna i jest mi obojętna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi