Stromile Opublikowano 2 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2023 @jazzmen @Kraso @lukasz1906 @Mich@lik @mSala @Rigel @Stromile @szogo Kamila Liga odnowiona, mam nadzieję, że ktoś jeszcze dołączy Wstępnie ustawiam draft na sobotę 21, g. 22:00, jak komuś nie będzie pasowało to będziemy szukali innego terminu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winchester Opublikowano 21 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2023 Witam, jeszcze miejsce się znajdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 21 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2023 Gramy w 7 może Stro się nie obrazi... co nam skodzi... @Winchester https://basketball.fantasysports.yahoo.com/league/fbl_2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Winchester Opublikowano 21 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2023 wyskakuje mi, że nie mogę zobaczyć ponieważ nie jestem w lidze. Krzemo mnie zaprosił do innej ligi ale jeżeli to nie problem to mogę być w dwóch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 21 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2023 Za późno draftujemy o 22. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 21 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2023 Dziękuje za draft. Jak zwykle drużyna Stro wygląda dobrze, bardzo dobrze. Jazz team też nieźle. Ja w tym roku boje się kontuzji, więc zależało mi na uniwersalnych zawodnikach i takich mam. Jedziemy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 21 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Października 2023 PG: Lillard | Herro | Dwinwiddie SG: Haliburton | Harden | Vassell SF: LaVine | DeRozan PF: A. Davis C : Adebayo | Claxton | Poetl 2 godziny temu, Winchester napisał(a): wyskakuje mi, że nie mogę zobaczyć ponieważ nie jestem w lidze. Krzemo mnie zaprosił do innej ligi ale jeżeli to nie problem to mogę być w dwóch Sorki, pewnie było do ogarnięcia, ale późno wróciłem i nie zajrzałem już na Forum przed draftem Godzinę temu, Mich@lik napisał(a): Dziękuje za draft. Jak zwykle drużyna Stro wygląda dobrze, bardzo dobrze. Jazz team też nieźle. Ja w tym roku boje się kontuzji, więc zależało mi na uniwersalnych zawodnikach i takich mam. Jedziemy! No właśnie nie jestem do końca zadowolony, po drugiej rundzie musiałem odejść od kompa na parę minut, w pewnym momencie skończyła się ustawiona kolejka i zaczęły się schody (np. takiego Hardena bym nie wybrał, zwłaszcza mając już równie niepewnego A. Davisa) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szogo Opublikowano 21 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2023 Rozkurwię to jak wtenczas. Top 7 gwarantowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 31 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Października 2023 Tydzień (24.10÷30.10) Rigel's Lamers 95,9 (25) Pogromcy Donków 95,9 (34) Mormons Motherfuckers 94,4 (23) Jazz Team 88,7 (33) Zmaziuu Green Team 84,5 (28) Kraso 83,1 (28) StroTeam 79,5 (33) Top 20 nr w drafcie L. Doncic DAL - PG Zmaziuu Green Team 168.35 2 D. Mitchell CLE - PG,SG Rigel's Lamers 150.25 20 J. Embiid PHI - C Pogromcy Donków 146.05 4 A. Davis LAL - PF,C StroTeam 143.20 10 N. Jokic DEN - C Jazz Team 136.60 1 D. Sabonis SAC - PF,C Rigel's Lamers 125.60 9 T. Maxey PHI - PG,SG Pogromcy Donków 121.00 67 S. Gilgeous-Alexander OKC - PG,SG Mormons Motherfuckers 120.70 5 T. Haliburton IND - PG,SG StroTeam 118.05 6 S. Curry GSW - PG Mormons Motherfuckers 109.50 8 S. Barnes TOR - SF,PF Pogromcy Donków 107.35 39 J. Tatum BOS - SF,PF Rigel's Lamers 105.95 6 L. James LAL - SF,PF Pogromcy Donków 104.50 18 J. Duren DET - C Rigel's Lamers 104.20 n / d D. Booker PHX - SG,SF Mormons Motherfuckers 103.50 22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 6 Listopada 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 4 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 7 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2023 Można się poddać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 11 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2023 W dniu 7.12.2023 o 17:00, Mich@lik napisał(a): Można się poddać? Średnia za dwa sezony wychodzi cały czas całkiem dobra Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 28 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2023 Wow. Mamy pierwszy transfer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 29 Grudnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2023 W dniu 28.12.2023 o 13:33, Mich@lik napisał(a): Wow. Mamy pierwszy transfer Powinniśmy wprowadzić medicals do trejdów - moi (byli moi) walnęli ze 2tyś fps a Twoi nawet nie zdjęli szlafroków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 30 Grudnia 2023 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2023 Czytajac roto pierwszy news był ze Haliburton jest q, dopiero później ze Doncic out. Z czerwieni, po przez pomarańcz do chillout'u Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stromile Opublikowano 1 Stycznia 2024 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Stycznia 2024 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 6 Stycznia 2024 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2024 -1.5... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mich@lik Opublikowano 12 Kwietnia 2024 Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2024 Dobra podsumowanie: Z pierwszego miejsca na ostatnie. Luka Doncic - OK. Później wymieniony dał jeszcze trochę tlenu dzięki Adebayo. LaMelo Ball - 22gp. Deandre Ayton - miał być hit a był kit. Dopiero gdy go wytrejdowałem coś tam pograł, ale słabo. Josh Giddey - mega rozczarowanie. Victor Wembanyama - jak na 5 rundę to steal. Walker Kessler - drugie rozczarowanie. Karl-Anthony Towns - 7r. wiele się nie spodziewałem, ale mógł się nie połamać. Anfernee Simons - oczekiwałem, że coś zagra po transferze Lilarda. Niestety gość do wyjebania z ligi. Kyle Kuzma - 9r? OK, ale tylko 70gp z tego w połowie przeszedł obok. Ben Simmons - bez komentarza. Miles Bridges - 11 r? Steal życia. Markelle Fultz - chyba od razu poszedł na FA. -- Bam Adebayo - ciekawe jak jego statystyki rozkładają się z Aytonem, ale chyba tu na plus Tyres Haluburton - liczyłem na więcej, do tego wypadł na wiele meczu Deni Avdija - kto by pomyślał, że to będzie najlepszy zawodnik Wizards od 20 meczu? Immanuel Quickley - całkiem OK Inni nie warci odnotowania. Zjebane rundy 2-4. Tak naprawdę, słaby draft z mojej strony. Dziękuje Wam za sezon. Ja nawet slotów już nie wykorzystam wszystkich. Do końca było ciekawie ale @jazzmen już chyba nie dogoni @Kraso. Gratulacje @szogo. @Stromile, to znów nie ten sezon na koronę Ja ze swojej strony, za rok obiecuje poprawę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi