ignazz Opublikowano 9 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2023 6 godzin temu, dannygd napisał(a): Jak tu z Toba Walczyć? ;D Sercem stala i wiara. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 10 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2023 (edytowane) @dannygd nie było tematu Edytowane 10 Października 2023 przez evitacre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 10 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Października 2023 5 godzin temu, evitacre napisał(a): @dannygd nie było tematu Nie wiem co, ale spoko ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 10 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2023 (edytowane) 2 godziny temu, dannygd napisał(a): Nie wiem co, ale spoko ;D No wiesz, taka typowa sytuacja ze najpierw piszesz żeby ktoś edycje ankiety odblokował a dopiero później sprawdzasz ze termin ustalony - edytowałem poprzedniego posta żeby Ci ciśnienia nie podnosić Edytowane 10 Października 2023 przez evitacre Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilŚlimak Opublikowano 10 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Października 2023 Toronto Raptors @KamilŚlimak 200 $ : Mikal Bridges 36 Kyle Kuzma 13 razem: 49 na draft zostaje: 151$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.TM Opublikowano 11 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2023 (edytowane) Moi keeperzy - Shai Gilgeous-Alexander 23 Anthony Edwards 23 Jalen Duren 12 Tyler Herro 16 Draft 15. kompletnie mi nie pasuje, może mi się uda draftować z telefonu, choć zdecydowanie wolałbym inny dzień. Edytowane 11 Października 2023 przez L.TM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
evitacre Opublikowano 11 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2023 U mnie keeperzy to Mobley, Jalen Williams, Mark Williams i Tyrese Maxey. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilson44 Opublikowano 11 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2023 u mnie keeperem Davis tylko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazi_24 Opublikowano 11 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2023 Boston Celtics 208$ Keeperzy: Derrick White - 10$ Robert Williams III - 16$ razem: 26$ zostaje na draft: 182$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bulek Opublikowano 11 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Października 2023 W dniu 9.10.2023 o 12:08, dannygd napisał(a): WOW! to mnie zaskoczyłeś A kogo mam zostawic skoro nikt sie nie nadaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 11 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Października 2023 W dniu 10.10.2023 o 22:11, KamilŚlimak napisał(a): Toronto Raptors @KamilŚlimak 200 $ : Mikal Bridges 36 Kyle Kuzma 13 razem: 49 na draft zostaje: 151$ Kamilu Ty zaczynasz z budżetem 200$ i bez keeperów - nie robimy transferu teamu, choć system yahoo Ci przyporządkował jak rozumiem. 20 godzin temu, L.TM napisał(a): Draft 15. kompletnie mi nie pasuje, może mi się uda draftować z telefonu, choć zdecydowanie wolałbym inny dzień Z tel sie bdb draftuje - ja wygrałem wtedy A co do ankiety, to przypominałem bardzo długo... nie mogłem dłużej czekać. 10 godzin temu, bulek napisał(a): A kogo mam zostawic skoro nikt sie nie nadaje Wesbrick za 11$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KamilŚlimak Opublikowano 12 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Października 2023 A to tego nie wiedziałem.. no trudno, jak tak to będziemy rzeźbić od zera chociaż Bridgesa szkoda.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 12 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Października 2023 (edytowane) Chłopaki - kilu graczy nowych z zeszłego sezonu nie zaznaczyło keeperów w systemie mimo ich mozolnego zbierania... ale też mieli niedograne mecze i jako nowi opcję, że zaczną kolejny sezon z budżetem 200$ i bez keeperów, albo z obniżonym budżetem i keeperami. Pytam @bulls2006 @Falki @vitek2k - proszę potwierdźcie stanowisko, bo nie chciałbym zatwierdzić keeperów i sfinalizować ligi przed draftem z niepełną informacją. Update: Wobec braku reakcji, poza @Falki - ustawiam Wam budżet 200$ i zero keeperów. Edytowane 13 Października 2023 przez dannygd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbarox Opublikowano 14 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2023 Po ostatnich doniesieniach na temat Milesa Bridgesa, proszę o wywalenie go z mojej listy keeperów. Oklahoma City Thunder - $213 Lauri Markkanen - $22 Chet Holmgren - $19 razem: $41 zostaje na draft: $172 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 15 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 Przypominam dziś draft o 21.30 Ciekawy wieczór swoja drogą, bo i wybory i mecz i draft - dużo powodów moze być do radości jak i smutku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 15 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 Nie wiem jakim cudem wg BBM jestem tak wysoko, chyba pierwszy raz wierzę w yahoo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackoso Opublikowano 15 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbarox Opublikowano 16 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2023 przecież ninja jest do zaorania, nie ma absolutnie szans, żeby Detroit miało 2x więcej punktów ode mnie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thompkins Opublikowano 16 Października 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Października 2023 2 godziny temu, qbarox napisał(a): przecież ninja jest do zaorania, nie ma absolutnie szans, żeby Detroit miało 2x więcej punktów ode mnie xD mnie się te projekcie z ninja podobają. 3 miejsce biorę w ciemno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dannygd Opublikowano 16 Października 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Października 2023 22 godziny temu, Jackoso napisał(a): @Jackoso a Ty nie zmieniłeś ligi na 18 zespołów? Chyba cos nie pykło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi