julekstep Opublikowano 18 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2023 simka za 10 min! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 18 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2023 od wprowadzenia 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 18 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2023 12 minut temu, julekstep napisał(a): nie no jak byśmy mieli robić kółko to od jakichś totalnych staroci tym razem jeśli byłoby możliwe to kozak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 18 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2023 Teraz, Koelner napisał(a): jeśli byłoby możliwe to kozak W sumie dwie pieczeni na jednym ogniu. Są i RL nazwiska, ale i 95% to będą no name Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 18 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2023 Jestem tutaj świeży, ale w moim odczuciu nie ma sensu robić draftu z ery dinozaurów. I tak draft z Ervinem to już odległa epoka a tutaj ktoś chce dalsze drafty wprowadzać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2023 Dzień 90 (na pierwszym miejscu goscie) Clippers 91 - Heat 98 play-by-play Celtics 121 - Nets 83 play-by-play Bucks 102 - Kings 125 play-by-play Suns 93 - Lakers 115 play-by-play Sonics 123 - Spurs 106 play-by-play Hawks 87 - Cavaliers 110 play-by-play Warriors 101 - Nuggets 130 play-by-play Mavericks 108 - Grizzlies 112 play-by-play Magic 116 - 76ers 107 play-by-play Knicks 133 - Timberwolves 140 play-by-play Pacers 109 - Pistons 107 play-by-play Wizards 99 - Hornets 95 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Andrew Bynum (Kings) - 8 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 18 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2023 18 minut temu, LAF napisał(a): Jestem tutaj świeży, ale ma sens robić draft z ery dinozaurów. I tak ok tutaj ktoś chce dalsze drafty wprowadzać Skróciłem ciut wypowiedz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 18 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2023 Piękny łin Dumnych SuperSonics w San Antonio! Ewidentnie zabrakło pogromcy Brooka Lopeza - Henry Simsa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2023 3 minuty temu, Alonzo napisał(a): Piękny łin Dumnych SuperSonics w San Antonio! Ewidentnie zabrakło pogromcy Brooka Lopeza - Henry Simsa. aye, na zachodzie powinni się cieszyć że na ostatniej prostej tego dużego trejdu Spurs jeszcze sobie zdowngradowali Odena do Monroe, bo zanosiło się na to że pozbędą się gorącego kartofla (KD i jego kontrakt) utrzymując poziom sportowy a tak to się przynajmniej osłabili Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 18 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2023 10 godzin temu, MarcusCamby napisał(a): Pozdro @eMeS! No cześć 1 godzinę temu, julekstep napisał(a): ja ciagle wierze w @eMeS jak ktos wie gdzie on pracuje ti niech da znac btw zrobi sie jakis donos pod wypierdolke (ze nie szanuje lgbt czy cus) zeby mogl sie skupic na tym co wazne! jebac dziwki 1 godzinę temu, MarcusCamby napisał(a): Ja osobiście wolałbym trzecie kółko nad tym nowym systemem @eMeS (bez urazy, przyjacielu!) Mi obecna forma w pełni odpowiada, a drafty z dawnych lat bym chętnie porobił, już nie mówię o samej chęci pogrania legendami dawnych lat Ale wiadomo, większość rządzi zawsze można polecieć na dwa baty i mieć dwie gry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 18 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2023 11 minut temu, julekstep napisał(a): aye, na zachodzie powinni się cieszyć że na ostatniej prostej tego dużego trejdu Spurs jeszcze sobie zdowngradowali Odena do Monroe, bo zanosiło się na to że pozbędą się gorącego kartofla (KD i jego kontrakt) utrzymując poziom sportowy a tak to się przynajmniej osłabili Pablo ma jeszcze 10 simkowych dni (czyli jakoś do łikendu ) na poprawę pod koszem, ale nie powiem.. też się zdziwiłem oddaniem Odena. Obaczymy czym nas na trade deadline zaskoczy. Goran Graczem Tygodnia! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 18 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2023 33 minuty temu, julekstep napisał(a): aye, na zachodzie powinni się cieszyć że na ostatniej prostej tego dużego trejdu Spurs jeszcze sobie zdowngradowali Odena do Monroe, bo zanosiło się na to że pozbędą się gorącego kartofla (KD i jego kontrakt) utrzymując poziom sportowy a tak to się przynajmniej osłabili Ach te twoje mądrości, które przeczą twojemu rankingowi i tabelkom, które robisz Na wyjeździe pokonałem Sonics z Zizicem i Simsem pod koszem, teraz przegrałem z Ezelim i Monroe u siebie. Ot simkowy rzut kostką. Ale pojawia się wspaniałą mentorsko-mędrcza narracja. Dziękuję, że jesteś Przyjacielu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2023 Teraz, Pablo81 napisał(a): Ach te twoje mądrości, które przeczą twojemu rankingowi i tabelkom, które robisz Na wyjeździe pokonałem Sonics z Zizicem i Simsem pod koszem, teraz przegrałem z Ezelim i Monroe u siebie. Ot simkowy rzut kostką. Ale pojawia się wspaniałą mentorsko-mędrcza narracja. Dziękuję, że jesteś Przyjacielu Proszę Przyjacielu! Dla dobra simki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 18 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2023 Teraz, julekstep napisał(a): Proszę Przyjacielu! Dla dobra simki! Jesteś fluberem simki. Dziękuję Na tak wiele spraw otwierasz mi oczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2023 2 minuty temu, Pablo81 napisał(a): Jesteś fluberem simki. a Ty jesteś.....hmmm.....Pablem81 simki! xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 18 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2023 3 minuty temu, Pablo81 napisał(a): Jesteś fluberem simki. Nie wywołuj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2023 3 minuty temu, Koelner napisał(a): Nie wywołuj! @fluber chcesz pograć w simkę? Knicks są wolni! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 18 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2023 5 minut temu, julekstep napisał(a): a Ty jesteś.....hmmm.....Pablem81 simki! xD Nie da się ukryć. 2 pierścienie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 18 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2023 2 minuty temu, Pablo81 napisał(a): Nie da się ukryć. 2 pierścienie! i oba z gwiazdką jechane na moich rankingach! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 18 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2023 Chłopaki, odejdźcie od ekranu i zajmijcie się prawdziwym życiem a nie symulacją Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi