Qcin_69 Opublikowano 7 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2023 Jawks jaki walec od dołączenia Josha Smitha… a wciąż gramy bez 2 podstawowych rezerwowych - Paula i Arizy Wieczorem Derby Ciechocinka, Sylwek chyba nieznacznym faworytem, ale nie poddajemy się Pacers w niezłym dołku, PO niezagrożone, ale HCA zaczyna stać pod znakiem zapytania w Indianie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 7 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2023 W dniu 6.09.2023 o 10:29, Koelner napisał(a): przerób mi ta fote, to jakis blad w systemie czy korpo ciul simuje bez świadków 161 ptk i 50 w ostatniej kwarcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 7 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2023 Dużo nie brakło do rekordu organizacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 7 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2023 3 minuty temu, SlaKB napisał(a): Dużo nie brakło do rekordu organizacji tak mi przykro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 7 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2023 23 minuty temu, elwariato napisał(a): przerób mi ta fote, to jakis blad w systemie czy korpo ciul simuje bez świadków 161 ptk i 50 w ostatniej kwarcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2023 3 godziny temu, elwariato napisał(a): przerób mi ta fote, to jakis blad w systemie czy korpo ciul simuje bez świadków 161 ptk i 50 w ostatniej kwarcie po co ma przerabiac wkladaj te torbe co zawsze zakladasz jak z chalupy wychodzisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 7 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2023 simka za 15 min Dzień 68 (na pierwszym miejscu goscie) Pacers 111 - Heat 123 play-by-play Lakers 94 - Kings 93 play-by-play Raptors 110 - Hawks 122 play-by-play Timberwolves 82 - Nets 107 play-by-play Suns 119 - Trailblazers 114 play-by-play Clippers 117 - Bulls 118 play-by-play Spurs 106 - Sonics 120 play-by-play Magic 97 - 76ers 98 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Monta Ellis (Kings) - 8 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 7 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Września 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2023 simka za 5 min Dzień 69 (na pierwszym miejscu goscie) Celtics 81 - Warriors 115 play-by-play Pistons 85 - Hawks 100 play-by-play Spurs 118 - Mavericks 103 play-by-play Timberwolves 84 - Nuggets 120 play-by-play Knicks 100 - Nets 103 play-by-play Heat 88 - Lakers 91 play-by-play Raptors 122 - Wizards 109 play-by-play Trailblazers 89 - Grizzlies 107 play-by-play Sonics 102 - Rockets 99 play-by-play Hornets 88 - Bulls 85 play-by-play Clippers 109 - Cavaliers 107 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Steve Francis (Pistons) - 6 Chris Kaman (Pistons) - 9 Stephen Curry (Raptors) - 5 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 8 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2023 (edytowane) Piękny okres gry Dumnych SuperSonics - 6 kolejnych W i pokonani m.in: Nuggets, Wolves, Spurs, czy dziś Rockets. Wieczorem mecz z Warriors i będzie można pokusić się o jakieś podsumowanie pierwszej części sezonu (bo dopiero wieczorem będę miał rozegrane 41 meczy). Edytowane 8 Września 2023 przez Alonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 8 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2023 H urrrrrrrrrrr A W innnnnnnnnn K uuuuuffffaaaaa S uuuuuuuuuuuuupeeeeeeer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 8 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2023 simka 3 min Dzień 70 (na pierwszym miejscu goscie) Bulls 85 - Lakers 142 play-by-play Cavaliers 114 - Wizards 120 play-by-play Pacers 117 - Magic 114 play-by-play Timberwolves 99 - Clippers 125 play-by-play Warriors 130 - Sonics 126 play-by-play Nuggets 123 - Hornets 118 play-by-play Heat 88 - Grizzlies 96 play-by-play Hawks 98 - Rockets 107 play-by-play Mavericks 95 - Kings 116 play-by-play Bucks 79 - Celtics 114 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 8 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2023 uff w koncu wygrana z "tuzami" ligi xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 8 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2023 Ale gangbang na Bulls Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 8 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 8 Września 2023 1 godzinę temu, Tecu napisał(a): Ale gangbang na Bulls szimka to siedlisko sodmyij Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2023 simka za 5 min Dzień 71 (na pierwszym miejscu goscie) Celtics 79 - Nuggets 102 play-by-play Wizards 102 - Bulls 117 play-by-play Sonics 111 - Heat 126 play-by-play Pacers 102 - Cavaliers 129 play-by-play Nets 99 - Kings 102 play-by-play Bucks 106 - Lakers 113 play-by-play Raptors 108 - Hornets 93 play-by-play 76ers 110 - Trailblazers 132 play-by-play Rockets 127 - Clippers 122 play-by-play Timberwolves 131 - Spurs 105 play-by-play Pistons 112 - Magic 121 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 9 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2023 Ten sezon wygląda o niebo lepiej od poprzedniego w Dumnych SuperSonics. W poprzednim w połowie sezonu miałem bilans 24-22, ale byłem po dobrym starcie na równi pochyłej, natomiast teraz w połowie sezonu miałem 18-16, co nie zapowiadało się dobrze, ale do g41 mam 24-17. W małych pkt. +/- poprzednio było -0,1 i się pogarszało, a teraz tez miałem jeszcze niedawno ujemny, ale aktualnie jest 0,7pkt. i jestem na 14 seedzie w tej kategorii (od 15go czyli Blazers wszyscy już są na minusie). Kolejna kwestia torotacja: W poprzednim sezonie niepotrzebnie sporo rotowałem szukając najlepszego rozwiązania i ewidentnie dołował mi Emeka, a Flynn grał fatalnie w s5 po dobrym starcie. DeRozana przerzucałem od sf w s5 do 6th mana jako na obwód. Moim podstawowym wysokim backupem był Ed Davis, który w tym sezonie jeszcze nawet nie zadebiutował. Rotoacje miałem 8-osobową + Dexter Pittman. Teraz przez cały sezon (McGrady dołączył po 5 meczach) gram 9-osobową rotacją + czasami na chwilę wyjdzie Caruso lub Ilyasova. Mam lepszego sf w s5 niż poprzednim sezonie (tam kombinowałem przemiennie z DeRozanem i Tadziem Youngiem bo nie miałem nikogo jako backup pg). Teraz obwód z ławki mi zapewnia Flynn, a w rezerwie jest jbc młody Caruso. McGrady nie zawsze już daje radę, ale i tu jest Hayward, ktory gdyby nie powrót do domu Tracyego grałby juz teraz w s5, a musi zaczekać na to do przyszłego sezonu. Różnice robi też DeRozan w s5 rozgrywający swój najlepszy sezon w karierze - 21,5pkt. (rekord) 6,4zb. 3,7as. i 3 prz. (rekord) liderując przy okazji w simce w kategorii steali. Jego postęp już opisywałem ostatnio. Oczywiście po sezonie podpisuję z nim nowy 5/6-letni kontrakt. Rekord punktowy notuje też Goran Dragic - 26,2pkt. ale lekko pogorszył mi się w zbiórkach (5,7) i asystach (7,5). Jednak z nim jako pg udało mi się zbilansować odpowiednio ilość strat -notuję ich mało 12,8 (6 miejsce), samemu wymuszając sporo u przeciwnika 14,3 (8 miejsce). Rozgrywam za to swój najlepszy sezon pod względem asyst - 25,5 (7 miejsce). Kolejny bardzo dobry i równy sezon gra też Brook Lopez, który poprawił nieco blok i zbiórkę, a dodając do tego pkt. steale i asysty notuje kolejne wszechstronne statsy. Biedrins i McGrady jako uzupełnienie s5 oddają nie wiele rzutów (wypoczęty po Hawks/BucksMcGrady na bardzo dobrych %), co daje mi 3 graczy zdobywających powyżej 20pkt. Z ławki świetny sezon gra Flynn (10pkt. 3,3as. 1,7prz. 52% FG, 94%FT) oraz jak wspomniałem wyżej McGradyego uzupełnia Hayward. Beasley jest produktywniejszy z ławki na pf mimo tych słabych % z gry. Swoje robi też Tyler Zeller jako podkoszowy klocek. Właśnie przegrałem z tankującymi Heat, ale mimo wszystko SuperSonics powinni się zameldować w playoffs i będziemy walczyć z Warriors (oni mnie sklepali na moim podwórku mecz wcześniej) o mistrzostwo Dywizji i 2 seed na Zachodzie. Zakładam jakieś 46-48W Go Dumni SuperSonics! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 9 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2023 simka za 5 min Dzień 72 (na pierwszym miejscu goscie) Raptors 108 - Cavaliers 97 play-by-play Heat 95 - Hawks 108 play-by-play Bulls 103 - Mavericks 126 play-by-play Sonics 84 - Knicks 107 play-by-play Pacers 142 - Celtics 127 play-by-play Jazz 101 - Hornets 114 play-by-play Grizzlies 113 - Magic 111 play-by-play Pistons 124 - Nets 106 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Pascal Siakam (Hawks) - 7 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 9 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2023 Na Wschodzie to 8 seed będzie miał więcej Winów niż drugi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 9 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2023 50 minut temu, Pablo81 napisał(a): Na Wschodzie to 8 seed będzie miał więcej Winów niż drugi. smieszne to i smutne zarazem atlantic hańbą calej szimki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi