julekstep Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 10 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Obecnie rotacje podkoszowych w szanujących się teamach tworzą: Starterzy: Trey Lyles, Dexter Pittman, Cole Aldrich, Kevin Seraphin, Richard Jefferson, Steven Adams, Thomas Bryant Backupy: Markieff Morris, Ian Mahinmi, Chris Kaman, Tyrus Thomas, Harry Giles, Jeremy Evans, Ryan Hollins, Taj Gibson, Noah Vonleh, Mike Muscala, OG Anuoby, Luke Kornet, Juancho, Michael Beasley Poważnie Julek uważasz, że Faried widząc co się dzieje na rynku, nie szukałby opcji znalezienia sobie minut? TIA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 simka za 3 min! Dzień 43 (na pierwszym miejscu goscie) Timberwolves 107 - Warriors 101 play-by-play Bucks 110 - Jazz 140 play-by-play Spurs 114 - 76ers 93 play-by-play Kings 114 - Rockets 111 play-by-play Sonics 110 - Grizzlies 98 play-by-play Raptors 101 - Wizards 108 play-by-play Lakers 120 - Nets 86 play-by-play Pistons 113 - Cavaliers 93 play-by-play Celtics 99 - Hawks 111 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: John Collins (Bucks) - 5 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Principe Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 k**** @Krzemo coś ty mi sprzedał... Za dobry ten Mirotic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 2 minuty temu, Principe napisał(a): k**** @Krzemo coś ty mi sprzedał... Za dobry ten Mirotic To go cutuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 4 godziny temu, Principe napisał(a): k**** @Krzemo coś ty mi sprzedał... Za dobry ten Mirotic miernotic>>>kahujawi i tyle w temacie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 simka za 15 min Dzień 44 (na pierwszym miejscu goscie) Mavericks 120 - Wizards 112 play-by-play Hornets 117 - Trailblazers 99 play-by-play Bulls 118 - Nuggets 110 play-by-play Pacers 138 - Timberwolves 134 play-by-play Magic 94 - Lakers 114 play-by-play Pistons 131 - Rockets 130 play-by-play Warriors 107 - Grizzlies 113 play-by-play Nets 108 - Jazz 128 play-by-play Clippers 131 - Kings 118 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Lavoy Allen (Hornets) - 2 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2023 simka za 5 min Dzień 45 (na pierwszym miejscu goscie) Rockets 106 - Celtics 115 play-by-play Pistons 128 - Bucks 95 play-by-play Wizards 109 - Hornets 121 play-by-play Heat 103 - Knicks 107 play-by-play Warriors 112 - Clippers 115 play-by-play Kings 107 - Spurs 82 play-by-play Raptors 132 - Magic 120 play-by-play Nets 73 - Hawks 116 play-by-play Mavericks 100 - Timberwolves 144 play-by-play Jazz 89 - Grizzlies 116 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Clint Capela (Kings) - 9 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 6 minut temu, julekstep napisał(a): simka za 10 min! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Dzień 46 (na pierwszym miejscu goscie) Hawks 95 - Nets 110 play-by-play 76ers 100 - Jazz 119 play-by-play Timberwolves 129 - Raptors 108 play-by-play Hornets 99 - Bucks 101 play-by-play Pacers 117 - Cavaliers 119 play-by-play Mavericks 98 - Heat 118 play-by-play Grizzlies 86 - Rockets 87 play-by-play Nuggets 119 - Warriors 116 play-by-play Trailblazers 116 - Pistons 140 play-by-play Clippers 113 - Magic 115 play-by-play Kings 133 - Suns 124 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Coś mi nie leżą Ci tankujący Bucks. Sezon temu dwa razy rozjechał mnie Ray McCallum, co kosztowało mnie Playoffs. Teraz widzę powtórka z rozrywki. Klay Thompsona chyba zmęczenie dopadło, bo 5/26 i to przeciwko fatalnemu w defensywie Monkowi. Wydaje mi się też, że Damian Jones notuje kolejnego game-winnera przeciwko mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 1 minutę temu, MarcusCamby napisał(a): Coś mi nie leżą Ci tankujący Bucks. Sezon temu dwa razy rozjechał mnie Ray McCallum, co kosztowało mnie Playoffs. Teraz widzę powtórka z rozrywki. Klay Thompsona chyba zmęczenie dopadło, bo 5/26 i to przeciwko fatalnemu w defensywie Monkowi. Wydaje mi się też, że Damian Jones notuje kolejnego game-winnera przeciwko mnie. Ale Pittman za to jak ladnie ja bym tego Noela to ze dwa mecze po kontuzji na wszelki wypadek jeszcze na ławce posadził przy takiej dyspozycji Dextera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 33 minuty temu, eMeS napisał(a): Ale Pittman za to jak ladnie ja bym tego Noela to ze dwa mecze po kontuzji na wszelki wypadek jeszcze na ławce posadził przy takiej dyspozycji Dextera Pittman w ostatnim czasie istny double-double machine! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 (edytowane) 3 godziny temu, MarcusCamby napisał(a): Coś mi nie leżą Ci tankujący Bucks. Sezon temu dwa razy rozjechał mnie Ray McCallum, co kosztowało mnie Playoffs. Właśnie to trochę dziwne, że taki dzik jak Ray McCallum nadal marnuje się na FA.. 3 godziny temu, eMeS napisał(a): Ale Pittman za to jak ladnie ja bym tego Noela to ze dwa mecze po kontuzji na wszelki wypadek jeszcze na ławce posadził przy takiej dyspozycji Dextera To był eMeS ten deal, który zapoczątkował karierę Sexy Dexyego: Cytat Cleveland Cavaliers - Seattle SuperSonics: CLE out: Jamaal Tinsley, Dexter Pittman CLE in: Horace Grant, Ramon Sessions, 1st Seattle '36, 1st Seattle'37 2nd Seattle'36 SEA out: Horace Grant, Ramon Sessions, 1st Seattle '36, 1st Seattle'37 2nd Seattle'36 SEA in: Jamaal Tinsley, Dexter Pittman 3 godziny temu, MarcusCamby napisał(a): Pittman w ostatnim czasie istny double-double machine! Serce roście patrząc na grę Dextera Pittmana! Edytowane 27 Sierpnia 2023 przez Alonzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 simka za 10 min! Dzień 47 (na pierwszym miejscu goscie) Knicks 123 - Bucks 117 play-by-play Hawks 113 - Warriors 120 play-by-play Bulls 122 - Celtics 118 play-by-play Nets 92 - Wizards 113 play-by-play Pacers 131 - Magic 103 play-by-play Cavaliers 91 - Raptors 130 play-by-play Pistons 95 - Hornets 105 play-by-play Rockets 101 - Mavericks 114 play-by-play Nuggets 105 - Lakers 85 play-by-play Grizzlies 103 - Spurs 129 play-by-play Clippers 133 - Trailblazers 128 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2023 Ingram przyszlosc Magic ... przyszlosc rywali na wschodzie wyglada dobrze xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 simka za 5 min Dzień 48 (na pierwszym miejscu goscie) Celtics 108 - Pacers 105 play-by-play Cavaliers 96 - 76ers 118 play-by-play Wizards 79 - Nuggets 101 play-by-play Jazz 117 - Timberwolves 119 play-by-play Magic 104 - Mavericks 95 play-by-play Pistons 111 - Spurs 120 play-by-play Knicks 129 - Bucks 89 play-by-play Bulls 129 - Trailblazers 110 play-by-play Suns 130 - Kings 136 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 widzę ze Laf ładnie zamieszałeś w bigosie i ten Doncic znowu staje się realny xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 2 godziny temu, Qcin_69 napisał(a): widzę ze Laf ładnie zamieszałeś w bigosie i ten Doncic znowu staje się realny xd koniecznie, najwieksza beka będzie jak przyjdzie czas podpisywać tych wszystkich grajków xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 simka za 5 min! Dzień 49 (na pierwszym miejscu goscie) Mavericks 90 - Lakers 93 play-by-play Raptors 124 - Jazz 128 play-by-play Clippers 87 - 76ers 99 play-by-play Sonics 113 - Pacers 124 play-by-play Nets 106 - Celtics 104 play-by-play Timberwolves 109 - Pistons 118 play-by-play Rockets 103 - Grizzlies 99 play-by-play Bulls 114 - Magic 120 play-by-play Kings 113 - Wizards 114 play-by-play Hornets 102 - Cavaliers 92 play-by-play Knicks 113 - Nuggets 121 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: John Wall (Cavs) - 2 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2023 Noel wrócił po długiej przerwie i od razu MVP w wyjazdowym meczu z Cavs! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi