kuba2419 Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 6 minut temu, julekstep napisał(a): Miał być dobry a nie przepłacony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 11 minut temu, Sylvinho. napisał(a): Josh Smith na blocku. Odpowiem tylko na konkretne oferty. wyczyść skrzynkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylvinho. Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 3 minuty temu, julekstep napisał(a): wyczyść skrzynkę Już Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 7 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Nic nie wynika z tych Twoich trade requestów eee Tadek już wytrejdowany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 1 minutę temu, julekstep napisał(a): eee Tadek już wytrejdowany? Przecież on już jest w Nuggets Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Teraz, kuba2419 napisał(a): Przecież on już jest w Nuggets ja to wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 3 minuty temu, julekstep napisał(a): eee Tadek już wytrejdowany? Miałem na myśli Markannena, Leonarda i Farieda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 5 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Miałem na myśli Markannena, Leonarda i Farieda Faried to się nadaje do tarcia chrzanu a Markannena i Kawhiego podmieniłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 1 minutę temu, julekstep napisał(a): Faried to się nadaje do tarcia chrzanu a Markannena i Kawhiego podmieniłem Ale zawsze poleci na FA i tam z waive ktoś go wyłapie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Teraz, julekstep napisał(a): Faried to się nadaje do tarcia chrzanu a Markannena i Kawhiego podmieniłem W momencie, gdy na pozycjach PF/C potrafi biegać Tony Snell brak TR to wyraz bardzo złej woli. Mi tam nie przeszkadza, chociaż podejrzewam że Faried miałby u mnie teraz pierwszy skład. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 (edytowane) Teraz, MarcusCamby napisał(a): W momencie, gdy na pozycjach PF/C potrafi biegać Tony Snell brak TR to wyraz bardzo złej woli. Mi tam nie przeszkadza, chociaż podejrzewam że Faried miałby u mnie teraz pierwszy skład. Tony Snell biega na PF/C w Mavs którzy mają 3 zdrowych graczy z pozycji PF/C (teraz już 3 i pół po Jefferson wrócił!) Edytowane 25 Sierpnia 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Teraz, julekstep napisał(a): Tony Snell biega na PF/C w Mavs którzy mają 3 zdrowych graczy z pozycji PF/C To czemu nie dajesz mu możliwości go podpisać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 1 minutę temu, MarcusCamby napisał(a): To czemu nie dajesz mu możliwości go podpisać? rok temu było pytanie czy ktokolwiek jest zainteresowany Fariedem -> nie było chętnych a rok temu był chyba ciut lepszy (a raczej ciut mniej słaby) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 1 minutę temu, julekstep napisał(a): rok temu było pytanie czy ktokolwiek jest zainteresowany Fariedem -> nie było chętnych a rok temu był chyba ciut lepszy (a raczej ciut mniej słaby) No to poleciał by na FA! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 1 minutę temu, julekstep napisał(a): rok temu było pytanie czy ktokolwiek jest zainteresowany Fariedem -> nie było chętnych a rok temu był chyba ciut lepszy (a raczej ciut mniej słaby) Boże, jaki beton. Widać, że PiSowiec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Przecież on ma ostatni rok kontraktu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Teraz, kuba2419 napisał(a): No to poleciał by na FA! ej ale Ty to akurat jesteś komiszem - też możesz rozpocząć procedurę TRową xD 1 minutę temu, MarcusCamby napisał(a): Boże, jaki beton. Widać, że PiSowiec japa tam Sławko-fanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Teraz, julekstep napisał(a): ej ale Ty to akurat jesteś komiszem - też możesz rozpocząć procedurę TRową xD Po robocie to zrobie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Obecnie rotacje podkoszowych w szanujących się teamach tworzą: Starterzy: Trey Lyles, Dexter Pittman, Cole Aldrich, Kevin Seraphin, Richard Jefferson, Steven Adams, Thomas Bryant Backupy: Markieff Morris, Ian Mahinmi, Chris Kaman, Tyrus Thomas, Harry Giles, Jeremy Evans, Ryan Hollins, Taj Gibson, Noah Vonleh, Mike Muscala, OG Anuoby, Luke Kornet, Juancho, Michael Beasley Poważnie Julek uważasz, że Faried widząc co się dzieje na rynku, nie szukałby opcji znalezienia sobie minut? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 25 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2023 1 minutę temu, MarcusCamby napisał(a): Obecnie rotacje podkoszowych w szanujących się teamach tworzą: Starterzy: Trey Lyles, Dexter Pittman, Cole Aldrich, Kevin Seraphin, Richard Jefferson, Steven Adams, Thomas Bryant Backupy: Markieff Morris, Ian Mahinmi, Chris Kaman, Tyrus Thomas, Harry Giles, Jeremy Evans, Ryan Hollins, Taj Gibson, Noah Vonleh, Mike Muscala, OG Anuoby, Luke Kornet, Juancho, Michael Beasley Poważnie Julek uważasz, że Faried widząc co się dzieje na rynku, nie szukałby opcji znalezienia sobie minut? A gdzie Miles Plumlee? Starter lidera zachodu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi