Koelner Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Od wypadnięcia Noela jestem 1-5 przy wcale nie takim ciężkim terminarzu. Mam wrażenie, że nawet Klaya byłoby mi łatwiej zastąpić, bo Thomas ofensywnie dałby radę wejść w jego buty. Niestety Aldemir i Pittman to zdecydowanie za słabi gracze, a Lavoy Allen to też poziom maksymalnie backupa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Godzinę temu, MarcusCamby napisał(a): Od wypadnięcia Noela jestem 1-5 przy wcale nie takim ciężkim terminarzu. Mam wrażenie, że nawet Klaya byłoby mi łatwiej zastąpić, bo Thomas ofensywnie dałby radę wejść w jego buty. Niestety Aldemir i Pittman to zdecydowanie za słabi gracze, a Lavoy Allen to też poziom maksymalnie backupa. Oh, jakbym ja chciał mieć takie problemy zdrowotne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2023 47 minut temu, Qcin_69 napisał(a): Oh, jakbym ja chciał mieć takie problemy zdrowotne akurat u Ciebie (gdzie masz z 10ciu rownerzednych grajkow) to co masz to mniejszy problem niz sam Noel u Camby'ego (ktorego ekipa z grubsza opiera sie na 2 graczach xD) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2023 simka to życie a w życiu najważniejsze jest zdrowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2023 9 minut temu, julekstep napisał(a): akurat u Ciebie (gdzie masz z 10ciu rownerzednych grajkow) to co masz to mniejszy problem niz sam Noel u Camby'ego (ktorego ekipa z grubsza opiera sie na 2 graczach xD) A gdzie piękny Evan? 19,8 pkt - 5,6 zb - 12 ast (najwięcej w lidze) - 1,9 stl Gdyby nie to, że trzy dni piłem na działce to miałem od początku sezonu plan, by Evana Turnera sposobem wrzucić do ASG. Ale zjebałeś, bo w niedzielę rano zrobiłeś za wcześnie simkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Evan jest fajny, niedoceniany, trochę dużo strat, ale to jest bardzo przyzwoity zawodnik, który ogarnia pozycje od 1 do 3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2023 25 minut temu, MarcusCamby napisał(a): A gdzie piękny Evan? 19,8 pkt - 5,6 zb - 12 ast (najwięcej w lidze) - 1,9 stl Gdyby nie to, że trzy dni piłem na działce to miałem od początku sezonu plan, by Evana Turnera sposobem wrzucić do ASG. Ale zjebałeś, bo w niedzielę rano zrobiłeś za wcześnie simkę serio chciales tego stat paddera.na SF przestawic? przeciez simka by pokarala takie kombimowanie kontuzja ciesz sie zatem ze piles! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2023 48 minut temu, julekstep napisał(a): akurat u Ciebie (gdzie masz z 10ciu rownerzednych grajkow) to co masz to mniejszy problem niz sam Noel u Camby'ego (ktorego ekipa z grubsza opiera sie na 2 graczach xD) AHA czyli to, ze zbudowałem tak mocarna kadre sprawia, ze można moich łamać bez konsekwencji? Wstydzilbys się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2023 (edytowane) 34 minuty temu, Qcin_69 napisał(a): AHA czyli to, ze zbudowałem tak mocarna kadre sprawia, ze można moich łamać bez konsekwencji? Wstydzilbys się Twoich lamac to przyjemnosc! Cambiego za to szkoda! #podwojnestandardy #komiszoszust Edytowane 21 Sierpnia 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Godzinę temu, Qcin_69 napisał(a): AHA czyli to, ze zbudowałem tak mocarna kadre sprawia, ze można moich łamać bez konsekwencji? Wstydzilbys się Jebac tankerów!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2023 1 godzinę temu, julekstep napisał(a): serio chciales tego stat paddera.na SF przestawic? przeciez simka by pokarala takie kombimowanie kontuzja ciesz sie zatem ze piles! Bardzo często łapał się do ASG i to z pole position Byłaby piękna historia, ale niestety simka gdzieś na parę dni wyleciała mi z głowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2023 simka za 5 min! Hawks nie grają, więc pewnie nie będzie kontuzji! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Godzinę temu, Krzemo napisał(a): Jebac tankerów!!! na pohybel im! za to z Tobą wypije Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Ale nudna kolejka. Bez emocji tu większość spotkań +10 różnicy i do tego nudny ten koniec szablonu bez days Jeden mecz na 5 drugi na 7 a reszta spora różnica. Bleh Wprowadźcie ten turniej w środku sezonu bo wieje nuda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Dzień 35 (na pierwszym miejscu goscie) Pistons 100 - Clippers 114 play-by-play Hawks 117 - Mavericks 123 play-by-play Cavaliers 138 - Magic 127 play-by-play Grizzlies 120 - Suns 114 play-by-play Pacers 101 - Rockets 114 play-by-play Hornets 104 - Warriors 126 play-by-play Wizards 98 - Nets 97 play-by-play Lakers 129 - Nuggets 113 play-by-play Raptors 108 - Celtics 110 play-by-play Trailblazers 98 - Jazz 130 play-by-play Knicks 97 - Bulls 102 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Jusuf Nurkic (Hawks) - 3 Harrison Barnes (Mavs) - 6 Bojan Bogdanovic (Celtics) - 3 Robert Covington (Blazers) - 4 Danny Green (Knicks) - 6 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2023 o nurek masz, kto mieczem wojuje itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2023 19 minut temu, LAF napisał(a): Greg za paczkę rolsow ( fajny SF w tej paczce musi być ) tak to widzę: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiwrona Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2023 Gobert co triple double dał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2023 19 godzin temu, MarcusCamby napisał(a): Niestety Aldemir i Pittman to zdecydowanie za słabi gracze, a Lavoy Allen to też poziom maksymalnie backupa. Sexy Dexy chyba jest na swojej górce simkowych możliwości i nadal jest co najwyżej 3 wysokim w rotacji. Szkoda, że się nie rozwinął bardziej. Masę ma, ta defensywa i zbiórka to by było to, ofensywnie mógłby też rzucać mniej, bo po co.. Co ciekawe z II rundy tamtego draftu ostali się w simce tylko on i Jordan Crawford - drugie moje simkowe rozczarowanie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi