Braveheart22 Opublikowano 14 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2023 Teraz, julekstep napisał(a): dobre złego początki! Albo Suns tegorocznymi Heat xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 14 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2023 (edytowane) Teraz, Braveheart22 napisał(a): Albo Suns tegorocznymi Heat xD nah, ciągle jedna kontuzja od tragedii ale miło że robisz fajny farewell tour Rayowi! Edytowane 14 Sierpnia 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 14 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2023 53 minuty temu, LAF napisał(a): @ignazz mówi się , że jak się jest na deficycie to nie można pić, ale to nie prawda. Można, ale z umiarem. Na tym polega odpowiedzialność jaka odpowiedzialności, jaki deficyt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2023 7 godzin temu, elwariato napisał(a): jaka odpowiedzialności, jaki deficyt Ja mam deficyt odpowiedzialności najwyżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2023 12 minut temu, ignazz napisał(a): Ja mam deficyt odpowiedzialności najwyżej co odjebales po pijaku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2023 29 minut temu, Koelner napisał(a): co odjebales po pijaku? Uwaga ogólna. Mi się udaje trzymać dietę bo są efekty i na wrześniowe granie wrócę zdecydowanie lżejszym bo już mam 10kg w dół a liczę na 5 kg ekstra. Wczoraj wypiłem litr lemoniady mango w ogródku piwnym i nie wyglądało to poważnie Dieta prosta 8+16 czyli zdecydowanie później jem śniadanie bo o 12:00 a na czczo ćwiczenia na spalenie 700kcal i sauna aby wywalić toksyny. Po odstawieniu alko które zatrzymuje wodę w organizmie zrobił się w dobę zrzut 1,8kg czyli tyle wody spadło od samego niedokarmienia alko. Teraz dziennie 0,2-0,3 kg powoli ale stabilnie. dieta taka ze jem co chce 12:00-20:00 ale dokładam potężna ilość wody poprzez co nie daje rady zjadać pełnych porcji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2023 aaaaa forma na sezon. to szybko zacząłeś ale piwko jedno nie zaszkodzi chyba że jesteś z tych co po jednym leci dalej to rozumiem tym bardziej że piwo samo w sobie nie jest najgorsze tylko co jesz do niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Po pierwszym u mnie od razu jest szóste. no chyba ze dobre piwo to wtedy gorzej … Docelowo wrócę do poprawnych piwnych nawyków ale na razie poszedłem w skrajność. I pilnuje wszystkiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2023 simka za 5 min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2023 @Pablo81 raz dwa trzy a raczej pa raz zero trzy Z Panem Komiszem zawsze grzecznie trzeba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Dzień 22 (na pierwszym miejscu goscie) Clippers 121 - Mavericks 112 play-by-play Knicks 83 - Suns 103 play-by-play Bucks 86 - Rockets 114 play-by-play Pacers 125 - Wizards 95 play-by-play Trailblazers 103 - Warriors 116 play-by-play Cavaliers 114 - Spurs 120 play-by-play Lakers 98 - Grizzlies 102 play-by-play Raptors 122 - Bulls 121 play-by-play Kings 100 - Pistons 122 play-by-play 76ers 101 - Heat 94 play-by-play Timberwolves 118 - Jazz 123 play-by-play ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aktualnie kontuzjowani: Aron Baynes (Pacers) - 8 Leon Powe (Spurs) - 103 Taj Gibson (Spurs) - 3 Gerald Wallace (Lakers) - 8 ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Kolejne mecze jutro! Tabela | Statystyki indywidualne | Statystyki drużynowe | Główna strona SimBasketu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Lista chętnych na Farieda rośnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Kontuzja Asika, 1-6 w ostatnich spotkaniach. Naturalny tank po Luke się zaczął Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Braveheart22 Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2023 2 godziny temu, julekstep napisał(a): Leon Powe (Spurs) - 103 Pamięta ktoś dłuższą kontuzję? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2023 21 minut temu, Braveheart22 napisał(a): Pamięta ktoś dłuższą kontuzję? Ja nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2023 53 minuty temu, Braveheart22 napisał(a): Pamięta ktoś dłuższą kontuzję? Derrick Rose miał długą, ale nie pamiętam czy też 100+ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Yao miał chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2023 31 minut temu, profesora napisał(a): W heat rozważne oferty za: *Bosh - spadający kontrakt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
profesora Opublikowano 15 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2023 8 minut temu, Alonzo napisał(a): Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi