człowiek...morza Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2023 @Szulim @RonnieArtestics miał bareta nad bridgesem, wiec jesli sie nie myle, to jesli Hawks podpisza Huntera, to Barrett do Pacers, a jeżeli @ernie9005 wyrówna, to dopiero wtedy Bridges do Pacers, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2023 dzięki @człowiek...morza - sprawdziłem 3 raz i masz rację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2023 1 minutę temu, człowiek...morza napisał(a): @Szulim @RonnieArtestics miał bareta nad bridgesem, wiec jesli sie nie myle, to jesli Hawks podpisza Huntera, to Barrett do Pacers, a jeżeli @ernie9005 wyrówna, to dopiero wtedy Bridges do Pacers, A dinwiddie to chyba spada do next tury, ani OKC ani suns go nie podpiszą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Teraz, RonnieArtestics napisał(a): A dinwiddie to chyba spada do next tury, ani OKC ani suns go nie podpiszą Tam jest, ze podpisuje Greena + jednego. pytanie czy maja siano? bo wg mnie nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2023 tak, wedle priorytetów podpisują obu - teraz pytanie czy ogarną z salary @kolader dawaj decyzję co do Huntera bo to jest małe domino Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2023 2 minuty temu, człowiek...morza napisał(a): Tam jest, ze podpisuje Greena + jednego. pytanie czy maja siano? oferta i tak znika bo była to reoferta do oferty Suns, który w momencie podpisu Vuca znika Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
człowiek...morza Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Teraz, Szulim napisał(a): tak, wedle priorytetów podpisują obu - teraz pytanie czy ogarną z salary a co jak nie ogarną? ja dostałem kiedyś za coś takiego w c*** karę xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2023 2 minuty temu, ozzy110 napisał(a): oferta i tak znika bo była to reoferta do oferty Suns, który w momencie podpisu Vuca znika Czyli dinwiddie spada do III tury, tak? Bo pacers w sumie rozważają zrobienie dla niego miejsca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2023 2 minuty temu, człowiek...morza napisał(a): a co jak nie ogarną? ja dostałem kiedyś za coś takiego w c*** karę xd i by dostali srogą karę, ale tu rację ma @ozzy110 nie zauważyłem że to była kontra także Spencer do 3 tury spada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2023 12 minut temu, Szulim napisał(a): tak, wedle priorytetów podpisują obu - teraz pytanie czy ogarną z salary @kolader dawaj decyzję co do Huntera bo to jest małe domino A ile mam czasu na decyzję? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2023 3 minuty temu, kolader napisał(a): A ile mam czasu na decyzję? 5.5c: Po rozstrzygnięciu głosowania, które może zakończyć się wcześniej, jeżeli zbierze się większość głosów, kluby podpisują zawodnika po I turze albo maksymalnie po III. Kluby muszą również podjąć ewentualne decyzje dotyczące wyrównywania oferty dla swoich RFA - maksymalnie 24 h po ogłoszeniu wyników głosowania. Brak decyzji w ciągu 24 h = brak wyrównania gracza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Nets nie wyrównują Huntera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2023 RFA update DeAndre Hunter -> Atlanta Hawks RJ Barrett -> Indiana Pacers ( @ernie9005 24h na decyzję) Miles Bridges nadal oczekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Cavs wyrównuja ofertę Pacers dla RJ Barretta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Podpisy zamknięte update: Immanuel Quickley -> Orlando Magic Tyler Herro -> Brooklyn Nets Josh Hart -> Washington Wizards Jakob Poetl -> Detroit Pistons S&T Bobby Portis -> Milwaukee Bucks Ivica Zubac -> Charlotte Hornets Draymond Green -> Oklahoma City Thunder Nikola Vucevic -> Phoenix Suns Spencer Dinwiddie -> spada do 3 tury Tobias Harris -> Washington Wizards Tim Hardaway Jr -> spada do 3 tury Cameron Johnson -> RFA wyrównana oferta Kings -> Cleveland Cavaliers Harrison Barnes -> Sacramento Kings DeAndre Hunter -> RFA nie wyrównane -> Atlanta Hawks RJ Barrett -> RFA wyrównane -> Cleveland Cavaliers Miles Bridges -> Indiana Pacers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RonnieArtestics Opublikowano 16 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2023 @ozzy110 umowa bridgesa : 26,4 + 27,6mln Player Option Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMM2121 Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Hunter równy kontrakt na wszystkie 4 lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogans2 Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2023 Godzinę temu, MMM2121 napisał(a): Hunter równy kontrakt na wszystkie 4 lata A u mnie Green @ozzy110 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi