Koelner Opublikowano 25 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 dobrze że @julekstep czuwa jak gajowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 25 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 @MarcusCamby niech Ci Turner służy @LAF niech Ci RoCo służy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 1 minutę temu, LAF napisał(a): @julekstep kiedy mamy wbić na dosc ? dam znać, ale ze 20 min luźno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 25 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 Teraz, Tecu napisał(a): @MarcusCamby niech Ci Turner służy @LAF niech Ci RoCo służy O'Quinn odrzucił większą różnicę w kontrakcie. Ja bym nie dzielił skóry na niedźwiedziu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 25 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 Teraz, MarcusCamby napisał(a): O'Quinn odrzucił większą różnicę w kontrakcie. Ja bym nie dzielił skóry na niedźwiedziu. Tak, mam może 1% Turner fajny, choć może już zjeżdżać. Cieszę się, że go trochę wymyśliłem dla simki i wywiązywał się ze swoich zadań wyśmienicie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzuLcU Opublikowano 25 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 14 minut temu, Cichy napisał(a): Wtedy mialo to dla mnie sens i malo dziur i mozna bylo uniknac podbijania po 22 Jest to jakiś pomysł, ale i tak w mojej ocenie wszystko by się rozgrywało w okolicach 22. Sam nie dawałem wcześniej MLE, bo chciałem wiedzieć jak rozwinie się sytuacja zawodników mnie interesujących. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 brak ofert w etapie - @Braveheart22 @Szulim @Ashigaru -> ale biorąc pod uwagę że jeden ma bana, drugi nie ma kasy na sensowne wzmocnienia a trzeci jest tankerem z prawie pełnym składem (chociaż akurat Bucks powinni choćby pod trade-assety bidować) to wypadło to b.fajnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 25 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 9 minut temu, julekstep napisał(a): jeden ma bana Na tym forum są bany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 1 minutę temu, Cichy napisał(a): Na tym forum są bany? ma bana na FA przez finanse xDDD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 26 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2023 I znów się skończy na tym, że zostanę z wolną kasą przed ostatnim etapem, bez możliwości wykorzystania wyjątków. Zjebałem to kompletnie. Trzeba było zastrzec birdy dla Conleya i Setha, a Asika podpisać jak sam się zaoferował. W sumie to nie wiem co chciałem osiągnąć tego nie robiąc... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 26 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2023 42 minuty temu, Roger napisał(a): I znów się skończy na tym, że zostanę z wolną kasą przed ostatnim etapem, bez możliwości wykorzystania wyjątków. Zjebałem to kompletnie. Trzeba było zastrzec birdy dla Conleya i Setha, a Asika podpisać jak sam się zaoferował. W sumie to nie wiem co chciałem osiągnąć tego nie robiąc... Z Asikiem fakt słabo bo nie chciał jakoś dużo a Birdy zawsze dobra rzecz przynajmniej byś mógł korzystać z wyjątków od razu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 26 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2023 1 godzinę temu, Roger napisał(a): I znów się skończy na tym, że zostanę z wolną kasą przed ostatnim etapem, bez możliwości wykorzystania wyjątków. Zjebałem to kompletnie. Trzeba było zastrzec birdy dla Conleya i Setha, a Asika podpisać jak sam się zaoferował. W sumie to nie wiem co chciałem osiągnąć tego nie robiąc... a mogles zaoferowac maxa Hardenowi - bylyby chociaz jakies emocje! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 26 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2023 3 godziny temu, Roger napisał(a): I znów się skończy na tym, że zostanę z wolną kasą przed ostatnim etapem, bez możliwości wykorzystania wyjątków. Zjebałem to kompletnie. Trzeba było zastrzec birdy dla Conleya i Setha, a Asika podpisać jak sam się zaoferował. W sumie to nie wiem co chciałem osiągnąć tego nie robiąc... Mnie od razu Twój ruch dziwił, ale myślałem że skoro odpuściłeś to będziesz atakował jakiegoś grubego zwierza. Skończyło się, że od pierwszej tury uderzasz po Conleya i Seth Curry do których miałeś potencjalne birdy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 26 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2023 Jakaś pomroczność jasna mnie złapała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 26 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2023 15 godzin temu, Qcin_69 napisał(a): Hawks-Suns ATL out: Juancho, R.Allen, L.Kornet ATL in:T.Ariza Suns in: Juancho, Allen, Kornet Auns out:Ariza @Braveheart22 To zostalo rozmienic jeszcze Meyersa na 3 minima;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LAF Opublikowano 26 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2023 @julekstep Jaką najmniejszą ilość graczy można mieć w swoim zespole ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 26 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2023 Teraz, LAF napisał(a): @julekstep Jaką najmniejszą ilość graczy można mieć w swoim zespole ? 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 26 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2023 37 minut temu, LAF napisał(a): @julekstep Jaką najmniejszą ilość graczy można mieć w swoim zespole ? jeszcze są waiversy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 26 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2023 19 godzin temu, Tecu napisał(a): @MarcusCamby niech Ci Turner służy @LAF niech Ci RoCo służy Nie rozumiem, czemu po prostu nie postawiłeś na jednego z nich jak już widziałeś, że obaj są podbijani przez innych GMów. ja sezon temu zrezygnowałem tak z JRicha jak Julek wyskoczy z MLE dla niego, a GM Warriors z MLE dla Beasleya. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 26 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2023 Dziwne że 3 ze mną podpisało w 2 etapie, cos się zjebało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi