SlaKB Opublikowano 2 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2023 1 minutę temu, julekstep napisał(a): nie masz kasy na obu, wybierz jednego Nie wiedziałem,że Adrien podpisał ze mną,w takim razie tylko Beaubois Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2023 Teraz, SlaKB napisał(a): Nie wiedziałem,że Adrien podpisał ze mną,w takim razie tylko Beaubois to skasuj simsa z tematu signs/cuts żeby nie było zamieszania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 2 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2023 21 minut temu, julekstep napisał(a): to skasuj simsa z tematu signs/cuts żeby nie było zamieszania Uaktualnisz stronkę? Czas już ustawić taktyki i jutro wystartować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2023 1 minutę temu, Pablo81 napisał(a): Uaktualnisz stronkę? Czas już ustawić taktyki i jutro wystartować przeciez pisalem pare postow wyzej ze zroboe to wieczorem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 2 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2023 4 minuty temu, julekstep napisał(a): przeciez pisalem pare postow wyzej ze zroboe to wieczorem Już jest wieczór! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2023 15 minut temu, kuba2419 napisał(a): Już jest wieczór! dla mnie wieczór zaczyna się ok 22 @Koelner ostatni wybrakowany skład Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 2 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2023 Jestem poza to jak jest wolny ktoś z tego co Ci podawałem to pickinij @julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2023 Teraz, Koelner napisał(a): Jestem poza to jak jest wolny ktoś z tego co Ci podawałem to pickinij @julekstep nikt, już hieny wybrały mogę ci coś dobrać wedle uznania JAK MI UFASZ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 2 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2023 @julekstep ufam ale już wybrałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2023 SKŁADY GOTOWE DO USTAWIANIA UWAGA - jakby ktoś miał sytuację, że przy kliknięciu 'ustaw' w taktyce jakiś ustawiony grajek znika to dawajcie znać Słynny Człowiek-Fuszerka (a.k.a @MarcusCamby) pozostawiał jakieś spacje przy niektórych nazwiskach i to psuje bazę (2 przypadki znalazłem, ale mogłem coś przeoczyć) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 2 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2023 2 godziny temu, kuba2419 napisał(a): Rockets: Out Valentine In Jeremy Evans Jak chłopak się rozwijał? Kiedy miał prime Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 2 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2023 ja mam w skladzie niejakiego williego hernana, i ty mnie sie nasowa pytanie, czy jesli wspomnianemu uciekł ten gomez, to czy adekwatnie nie bedzie on jakoś słabszy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 2 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2023 3 minuty temu, elwariato napisał(a): ja mam w skladzie niejakiego williego hernana, i ty mnie sie nasowa pytanie, czy jesli wspomnianemu uciekł ten gomez, to czy adekwatnie nie bedzie on jakoś słabszy ? mały problem przy kolejnym uploadzie będzie ok 6 minut temu, ignazz napisał(a): Jak chłopak się rozwijał? Kiedy miał prime tak że nikt go nie wziął nawet za min w ramach normalnego FA prime miał jeszcze u Ciebie ot taki przyzwoity IL-slot filler Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 2 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2023 43 minuty temu, ignazz napisał(a): Jak chłopak się rozwijał? Kiedy miał prime Postaram się mu uratować karierę @Alonzo@profesora @piotreksuper @Ice23@Szulim @LAF @SlaKB @Roger @RDG @Pablo81 @MarcusCamby @Qcin_69 @Braveheart22 @matiwrona @Principe @kahR @Ashigaru @eMeS @kolader @Sylvinho. taktyki zmieńcie w wolnej chwili, fajnie jakbyśmy w weekend mogli zacząć wklepywac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 3 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2023 @julekstep dodaj jak możesz na stronce zakładkę z rosterami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2023 4 minuty temu, LAF napisał(a): Jak chce prze simo wać to mam full roster i muszę na pale robić cut. Ma ktoś save bez tego ? ustaw graczy na IL-spotach Godzinę temu, Alonzo napisał(a): @julekstep dodaj jak możesz na stronce zakładkę z rosterami. done jeszcze 12 ekip nie ustawiło taktyki jbc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2023 brak taktyki na ten moment: @profesora @Ice23 @SlaKB @RDG2 @Braveheart22 @matiwrona @Principe @kahR @kolader @Sylvinho. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 3 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2023 40 minut temu, julekstep napisał(a): brak taktyki na ten moment: @profesora @Ice23 @SlaKB @RDG2 @Braveheart22 @matiwrona @Principe @kahR @kolader @Sylvinho. Może zaczniesz już klepać pierwszą wprowadzoną dwudziestkę? Nie będzie potem szoku, że tyle naraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 3 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2023 20 minut temu, MarcusCamby napisał(a): Może zaczniesz już klepać pierwszą wprowadzoną dwudziestkę? Nie będzie potem szoku, że tyle naraz. wklepywanie jest dla areczków! ( @kuba2419 @Krzemo ) dla zarządu to jest tworzenie power rankingów itp! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 3 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2023 Teraz, julekstep napisał(a): wklepywanie jest dla areczków! ( @kuba2419 @Krzemo ) dla zarządu to jest tworzenie power rankingów itp! A kiedy drogi szefie można się spodziewać power rankingu?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi