MarcusCamby Opublikowano 27 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2023 1 minutę temu, LAF napisał(a): Ale dlaczego nie liczy się moje 9 10 kto powiedział, że się nie liczy? Teraz, Cichy napisał(a): Zony oferta byla w czasie 21:19 forum (Twoja 21:14) chyba pokazuje, Tecu faktycznie juz mial 21:20 dziwny zegar. U mnie minęło 6 minut między tymi ofertami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 27 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2023 1 minutę temu, gimmie napisał(a): Nie zauważyłem że wrzuciłes MLE @Tecu więc zostaje z 5,2 Jak nie zauważyłeś to Twój błąd Jeżeli jednak zostaje 5,2L to wtedy Lin dostaje MLE Ale się porobiło, nie zazdroszczę @julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2023 4 minuty temu, Tecu napisał(a): Jeżeli tak to ja wracam do MLE dla Batuma. Efekt domina. no niestety to jest tak naprawdę największy minus obecnego systemu -> jedna zła oferta i się robi pierdolnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Principe Opublikowano 27 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2023 A no pojebałem xd ajajaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 27 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2023 (edytowane) 6 minut temu, julekstep napisał(a): true zmyliło mnie że tam pokazuje więcej 'minut temu', ale czas forumowy faktycznie się zgadza W sumie faktycznie to jest nieco dyskusyjne, ale chyba czas "minut temu" (jako czas rowniez formumowy) jest dokladniejszy... od teoretycznie 21:14:01 do teoretycznie 21:19:59 robi sie prawie 6 min @julekstep @MarcusCamby Edytowane 27 Lipca 2023 przez Cichy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2023 8 minut temu, gimmie napisał(a): Nie zauważyłem że wrzuciłes MLE @Tecu więc zostaje z 5,2 składałeś nawet ofertę tuż po Tecu bez podbijania Batuma (a podbicie Batuma było typowo reakcją na nieważny bid LAFa), więc to już trochę wygląda na wykorzystywanie okazji związanej z zamieszaniem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 27 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2023 2 minuty temu, Cichy napisał(a): W sumie faktycznie to jest nieco dyskusyjne, ale chyba czas "minut temu" (jako czas rowniez formumowy) jest dokladniejszy... od teoretycznie 21:14:01 do teoretycznie 21:19:59 robi sie prawie 6 min @julekstep @MarcusCamby To już Niech komisze decydują Ale fakt, że te "minut temu" jest dokładniejsze. Jak sobie poodświeżasz stronę to czasami twoja oferta i Tecu ma tą samą ilość minut, a czasem masz minutę krócej. To znaczy, że decydowały sekundy, ale na pewno było to powyżej 5 minut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2023 Teraz, MarcusCamby napisał(a): To już Niech komisze decydują Ale fakt, że te "minut temu" jest dokładniejsze. Jak sobie poodświeżasz stronę to czasami twoja oferta i Tecu ma tą samą ilość minut, a czasem masz minutę krócej. To znaczy, że decydowały sekundy, ale na pewno było to powyżej 5 minut. nie no ja od zawsze patrzyłem na ten czas forumowy co się wyświetla po przytrzymaniu kursora na dacie publikacji, więc tutaj oferta Heat zostaje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 27 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2023 9 minut temu, Tecu napisał(a): Ale się porobiło, nie zazdroszczę @julekstep nom a w realu ma jeszcze bardziej przejebane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2023 Teraz, elwariato napisał(a): nom a w realu ma jeszcze bardziej przejebane nom szczególnie jak jesteś na kasie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimmie Opublikowano 27 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2023 4 minuty temu, julekstep napisał(a): składałeś nawet ofertę tuż po Tecu bez podbijania Batuma (a podbicie Batuma było typowo reakcją na nieważny bid LAFa), więc to już trochę wygląda na wykorzystywanie okazji związanej z zamieszaniem Jednak w czasie trwania zegara powiedziałem że zostaje z ofertą 5,2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2023 Teraz, gimmie napisał(a): Jednak w czasie trwania zegara powiedziałem że zostaje z ofertą 5,2. no nie już było sporo po faktycznym końcu etapu (ostatnie ważne przebicie 22:14, Twój post 22:25) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 27 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2023 1 minutę temu, julekstep napisał(a): nom szczególnie jak jesteś na kasie ja nigdy nie byłem na kasie ani przy kasie choć przykre, że kpisz z ludzi pracy, ale w przypadku takiego nieroba to nie dziwi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimmie Opublikowano 27 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2023 Batum do Jazz Linn do Bulls i nie ma spiny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2023 1 minutę temu, gimmie napisał(a): Batum do Jazz Linn do Bulls i nie ma spiny. nie licząc tych wszystkich którzy dawali Linowi kontrakty brak ofert - @SzuLcU @Szulim (Lakers nie liczę bo mają prawie pełny roster i tak) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 27 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2023 @julekstep Królu złoty, po potwierdzeniu Bucks wrzucisz wymiany? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2023 Teraz, Pablo81 napisał(a): @julekstep Królu złoty, po potwierdzeniu Bucks wrzucisz wymiany? przed kliknięciem IV etapu będą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 27 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2023 4 minuty temu, julekstep napisał(a): przed kliknięciem IV etapu będą A tak jutro np? Łatwiej mi będzie zaplanować następna rundę FA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 28 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2023 6 minut temu, Szulim napisał(a): Boston 1. Aron Baynes min 2. Al Horford min 3. Zach Randolph min 4. DeMarre Carrol min 5. Nicolas Batum min 6. Tayshaun Prince min 7. Shannon Brown min 8. Ben Gordon min 9. Mike Conley min 10. Bogdan Bogdanovic min mam wrażenie że celujesz w za drogich graczy masz 2,5 bańki i 4 sloty do zapełnienia - przy takiej ofercie ja mogę wpisać tylko ze 3 grajków do gierki (zgodnie z -> Wszystkie umowy jakie zostały zaproponowane muszę mieścić się pod Luxuary. W przypadku gdy jedna lub więcej ofert może powodować przekroczenie Luxuary przy simowaniu, to taka oferta lub oferty nie będą brane pod uwagę i nie będą wklepane do programu przed simowaniem. ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 28 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2023 @julekstep wpisałbyś wszystkich i niech simka wylosuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi