gimmie Opublikowano 27 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2023 Jeśli @LAF wycofuje posta z 5 mln dla Batuma to nie przebijam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 27 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2023 Kolejne 5 minut od @Pablo81 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2023 1 minutę temu, Pablo81 napisał(a): San Antonio Spurs 1. Leon Powe -2.000.000, 2 lata, 0% (MLE*) - przebite - wycofane 2. Will Barton- 1.440.00, 5 lat, 10% (LLE*). 3. Kamiński - LLE - wycofuje - ma wyższą ofertę. 4. Baynes - LLE ***Prawidłowe LLE* dla Bartona*** Teraz, MarcusCamby napisał(a): Kolejne 5 minut od @Pablo81 nope oferta nieważna - Frank nie dostał podwyżki (to była reakcja @LAF na nieprawidłowy post @Principe, więc się nie liczy) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 27 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2023 Teraz, julekstep napisał(a): nope oferta nieważna - Frank nie dostał podwyżki (to była reakcja @LAF na nieprawidłowy post @Principe, więc się nie liczy) Czyli wychodzi, że koniec i oferta Pablo już nieważna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2023 wszystko się już całkiem popierdoliło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 27 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2023 1 minutę temu, julekstep napisał(a): nope oferta nieważna - Frank nie dostał podwyżki (to była reakcja @LAF na nieprawidłowy post @Principe, więc się nie liczy) Czyli usuwam i zostaje z LLe dla Kamyka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2023 Teraz, Pablo81 napisał(a): Czyli usuwam i zostaje z LLe dla Kamyka? tak, ale się już i tak potężny burdel zrobił xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 27 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2023 Teraz, julekstep napisał(a): wszystko się już całkiem popierdoliło Na moje to w tej sytuacji, wszystkie oferty po mojej już nieważne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 27 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2023 po mojej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 27 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2023 Teraz, julekstep napisał(a): tak, ale się już i tak potężny burdel zrobił xD To wypierdalam ten post. Może burdel się zmniejszy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 27 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2023 (edytowane) a Twoja to nie bylo ostatnie przebicie? @MarcusCamby Edytowane 27 Lipca 2023 przez Cichy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 27 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2023 Teraz, julekstep napisał(a): tak, ale się już i tak potężny burdel zrobił xD Czemu? Oferta Pablo nieważna, podbicia nie ma i tura zamknięta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 27 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2023 5 minut temu, gimmie napisał(a): Jeśli @LAF wycofuje posta z 5 mln dla Batuma to nie przebijam Jeżeli tak to ja wracam do MLE dla Batuma. Efekt domina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 27 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2023 moją tez możeta sobie uniewaznić, bo i tak mi sie to nie podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 27 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2023 Teraz, Cichy napisał(a): a Twoja to nie bylo ostatnie przebicie? @MarcusCamby Wychodzi, że tak, więc oferty Profesora i Tecu już nieważne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2023 Teraz, MarcusCamby napisał(a): Czemu? Oferta Pablo nieważna, podbicia nie ma i tura zamknięta. tak też uczyniłem ale zaraz się zaczną narzekania wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2023 o jeszcze Wolves się załapali w ostatniej minucie, ale bez przebicia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimmie Opublikowano 27 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2023 Teraz, Tecu napisał(a): Jeżeli tak to ja wracam do MLE dla Batuma. Efekt domina. Nie zauważyłem że wrzuciłes MLE @Tecu więc zostaje z 5,2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 27 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2023 (edytowane) Zony oferta byla w czasie 21:19 forum (Twoja 21:14) chyba pokazuje, Tecu faktycznie juz mial 21:20 Edytowane 27 Lipca 2023 przez Cichy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 27 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2023 1 minutę temu, LAF napisał(a): Ale dlaczego nie liczy się moje 9 10 Twoje 10 000 000 się liczy Wizards 11 000 000 jest nieważne (bo oferta nieprawidłowa ze zmniejszoną liczbą lat) 1 minutę temu, Cichy napisał(a): Zony oferta byla w czasie 21:19 forum (Twoja 21:14) chyba pokazuje, Tecu faktycznie juz mial 21:20 true zmyliło mnie że tam pokazuje więcej 'minut temu', ale czas forumowy faktycznie się zgadza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi