kuba2419 Opublikowano 25 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 1 minutę temu, Roger napisał(a): Zgoda. Ewentualnie pozostają jednorazowe oferty wysyłane do jednej osoby i tyle. I na koniec głosowanie jawne kto gdzie ma iść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 25 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 FA w tej formie jest zajebiste. W BeGM to się ciągnie niemiłosiernie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gimmie Opublikowano 25 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 Dla tj i Erica oczywiście Min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 25 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 sporo będzie przepłaceń Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 25 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 19 minut temu, julekstep napisał(a): @Koelner a wiesz że minima można wycofywać bez przebijania? xD teraz już tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 25 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 4 minuty temu, julekstep napisał(a): z jednej wkurwia (95% ofert wysyłanych w ostatnich 10ciu minutach) z drugiej ma swój urok (w sumie śmieszna licytacja i można fajnie pokombinować....jak się akurat ma czas na koniec etapu) Ja niestety zazwyczaj nie mam czasu i napierdalam oferty z telefonu o ile mi się przypomni. Oczywiście to tylko i wyłącznie moj problem, ale pewnie też z tego powodu podnoszę tą kwestię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 25 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 Teraz, SlaKB napisał(a): Ja niestety zazwyczaj nie mam czasu i napierdalam oferty z telefonu o ile mi się przypomni. Oczywiście to tylko i wyłącznie moj problem, ale pewnie też z tego powodu podnoszę tą kwestię Zawsze możesz kogoś poprosić, ja często jestem, a jak mnie nie ma, to proszę @eMeS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 2 minuty temu, LAF napisał(a): Roco 4 , 3 0 % weź to popraw xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 25 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 3 minuty temu, RDG2 napisał(a): philly 1. gorgui dieng - 8 000 000 - 5 lat - wycofane 2. anthony randolph - 7 000 000 - 5 lat - wycofane 3. ramon sessions - 4 800 000 - 3 lata - wycofane 4. tim hardaway jr - 1 572 141 - 5 lat - wycofane 5. Andrew Bogut - 8 000 000 - 3 lata - wycofane 6. Gorgui Dieng - 10 000 000 - 5 lat - 10% - wycofane 7. deandre jordan - 5 000 000 - 5 lat - wycofane 8. otto porter - 4 800 000 - 4 lata 9. gorgui dieng - 11 000 000 - 5 lat - 10% 10. tim hardaway jr - 4 000 000 - 5 lat - 5% 11. lamarcus aldridge - 2 000 000 - 3 lata To już masz 21,8mln a masz Philadelphia 76ers $21 372 141 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 25 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 4 minuty temu, Pablo81 napisał(a): FA w tej formie jest zajebiste. W BeGM to się ciągnie niemiłosiernie. Pod względem tego jak długo trwa FA jest jak najbardziej ok, z drugiej strony często podczas przebijania mamy jakieś oferty na wariata klepane na szybko, nie wiem czy tak to powinno wyglądać, ale oczywiście nie chciałbym przedluzac FA Teraz, MarcusCamby napisał(a): Zawsze możesz kogoś poprosić, ja często jestem, a jak mnie nie ma, to proszę @eMeS Poproszenie to nie to samo niż samemu reagowanie na to co się dzieje, właśnie w tym caly problem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RDG2 Opublikowano 25 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 1 minutę temu, kolader napisał(a): To już masz 21,8mln a masz Philadelphia 76ers $21 372 141 to lma niewazny trudno;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 25 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 1 minutę temu, RDG2 napisał(a): to lma niewazny trudno;) Nie że nieważny tylko sztucznie podbijasz mi kwote nie mając miejsca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 25 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 Dla mnie jest ok (lata przyzwyczajenia pewnie....), godzina zakonczenia mogla by byc wczesniejsza, np. 21. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 1 minutę temu, kolader napisał(a): Nie że nieważny tylko sztucznie podbijasz mi kwote nie mając miejsca i tak dostał 2 MLE chwilę potem, więc pod tym względem specjalnie nie zaburzył ehhh a już prawie koniec był Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 25 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 Kolejne 5 minut od nowa @julekstep po ofercie Satoransky? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 25 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 1 minutę temu, julekstep napisał(a): i tak dostał 2 MLE chwilę potem, więc pod tym względem specjalnie nie zaburzył A to nie wiedziałem że można złożyć oferty na większe kwoty niż się posiada cap space Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 Teraz, kolader napisał(a): A to nie wiedziałem że można złożyć oferty na większe kwoty niż się posiada cap space no nie można, dlatego oferta 76ers dla LMA nie będzie brana pod uwagę -> ale etapu jako takiego nie zaburzyła specjalnie 1 minutę temu, MarcusCamby napisał(a): Kolejne 5 minut od nowa @julekstep po ofercie Satoransky? 3 minuty temu, julekstep napisał(a): ehhh a już prawie koniec był Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 25 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 wywołałem go za min i jak się rzucili xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 1 minutę temu, LAF napisał(a): Walka o RoCO trwa od paru ofert to walczysz sam ze sobą xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 25 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 20 minut temu, SlaKB napisał(a): Ej Panowie, ja mam takie pytanko czy obecny system FA Was nie wkurwia? Ktoś ma pomysły na coś lepszego? Ja generalnie dostaje szału jak mam się licytować co minutę tutaj z kimś i dodatkowo wieczory zazwyczaj mam zajęte.. tylko pytanie czy możemy wymyślić coś lepszego? Wtedy mialo to dla mnie sens i malo dziur i mozna bylo uniknac podbijania po 22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi