Szulim Opublikowano 23 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2023 8 minut temu, julekstep napisał(a): tylko 1sza oferta wchodzi - na pozostałe (uwzględniając to że trzeba jeszcze zapełnić sloty w ekipie) C's nie mają kasy BIEDAKU! Sorry, zapomniałem ze jak się pierwsza nie podpisze to idą kolejne trzeba chyba jakiś space zwolnić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 23 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2023 7 minut temu, julekstep napisał(a): 3 ostatnie oferty nieważne (kasa) hard cap? do ilu jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 23 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2023 5 minut temu, Koelner napisał(a): hard cap? do ilu jest? 80mln Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 23 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2023 brak ofert w etapie (Suns z wiadomych przyczyn nie liczę @RDG2 @SzuLcU Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 23 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2023 2 minuty temu, julekstep napisał(a): brak ofert w etapie (Suns z wiadomych przyczyn nie liczę @RDG2 @SzuLcU A @RDG2 ma prawie 22mln do wydania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 23 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2023 Arenas i Pekovic zostają -> pełna kultura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 23 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2023 Teraz, Koelner napisał(a): Arenas i Pekovic zostają -> pełna kultura Mitch McGary zostaje na LLE i zapowiada się przedłużenie *LLE w kolejnym sezonie tak się buduje kulturę organizacji!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 23 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2023 Lol. O'Quinn co odjebał. Graty @eMeS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eMeS Opublikowano 23 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2023 1 minutę temu, MarcusCamby napisał(a): Lol. O'Quinn co odjebał. Graty @eMeS jak to mowia... kultura organizacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 24 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2023 Brawo Ray Allen! Wrocil w końcu do swojego ukochanego GMa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 25 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 ale elegancko na razie idzie FA- Pacers osłabieni brakiem Noela, Blazers bez żadnego podpisu xd Picki 42’ zapowiadają się zajebiscie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 1 minutę temu, Qcin_69 napisał(a): ale elegancko na razie idzie FA- Pacers osłabieni brakiem Noela, Blazers bez żadnego podpisu xd Picki 42’ zapowiadają się zajebiscie fajnie wypatrzyłeś tego Portera! dzięki! copy-paste Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 25 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 Godzinę temu, julekstep napisał(a): fajnie wypatrzyłeś tego Portera! dzięki! copy-paste kto inny musiał go wypatrzyć! Zreszta dziwi mnie Twój entuzjazm skoro szans podpisania go w rywalizacji z Hawks jest żadna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RDG2 Opublikowano 25 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 moja oferta dla boguta pojawila sie w tym samym momencie co lal- jak ja skladalem jej nie bylo. teraz czas posta jest inny bo je polaczylo, mam nadzieje ze zaakceptujecie to wycofanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 @Koelner a wiesz że minima można wycofywać bez przebijania? xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 25 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 @Roger skrzynkę masz pełną Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 25 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 Niemożliwe bo nie mam żadnej wiadomości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlaKB Opublikowano 25 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 Ej Panowie, ja mam takie pytanko czy obecny system FA Was nie wkurwia? Ktoś ma pomysły na coś lepszego? Ja generalnie dostaje szału jak mam się licytować co minutę tutaj z kimś i dodatkowo wieczory zazwyczaj mam zajęte.. tylko pytanie czy możemy wymyślić coś lepszego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roger Opublikowano 25 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 Zgoda. Ewentualnie pozostają jednorazowe oferty wysyłane do jednej osoby i tyle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 25 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2023 (edytowane) 2 minuty temu, SlaKB napisał(a): Ej Panowie, ja mam takie pytanko czy obecny system FA Was nie wkurwia? Ktoś ma pomysły na coś lepszego? Ja generalnie dostaje szału jak mam się licytować co minutę tutaj z kimś i dodatkowo wieczory zazwyczaj mam zajęte.. tylko pytanie czy możemy wymyślić coś lepszego? z jednej wkurwia (95% ofert wysyłanych w ostatnich 10ciu minutach) z drugiej ma swój urok (w sumie śmieszna licytacja i można fajnie pokombinować....jak się akurat ma czas na koniec etapu) Edytowane 25 Lipca 2023 przez julekstep Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi