Ashigaru Opublikowano 18 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2023 Przeoczyłem. Poprawiłem pick. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 19 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 Przeglądnąłem QO do 2026. Tegoroczne oferty (6 x QO) to wyrównanie rekordu z 2037 gdy tez 6 graczy dostalo QO. Z.Lavine moze pomoc pobic rekord;) 2041 - 6 A.Gordon, M.Smart, N.Jokic, E.Payton, J.Randle, J.Embid 2040 - 4 V.Oladipo, G.Antekumpo, R.Gobert, McCollum 2039 - 4 D.Green, B.Beal, D.Lillard, A.Davis 2038 - 4 K.Irving, K.Leonard, J.Buttler, K.Thompson 2037 - 6 P.George, D.Favors, Monroe, H.Whiteside, J.Wall, D.Cousins 2036 - 4 B.Griffin, S.Curry, J.Harden, J.Holiday 2035 - 5 B.Lopez, D.Rose, K.Love, Westbrook 2034 - 1 G.Oden 2033 - 4 P.Millsap, R.Gay, R.Rondo, B.Roy 2032 - 4 A.Bogut, D.Williams, C.Paul, A.Bynum 2031 - 4 Okafor, A.Jefferson, D.Howard, J.Smith 2030 - 1 L.James 2029 - 2 A.Stoudamire, Boozer 2028 - 2 G.Wallace, T.Parker 2027 - 4 D.Nowitzki, A.Kirilenko, L.Hughes, J.Terry 2026 - 4 K.Bryant, A.Iverson, R.Allen, T.Duncan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 19 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 dawaj @elwariato cpu bo Ty jesteś w tym etapie kluczowy xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 19 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 36 minut temu, Koelner napisał: dawaj @elwariato cpu bo Ty jesteś w tym etapie kluczowy xD julek wie co robić plus tak jestem krolem 2rd szkoda ze to nie 1 i ze mi jakkolwiek zależy na dobro sasiedzkich relacjach, bo z tylona pickami to z tydzien bym mógł sie zastanawiać xD 45 minut temu, Cichy napisał: Przeglądnąłem QO do 2026. Tegoroczne oferty (6 x QO) to wyrównanie rekordu z 2037 gdy tez 6 graczy dostalo QO. Z.Lavine moze pomoc pobic rekord;) 2041 - 6 A.Gordon, M.Smart, N.Jokic, E.Payton, J.Randle, J.Embid 2040 - 4 V.Oladipo, G.Antekumpo, R.Gobert, McCollum 2039 - 4 D.Green, B.Beal, D.Lillard, A.Davis 2038 - 4 K.Irving, K.Leonard, J.Buttler, K.Thompson 2037 - 6 P.George, D.Favors, Monroe, H.Whiteside, J.Wall, D.Cousins 2036 - 4 B.Griffin, S.Curry, J.Harden, J.Holiday 2035 - 5 B.Lopez, D.Rose, K.Love, Westbrook 2034 - 1 G.Oden 2033 - 4 P.Millsap, R.Gay, R.Rondo, B.Roy 2032 - 4 A.Bogut, D.Williams, C.Paul, A.Bynum 2031 - 4 Okafor, A.Jefferson, D.Howard, J.Smith 2030 - 1 L.James 2029 - 2 A.Stoudamire, Boozer 2028 - 2 G.Wallace, T.Parker 2027 - 4 D.Nowitzki, A.Kirilenko, L.Hughes, J.Terry 2026 - 4 K.Bryant, A.Iverson, R.Allen, T.Duncan nom i w tym roku dodatkowo zaden niewart Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 19 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 @gimmie i @Tecu i mamy komplet. @julekstep rozlosuje i rozpisze i startujemy z FA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 19 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 32 minuty temu, Pablo81 napisał: @julekstep rozlosuje i rozpisze i startujemy z FA do @julekstep pisze się "rozlosuj migiem" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 19 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 10 minut temu, Koelner napisał: do @julekstep pisze się "rozlosuj migiem" Rozlosuj, raz! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 jestescie nieznosni za kare poszedlem do biura 2 godziny temu, elwariato napisał: julek wie co robić plus tak jestem krolem 2rd szkoda ze to nie 1 i ze mi jakkolwiek zależy na dobro sasiedzkich relacjach, bo z tylona pickami to z tydzien bym mógł sie zastanawiać xD masz 2 sloty w skladzie wiec tak srednio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 19 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 Godzinę temu, julekstep napisał: jestescie nieznosni za kare poszedlem do biura masz 2 sloty w skladzie wiec tak srednio cienias tak w lato do roboty bede cutowal i pickował na zmianę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuba2419 Opublikowano 19 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 2 godziny temu, Krzemo napisał: Oddam za darmo Nikole Miroricia lub rozmienienie na inne spadające kontrakty. 1 godzinę temu, Ice23 napisał: Sacramento Kings odda za darmo : Joakim Noah Solidny podkoszowy, na przyjemnym, spadajacym po przyszlym sezonie kontrakcie. 36 minut temu, profésora napisał: To ja tez mogę za free oddać bradleya, jak ktoś chce Kasztanów to nawet za darmo nie wiem czy będzie chciał xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 19 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 1 minutę temu, kuba2419 napisał: Kasztanów to nawet za darmo nie wiem czy będzie chciał xD jakie kasztany? w sezonie to były assety w negocjacjach xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 19 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 6 minut temu, Koelner napisał: jakie kasztany? w sezonie to były assety w negocjacjach xD Przecież do każdego z Nich trzeba było w sezonie dopłacać A teraz przed FA to tym bardziej Jak już @eMeS nie wziął to tylko @Roger ostatnia szansa, że zmieni politykę na ostatniej prostej, ale widzę idzie odważnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cichy Opublikowano 19 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 6 minut temu, kuba2419 napisał: Kasztanów to nawet za darmo nie wiem czy będzie chciał xD Te kasztany sa lepsze niz to co masz na rezerwie i co wywalczysz na FA:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 11 minut temu, gimmie napisał: Jazz IsaiahHartenstein lub ten DennisSmith Jr. mysle ze jak gimmie zrobil sobie manifestacje tego ze ktoregos z nich pickuje to ktoregos z nich powinien dostac moze nawet dwoch! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 19 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 4 minuty temu, julekstep napisał: mysle ze jak gimmie zrobil sobie manifestacje tego ze ktoregos z nich pickuje to ktoregos z nich powinien dostac moze nawet dwoch! Temat FA już gotowy do otwarcia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 19 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 2 minuty temu, MarcusCamby napisał: Temat FA już gotowy do otwarcia? nope Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ice23 Opublikowano 19 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 25 minut temu, kuba2419 napisał: Kasztanów to nawet za darmo nie wiem czy będzie chciał xD Także, tego..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 19 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 7 minut temu, Ice23 napisał: Także, tego..... A tam Lakers nie zastrzegli już birdow i nie mają capu przypadkiem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 19 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 2 minuty temu, Pablo81 napisał: A tam Lakers nie zastrzegli już birdow i nie mają capu przypadkiem? Już przerabialiśmy to rok temu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotreksuper Opublikowano 19 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2023 Jeśli weszły te zmiany to cofnijcie deal ale jeśli nie weszły to korzystam z tej luki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi