ozzy110 Opublikowano 6 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2023 Teraz, ernie9005 napisał: Czyli jak nic nie zrobie to moi rfa zostaja z qo? A co dzieje sie z zawodnikami two way, co do ktorych nie zrzuci sie qo i nikt ich nie podpisze ? Pozostana jako moi two way? Ja jestem zdania, że tak zostaną twoim TW. Ale to pytanie do rady Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogans2 Opublikowano 6 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2023 13 minut temu, ernie9005 napisał: Czyli jak nic nie zrobie to moi rfa zostaja z qo? A co dzieje sie z zawodnikami two way, co do ktorych nie zrzuci sie qo i nikt ich nie podpisze ? Pozostana jako moi two way? Mozesz odrzucic QO jezeli nie chcesz juz goscia, uwazasz ze QO jest za wysokie. Jak nikt mu nic nie zaoferuje podczas FA to zostanie u Ciebie na przyszly sezon Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szulim Opublikowano 6 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2023 59 minut temu, ernie9005 napisał: Czyli jak nic nie zrobie to moi rfa zostaja z qo? A co dzieje sie z zawodnikami two way, co do ktorych nie zrzuci sie qo i nikt ich nie podpisze ? Pozostana jako moi two way? Uproszczenie odnośnie zawodników Two-way: dostają automatycznie przedłużenie QO i jeśli nie dostaną żadnej oferty lub z nich zrezygnujecie znikną z cap holdów bez obowiązkowej umowy. To z pierwszej strony - i tak, jeśli nie dostaną umowy i będą kwalifikować się na ponowny TW to będziesz mógł ich ponownie zostawić na TW na kolejny rok jesli się mylę to niech @karpik mnie poprawi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alonzo Opublikowano 7 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2023 Orlando Magic Chuma Okeke - oferuję QO Immanuel Quickley - oferuję QO Haywood Highsmith - oferuję QO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 10 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2023 Santi Aldama - oferuję QO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 15 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2023 Lamb, Banton, Harper - nie oferuje Landale - oferuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 15 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2023 Ponitka - nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolader Opublikowano 21 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2023 DeAndre Hunter - oferuje QO Tyler Herro - oferuje QO Kessler Edwards - nie oferuje QO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LONGER01 Opublikowano 3 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2023 Dowtin - Nie oferuję QO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tecu Opublikowano 3 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2023 Gabriel - nie oferuję QO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Principe Opublikowano 3 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2023 Boueya - nie oferuję QO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ozzy110 Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2023 Mamukelashvili - nie oferuję QO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 23 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2023 podpisuje Ch.Brauna na najdłuższy możliwy kontrakt jaki mogę mu dać (TW wybrany w drugiej rundzie) - nie wiem w jakim temacie to zrobić wiec pisze tutaj @Szulim @ozzy110 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ernie9005 Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2023 Talen Horton - Tucker - nie oferuje QO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Regis Opublikowano 5 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2023 Nie oferuje QO moim 2way Forrestowi i Ponitce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reikai Opublikowano 5 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2023 W dniu 6.07.2023 o 19:01, ozzy110 napisał(a): Dla nowszych GMów. QO są u nas oferowane z automatu. Do końca 3 tury jest czas na ewentualne zrzucenie. Po tym terminie QO zostaje na stałe i jeśli zawodnik nie dostanie oferty to jest podpisuję. (nie tyczy się to Two-way) Nie do konca wiem jak to jest z TW w takim razie, ale nie oferuje Cainowi kontraktu jednak, pozostaly mi same oferty two way, w zwiazku z czym jesli trzeba, to zmieniam decyzje odnosnie Caina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 5 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2023 6 minut temu, Reikai napisał(a): Nie do konca wiem jak to jest z TW w takim razie, ale nie oferuje Cainowi kontraktu jednak, pozostaly mi same oferty two way, w zwiazku z czym jesli trzeba, to zmieniam decyzje odnosnie Caina. Od tego roku było wycofane z tym podpisywaniem QO z tego co pamiętam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fluber Opublikowano 6 Września 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Września 2023 Rezygnuje z Zeke Nnaji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi