Krzemo Opublikowano 12 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2023 Teraz, elwariato napisał: było blisko, gratulujemy @Krzemo b2b mozesz zdjąć pieluchę Dzięki. To była świetna seria. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 12 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2023 Szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 12 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2023 Brawo Wariacik, było nie było, jesteś drugim najlepszym wicemistrzem Simki po Blazers 34’ ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2023 31 minut temu, Qcin_69 napisał: Brawo @elwariato !! Nigdy nie przestałem wierzyc!!! 13 minut temu, Qcin_69 napisał: hah Pacers jakie ogórki xd Niepotrzebnie tylko to przeciągali, tak już dawno Hawks mieliby wybór w top3 draftu i można byłoby zacząć poważne granie xd Ale Wariacik pięknie się łudził moja ulubiona sekwencja z tej serii xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 12 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2023 Brawo @elwariato! Graty! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarcusCamby Opublikowano 12 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2023 Teraz czas na moje draftowe koty! Mamy już @julekstep wyniki loterii? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 12 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2023 16 minut temu, MarcusCamby napisał: Teraz czas na moje draftowe koty! Mamy już @julekstep wyniki loterii? o 22:30 zapraszam na koniec sezonu i loterię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi