Tecu Opublikowano 6 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2023 Graty @elwariato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2023 ale ale! Harden trafia 3+1 i wracają nadzieję gospodarzy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 6 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2023 przegrana z finalista zmienia postać rzeczy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2023 teraz trochę obustronnej cegielni i na 2 min do końca ciągle 6 punktów przewagi gości! Deng trafia zwiększając przewagę do 8 punktów na 1:24 do końca i to chyba będzie ten sztylet w serce gospodarzy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 6 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2023 GoPacers! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2023 Harden trafia w dwóch akcjach pod rząd, ale chyba jest już za późno! 5 punktów przewagi i piłka w rękach Pacers na 50 sekund do końca. Czy może jednak to zjebią?!? Harden gubi piłkę! Harden gubi piłkę i to chyba koniec! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 6 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2023 wariat musisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2023 KONIEC MECZU! STAŁO SIĘ! @elwariato w FINALE (szkoda że śpi i nie wie nawet)!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcin_69 Opublikowano 6 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2023 Brawo Wariacik!!! Brawo Pablo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2023 graczem meczu - w pełni zasłużenie - Tyus Jones (27/7/17/3) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzemo Opublikowano 6 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2023 Gratulacje dla Pacers Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 6 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2023 Brawo Pacers! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo81 Opublikowano 6 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2023 BRAWO! GRATY @elwariato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julekstep Opublikowano 6 Lipca 2023 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2023 NAJWIĘKSZYM WYGRANYM DZISIEJSZEGO MECZU = @Krzemo ofc, GRATULACJE! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2023 @elwariato obudź się. Wygrałeś. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 6 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2023 poszedł chlać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 6 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2023 2 minuty temu, ignazz napisał: @elwariato obudź się. Wygrałeś. już jestem córce pokoj odkurzałem yeah i nie wiem co powiedzieć bom we szoku, moze i dobrze ze nie bylem na relacji bo to nie na moje nerwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ignazz Opublikowano 6 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2023 2 minuty temu, Koelner napisał: poszedł chlać Był pewny wygranej. Pierwszy shot przed gwizdkiem. A na serio to wstanie o 22:00 CET i będzie czekał 1 minutę temu, elwariato napisał: już jestem córce pokoj odkurzałem yeah i nie wiem co powiedzieć bom we szoku, moze i dobrze ze nie bylem na relacji bo to nie na moje nerwy Gdy cisza nocna? Philipsem to robiłeś silencerem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elwariato Opublikowano 6 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2023 6 minut temu, julekstep napisał: NAJWIĘKSZYM WYGRANYM DZISIEJSZEGO MECZU = @Krzemo ofc, GRATULACJE! to jakis błąd systemu musiałby być i Magic we finale by sie znalezc musieli ale oczywiscie doceniam głos tankerow, wczorsj z obozu Hawks dzis Tragic 5 minut temu, ignazz napisał: Był pewny wygranej. Pierwszy shot przed gwizdkiem. A na serio to wstanie o 22:00 CET i będzie czekał Gdy cisza nocna? Philipsem to robiłeś silencerem? ja czekam cały czas czekam, nie dociera to do mnie, teraz wiem co Julcio czuł te parę sezonów temu ps ecoquiet i brak sasiadow bezposrednich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 6 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2023 a odkurzyłeś do końca? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi