Koelner Opublikowano 26 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2023 to zrezygnujmy w ogóle z kadr bo to zwiększa ryzyko kontuzji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 26 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2023 (edytowane) 49 minut temu, Koelner napisał(a): to zrezygnujmy w ogóle z kadr bo to zwiększa ryzyko kontuzji ale chyba wiesz, że największe gwiazdy że Stanów bardzo często olewały MŚ czy IO i jakoś ludzie z tym żyjo, porównanie do Lewandowskiego jest właśnie o tyle z dupy, że nie da się porównać tych MŚ prestiżem, gdzie dla każdego kopacza udział w Mundialu jest obowiązkiem w koszu wygląda to inaczej od zawsze, poza tym tak jak pisał @ignazz ciul wi co się u nich tam dzieje, przykład Mamicia z Chorwacji powinien skłaniać choć do minimalnej refleksji zresztą skoro inni Serbowie rezygnują to chyba można przepuszczać, że nie chodzi tylko o zwykły egoizm? a jeśli tak to Was boli to czemu nie dostaje się tak samo Butlerowi, AD czy Irvingowi? Edytowane 26 Lipca 2023 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 26 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2023 Godzinę temu, Koelner napisał(a): to zrezygnujmy w ogóle z kadr bo to zwiększa ryzyko kontuzji Co innego jak kończysz sezon w połowie kwietnia a co innego kiedy w czerwcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 26 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2023 22 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): zresztą skoro inni Serbowie rezygnują to chyba można przepuszczać, że nie chodzi tylko o zwykły egoizm? a jeśli tak to Was boli to czemu nie dostaje się tak samo Butlerowi, AD czy Irvingowi? pisałem, że chodzi to jak Jokić zaczął tę modę. tak samo jakby Lewy powiedział: "pi****le kadrę" i nagle Glik, Zieliński, Szczęsny poszliby za nim. jako kapitan, lider zjebał. zresztą jestem ciekaw czy też wszyscy byliby happy jakby świeżo upieczony MVP finałów Sochan powiedział "pi****le to" a za nim Ponitka, Balcerowski, Aj zrobiliby to samo ;] u nas kosz to jest gówno ale w serbii to jest sport może nawet nr 1 3 minuty temu, josephnba napisał(a): Co innego jak kończysz sezon w połowie kwietnia a co innego kiedy w czerwcu dokładnie 13 czerwca ;] ja tam robię sobie pitu pitu bo mam wyjebane ale Serbia mały prawie 7 mln kraj który bardziej przeżywa wszystkie rozgrywki międzynarodowe ma podobny kompleks jak Litwini i jak masz gościa w zespole który jest mvp finałów i jest najlepszym koszykarzem na świecie to nie dziwie się że mogą być rozczarowani i że w tym momencie wszyscy są wkurwieni i na dodatek Nikola jest kapitanem statku do którego reszta już też nie chce wejść. jest im mega smutno i są wkurwieni. a co mają być happy? czy po prostu zimnym chłodnym podejściem powiedzieć " a niech chłopacy sobie odpoczną" xD jeśli chodzi o popularność kosza to w Serbii na drugi dzień po tym jak podpisał Ponitka w Partizanie to 60 paro letnia matka mojego ziomka wiedziała, że Mateusz nie rozmawia z bratem i rodziną ponieważ tak tam jest sport i koszykówka popularna ;] i tak sobie spojrzałem na szybko że Pau Gasol w 2009 roku napierdalał się z Howardem w finale a w wakacje zdobył mistrza Europy oraz MVP tego turnieju ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 26 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2023 Kłopot nas kibiców jest taki, że nie potrafimy zrozumieć że ci z tv to nie aktorzy grający superbohaterów i że mają prawo czuć się zmęczeni długim sezonem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 26 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2023 27 minut temu, Koelner napisał(a): ja tam robię sobie pitu pitu nom, aż się dziwię, że @rw30 jeszcze nie wleciał z dissem za wspieranie tych kacapskich sługasów, rzeczywiście widać, że ci w ogóle nie zależy 59 minut temu, Koelner napisał(a): pisałem, że chodzi to jak Jokić zaczął tę modę. ale o czym Ty piszesz, wystarczy wejść na wiki by sprawdzić, że Jok co 3 lata pojawia się na jakiejś imprezie, w między czasie był covid w czasie którego zrzucał wagę i generalnie od jakiegoś czasu podkreśla, że zależy mu na odpowiedniej regeneracji, przede wszystkim zapewne chce pobyć z rodziną, bo jakbyś nie zauważył na przełomie dwóch ostatnich sezonów zagrał w Eurobaskecie i w setce meczów ligowych czemu nie piszesz o Antku, ile on razy grał dla Grecji lub dlaczego w Team USA biegał k**** Śliwka? śmieszna ta dyskusja, ja nawet nie musiałem czekać na tą informacje by być przekonanym, że on na te MŚ nie pojedzie, gość nie lubi splendoru, właśnie przed chwilą zeszły mu z głowy wszystkie amerykańskie i światowe media, to nie za bardzo mu się uśmiecha robienie za pacynkę w pojebanej pod względem kibicowskim Azji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 26 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2023 52 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): nom, aż się dziwię, że @rw30 jeszcze nie wleciał z dissem za wspieranie tych kacapskich sługasów, rzeczywiście widać, że ci w ogóle nie zależy jakie wspieranie? ja przedstawiam ich punkt widzenia więc w sumie nie wiem co mu tu polityka xD trochę emocjonalnie podchodzisz to już chyba fobia xD 53 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): ale o czym Ty piszesz, wystarczy wejść na wiki by sprawdzić, że Jok co 3 lata pojawia się na jakiejś imprezie, w między czasie był covid w czasie którego zrzucał wagę i generalnie od jakiegoś czasu podkreśla, że zależy mu na odpowiedniej regeneracji, przede wszystkim zapewne chce pobyć z rodziną, bo jakbyś nie zauważył na przełomie dwóch ostatnich sezonów zagrał w Eurobaskecie i w setce meczów ligowych on już chyba drugi raz się wyjebał no i adekwatnie do jego skillu i rosteru Serbii to wyniki są słabe 54 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): czemu nie piszesz o Antku, ile on razy grał dla Grecji lub dlaczego w Team USA biegał k**** Śliwka? śmieszna ta dyskusja, ja nawet nie musiałem czekać na tą informacje by być przekonanym, że on na te MŚ nie pojedzie, gość nie lubi splendoru, właśnie przed chwilą zeszły mu z głowy wszystkie amerykańskie i światowe media, to nie za bardzo mu się uśmiecha robienie za pacynkę w pojebanej pod względem kibicowskim Azji ponieważ jesteśmy w temacie Denver i mam wyjebane w Antka oraz chyba nie znam a na pewno nie mam kontaktu z żadnym grekiem ;] Godzinę temu, josephnba napisał(a): Kłopot nas kibiców jest taki, że nie potrafimy zrozumieć że ci z tv to nie aktorzy grający superbohaterów i że mają prawo czuć się zmęczeni długim sezonem racja. u nas też się zmienia ale bronienia Jokicia a hejtowanie nawet Lewego za to że nie strzela bramek ( nie mówiąc już o absencji ) to w ogóle lol. Lewy byłby rozje***y w naszych mediach jakby coś takiego odjebał i to samo jest w Serbii dlatego nie ma co się dziwić, że wizerunek idealnego Jokicia i fajowego został lekko rozje***y w dodatku że przypomina się w mediach jak to Divac w wieku 34 lat zdobył w 2002 roku mistrzostwo świata dla Jugosławii, 3 lata po bombardowaniach NATO w samej Ameryce w Indianapolis i też Vlade jebał się do finałów konferencji obijając się od Shaqa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 26 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2023 Divac ciut mniejszą rolę i mniejsze minuty grywał nawet za swoich najlepszych czasów, nie wspominając już o tych mistrzostwach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 26 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2023 (edytowane) 4 minuty temu, josephnba napisał(a): Divac ciut mniejszą rolę i mniejsze minuty grywał nawet za swoich najlepszych czasów, nie wspominając już o tych mistrzostwach dlatego tym bardziej absencja w jego wypadku mniej bolała Edytowane 26 Lipca 2023 przez Koelner Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
josephnba Opublikowano 26 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2023 1 minutę temu, Koelner napisał(a): dlatego tym bardziej absencja w jego wypadku mniej bolała Po dwukrotnie zerwnym acl i raz achillesie mój pogląd na tę sprawę jest raczej jasny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 26 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2023 31 minut temu, josephnba napisał(a): Po dwukrotnie zerwnym acl i raz achillesie mój pogląd na tę sprawę jest raczej jasny wiadomo ja też krzyżówka, dwie artroskopie to w ogóle pierdoliłbym grę dla kadry i szukałbym wymówek typu np zmęczenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 26 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2023 (edytowane) 1 godzinę temu, Koelner napisał(a): jakie wspieranie? ja przedstawiam ich punkt widzenia przedstawiasz punkt widzenia jednego gościa, który być może przereagowuje, c*** tak naprawdę wiemy jaka część Serbów jest tym wkurwiona na tyle by w ogóle robić z tego sprawę, zresztą z tego co pamiętam na początku nie przeszkadzał ci podejrzany o udział w korupcji selekcjoner, ale już żywo stawiasz sądy na temat innej nacji bo uwaga - MAM ZNAJOMEGO no k****, litości 1 godzinę temu, Koelner napisał(a): on już chyba drugi raz się wyjebał no i adekwatnie do jego skillu i rosteru Serbii to wyniki są słabe nie no drugi raz nie zagra, nowa moda, c*** z tym, że w USA robią tak od lat, a nawet jak grają to często wyglądaja na tych MŚ jakby siedzeli tam za karę, natomiast Antek mnie nie obchodzi, bo mam znajomego, choć jak zaznaczam, to tak naprawdę mam wyjebane no XD typ promuje Serbię, serbski folklor kulturę na każdym kroku, zawsze podejdzie przywita się z kibicami itd. dał Serbii to czego nie doświadczy prawdopodobnie żadna nacja w historii będąc być może na drodze do top10 alltime a, że ostatecznie opuści sobie co drug turniej z dowolnego powodu, to co nas w ogóle to obchodzi, robi to świadomie, może zdoła się wytłumaczyć możesz nie, ale nie róbmy z tego afery Edytowane 26 Lipca 2023 przez LeweBiodroSmoka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 26 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2023 18 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): przedstawiasz punkt widzenia jednego gościa, który być może przereagowuje, c*** tak naprawdę wiemy jaka część Serbów jest tym wkurwiona na tyle by w ogóle robić z tego sprawę, zresztą z tego co pamiętam na początku nie przeszkadzał ci podejrzany o udział w korupcji selekcjoner, ale już żywo stawiasz sądy na temat innej nacji bo uwaga - MAM ZNAJOMEGO no k****, litości misiek przecież to pierwsze strony gazet, stronki www i twitter serbskie napierdala xD 18 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): nie no drugi raz nie zagra, nowa moda, c*** z tym, że w USA robią tak od lat, a nawet jak grają to często wyglądaja na tych MŚ jakby siedzeli tam za karę, natomiast Antek mnie nie obchodzi, bo mam znajomego, choć jak zaznaczam, to tak naprawdę mam wyjebane mam tam nawet rodzinę i wielu znajomych więc może ich po prostu nie znasz 19 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): typ promuje Serbię, serbski folklor kulturę na każdym kroku, zawsze podejdzie przywita się z kibicami itd. dał Serbii to czego nie doświadczy prawdopodobnie żadna nacja w historii będąc być może na drodze do top10 alltime a, że ostatecznie opuści sobie co drug turniej z dowolnego powodu, to co nas w ogóle to obchodzi, robi to świadomie, może zdoła się wytłumaczyć możesz nie, ale nie róbmy z tego afery dla mnie to możesz mu metafizycznie robić laskę to Twój biznes xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 26 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2023 5 minut temu, Koelner napisał(a): dla mnie to możesz mu metafizycznie robić laskę to Twój biznes xD Wystarczy, że Ty liżesz dupę wszystkim Serbom, trochę ci zejdzie więc nie trać czasu na pierdoły pierwsze strony gazet, niesamowite, gazety naprawdę szukają sensacji? to tylko u nich tak chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 26 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2023 3 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): pierwsze strony gazet, niesamowite, gazety naprawdę szukają sensacji? to tylko u nich tak chyba przecież od początku piszę o reakcji w Serbii, chyba złapałeś biegunkę umysłową Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 26 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2023 Teraz, Koelner napisał(a): przecież od początku piszę o reakcji w Serbii, chyba złapałeś biegunkę umysłową ja od początku piszę, że nie znamy motywów tej decyzji, więc c*** mnie boli reakcja Serbów ponadto wczoraj zjadłem tzatziki a za małolata rzygałem po Ouzo, ale nie napierdalam od trzech dni jak to Antek regularnie rucha tak samo koszykarski kraj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 26 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2023 2 minuty temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): c*** mnie boli reakcja Serbów trzeba było tak od początku xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 26 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2023 8 minut temu, Koelner napisał(a): trzeba było tak od początku xD no to było w pierwszym poście, zawsze tak samo reagują, możesz spocząć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koelner Opublikowano 26 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2023 18 minut temu, LeweBiodroSmoka napisał(a): no to było w pierwszym poście, zawsze tak samo reagują, możesz spocząć tylko to była Twoja błędna teza ponieważ przy poprzedniej absencji aż takiej gównoburzy nie było i za tym idącymi konsekwencjami dla całej kadry czyli absencji wszystkich czołowych zawodników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LeweBiodroSmoka Opublikowano 26 Lipca 2023 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2023 4 minuty temu, Koelner napisał(a): tylko to była Twoja błędna teza ponieważ przy poprzedniej absencji aż takiej gównoburzy nie było i za tym idącymi konsekwencjami dla całej kadry czyli absencji wszystkich czołowych zawodników. no i dlatego to nie wygląda na olewactwo tylko musi być coś jeszcze, a już na pewno nie świadczy to o tym, że to przez nową modę czy inne pierdoły, to są tezy typowo pod publikę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi